Hae
Palasia Arjestani

Squat ´till juu drop

Tai jotenkin silleen, varmaan kirjotin ton otsikon jotenkin väärin. En oo mitenkään haka enklannin kans. Semmonen keskiverto vaan. Propofol perkele sai mut liittymään irc-galleriaan, vaikka oon vältellyt kyseistä sivustoa hyvällä menestyksellä jo vuosia. No, tällä samalla nimimerkillä mut sieltä löytää. En mä siitä vielä mitään oikein ymmärrä, mut pitää joku päivä tutkiskella sitä systeemiä paremmin..

Vähän hirvitti lähtee reenaamaan jalkoja ilman ketään varmistajaa. Ahistaa joka kerta mankua joku ”vieras” varmistamaan sarjoja. Ei se oo mukavaa. Päätin sit hangata kaikki sarja kuolemaan asti ihan omin avuin. Onnistuin tavoitteessani paremmin kuin hyvin! Ei oikein olis kiinnostanu koko treenaaminen, mut salille päästyäni sain kutenkin melkosen ärrin murrin vaihteen taas päälle. Sen voimalla jaksaa paahtaa vaikka läpi harman kiven vaimitensenytoli 😉

Nii, Fastilla sain Caritalta kommenttia mun viparitekniikasta ja siitä innostuneena otin sit vähän harjotusvipareita istuen. Sain kolmella sarjalla olkapäät ihan paskaks. Hyvin siis uppos! Tästä lähtien otankin sit vipareita aina istuen.

1. Reidenojennus
15, 12*50kg
13*40kg

2. Smithkyykky
10, 8*87,5kg
8*85kg ja tyttö ihan hapoille.. jotkut pikku tytöt seuras mun kyykkäilyä silmä tarkkana. Mitä lie kattelivat..

3. Hack
8*62,5kg
8*60kg
8*57,5kg uuuh…

4. Prässi
15, 12*165kg
13*160kg

5. Sivuviparit kp istuen
3*15*3kg

Rankkaa touhua tää bodailu. Ihan väsy oon taas vaihteeks. Onneks sain tän illan vuoron vaihdettua huomiselle ni saan vähän nukuttuakin ja paranneltua tuota selkää, joka välillä tahtoo vähän kipuilla. Kyllä se siitä viimestään huomenna tointuu, kun ohjelmassa on suorinjaloin mavea 😉

Kohta täydellisten naisten pariin ja venymään. Ai niin, pitäis varmaan syödä taas eli kanat uuniin mars!

4 kommenttia

 1. Propofol kirjoitti:

  Ai se irc on nyt mun vika :DTarvii sitä nyt hiuka koittaa pysyy nuorten mukana ;)Tarvii kans testata teho-vipareita…ehkäpä jo huomenna!

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Juu, sun vikas täysin! Pitää alkaa tutustumaan siihen mestaan, tiedä mitä sieltä vielä löytää..

 3. Heinäharava kirjoitti:

  Voi irkkikalleria sentään, mihin oot menny kuvas laittaman =)!Minä olenkin vanhapieru (kohta), mutta minen tajjuu nuita kallerioita enkä veispuukkiloita (mut oma loki mulla on!). Laita sinne jotain herutuskuvia, sellaisia jossa on pylly pitkällä ja huulet törröllään… no elä laita. Laita jotain musklekuvia.

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  En mäkään siitä irc-galleriasta mitään ymmärrä, mut tulipahan jotain sinnekin laitettua. Muskle kuvia mä sinne jo kävinkin laittamassa, et ne herutus kuvat tulee vasta sit myöhemmin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *