Hae
Palasia Arjestani

Treenilöitä

Olipa maanantaina aika vaikeeta nousta sängystä ylös viiden aikaan aamulla. Vähän aikaa meni ennen kun aloin heräämään kunnolla ja selvisin töihin. Oikeestaan vasta ennen salille menoa heräsin kunnolla ja mikäs sen parempaa! Ma vuorossa selkää ja olkapäiden pumppi. Alaselkä oli kipuillut jo koko päivän töissä ja mavea tehdessä luulin, et kuolema tulee. En sit uskaltanu tehdä sarjoja kovin loppuun ja tyydyin mavessa kunnon tuntumaan ja tekniikkaan. Woima tulee sit josksu perässä kunhan toi selkäpuoli saadaan kuntoon. Onneks se kipu meni ohi illan aikana ja nyt on enää jäljellä ihanan nautinnollinen treenin aiheuttama lihaskipu. Sain muuten koko selkäpuolen semmoseen tikkiin, että huh!

Ja reenihän meni kuta kuinkin näin.. kuvia en saanu taaskaan otettua, pöh.

1. Leuat vo
7, 5*7,5kg Ihme, että meni näinkin monta. Vasemman käden remmi nimittäin irtosi jo neljännen toiston kohdalla. Näkyy siellä jotain puristusvoimaakin siis vielä olevan jälellä. 6*5kg

6*2,5kg

Nyt siis vähän aikaa vedellään vähän lyhkäsempiä sarjoja.

2. Kulmasoutu kp

8, 7*33,5kg

Ja taas kunnon puristuksella. Mii laik.

3a. Alatalja kapealla

16, 14, 12*45kg

Pienet painot ja liike lavoilla koko ajan. Uuh, mikä polte ja pumppi!

3b. Pullover köydellä

14, 11*60 lbs

13*50 lbs

4. Mave

6*110kg No vähän paremmin sentään kuin viimeks, mut aika säälittävää siitä huolimatta.

4*105kg Ja säälittävämmäksi menee..

9*85kg Sillai nätisti.

5. Ylätalja eteen leveällä

14, 12*60kg

10*65kg+8*55kg+7*45kg Runttasin sit ihan kunnolla menemään, kun alko toi mave ärsyttämään. Kiitos Marille avusta!

6. Sivuviparit kp seisten

15*8,5kg

15*7kg

15*6kg

15*5kg

13*4kg

Nämä kaikki putkeen toooosi lyhkäsillä palautuksilla.

7. Takaolat ristitaljassa

10*15kg

16, 14, 13*10kg

Noin 30 sekan palautuksilla. Pitäis tehdä enemmän liikkeitä takaolkapäille. Ne on kuitenkin aika iso osa näyttävää fysiikkaa varsinkin tuplahauis- ja selkäposeissa. Koskaan ei voi olla liikaa lihasta 😀

Olis tehny maanantaina mieli syödä tortillojen jämät. En syöny. Vannoin ennen salille menoa, et jos teen treenin päälle intervallin niin saan syödä loput tortillat, mut koska tota selkää särki niin kovasti niin en voinut tehdä intervallia enkä siis saanut syödä tortillojakaan. Spagetti ja jauhelihakastikekin oli ihan hyvää. Lasagnekin olis ollu aika hyvää..

Ja eilen tiistaina sit etupuolen kimppuun eli rintaa, hauista ja ojentajien pumppi. Vihdoin ja viimein pääsin jopa tekemään penkkiä! Jiiiiihaa. Toivottavasti pääsis seuraavallakin kerralla, kun ei tuota woiman kehitystä oikein näe, jos joutuu joka viikko vaihtamaan liikettä.

1a. Vinopenkki kp
7*23,5kg Jaa, tää on sit jämähtäny näihin lukemiin. Voisin haluta jo jonkun toisen liikkeen tän tilalle..
8, 7*21kg Vikassa sarjassa laskin penkin vähän alemmas, penkin kulma ehkä jotain 30 astetta. Otti vähän eri tavalla. Vois testata seuraavallakin kerralla!

1b. Ristitalja vaakatasosta
8*40 lbs
12*30 lbs
17*20 lbs

2. Penkki
7, 7, 6+1*50kg
Ja minä hullu kun meinasin laittaa 55 ekaan sarjaan. Onneks en laittanu. Olisin varmaan jääny tangon alle tai erittäin hyvällä tuurilla olisin saanu rimpuiltua jonkun hikisen kakkosen 😀

3. Vipunostot kp tasapenkillä
12*11kg
13*9kg
12, 10*8kg
Palautukset 30 sekkaa. Aina alkaa vikassa sarjassa koskea vasemman käden kämmeneen. Omituista.

4. Hk kp istuen
10, 9*11kg
Ensin kahdella kädella niin paljon kuin menee ja vielä muutamat toistot päälle vuorotahtiin.

5. Hk scott suoralla tangolla
6*25kg vaikeeta, vaikeeta..
7*22,5kg

6a. Hk scott mutkatangolla
15, 13, 11*25kg No tää suju jo paremmin!

6b. Keskitetty hk kp
13, 12, 11*6kg

7a. Pushdown tangolla
16, 15, 15, 12*80 lbs
Tais olla Dennis James kun teki Flexissä tätä vaihtaen oteleveyttä joka sarjassa. Minä totta kai perässä 😀 Eka sarja ihan kapella, toka normi leveys, kolmas tosi leveällä ja vika taas ihan kapealla. Sai ainakin ojentaja hittiä vähän joka suunnasta.

7b. Hk seisten mutkatangolla
12, 10*20kg kapealla otteella
10, 9*20kg leveällä otteella

Semmottiis. Pikkusen piti kikkailla jotain uutta ja kivaa. Illalla käytiin kattomassa yhden kaverin kanssa asuntoa, kun se on ostopuuhissa ja sen jälkeen nassuun kunnon bodyruokaa eli Subwayn 30 senttinen patonki grillatulla kananrinnalla. Kylläpä muuten maistu hyvältä! Nams.

Tänään oon ollu taas superlaiska enkä oo tehny oikein mitään. Kävin mä kirppiksellä pyörähtämässä ja löysin yhden tosi siistin olkkarin pöydän. Eivät olleet vaan vielä siihen hintaa laittaneet. Voisin kyllä haluta sen itelleni.. Pari kirjaa ja yksi paita sieltä taas tarttu mukaan.

Tehtiin äsken aika herkullista salaattia: broiskun suikaleita, salaattia, tomsku+kurkku, hunajamelonia, mozzarellaa ja cashewpähkinöitä. El delioco! Tänään kattovat duunipaikan ruokalassa vähän kieroon, kun marssin sinne oman tonnikalarasian kanssa (älysin sentään siirtää purkista rasiaan :D) ja otin vaan kauheen kasan salaattia ja pienen palan leipää. Olin eilen illalla laiska enkä jaksanu laittaa töihin mitään niin tommonen setti oli ihan paikallaan.

Huomenna alkaa sit jalkarääkki, taas vaihteeks.

2 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Itse tulee tehtyä vinopenkki melko loivalla kulmalla ja tunne sekä kehitys ollut ihan erinlaista kun alussa tehtynä melko jyrkkänä joka meni melko paljon olkapäille mutta myöskin rinnalle, suosittelen itse testaamaan tuota loivaa kulmaa. Kyllähän susta piffiä löytyy jo hyvin, ei muuta kuin tsemiä treeneihin ja rautaa vääntämään. Hyvä blogi muutenkin, kiva lukea toisenkin sukupuolen hyviä treeni juttuja ja kuvat plussaa, videoita voisi myös olla useammin. Hyvää kesän loppua.T:Miklo

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Juu, pitää laittaa se livempi kulma taas kokeiluun. Käytin sitä ennen vähän enemmän, kun tein vinopenkkiä smithissä. Korkeammalla kulmalla se otti mulla aina tosi paljon olkapäihin, mut loivemmalla kulmalla menit tosi hyvin rinnalle.Videoita pitäs tosiaan ottaa useammin. Vaikeeta vaan hirveessä ruuhkassa alkaa kuvailemaan 🙂 Mutta jos tänään saisin otettua vaikka pidemmän pätkän takareisitreenistä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *