Hae
Palasia Arjestani

Nytpä tahdon olla ma pussireisien omistaja

Voin sanoa, et eilinen ”vapaan ruuan” päivä teki tehtävänsä! Kevyestihän siitä tuli nestettä kroppaan, mut ne saa aina pois. Pari päivää ja kroppa on taas entisessä kuosissaan, ellei jopa paremmassa 😉 Oli muuten hyvä etureiska treeni tänään! Kulki kuin unelma. En varmaan voi ees tarpeeks hehkuttaa miten hyvä se treeni oikeestaan oli: reenipainot nousi, energiaa riitti ja tuntuma oli suorastaan infernaalinen 😀 Lisää tämmösiä, kiitos!

1. Reidenojennus
16, 13*45kg Varmuuden vuoks vielä otin kunnolla lämpöö polville pienemmillä painoilla.
15*40kg

2. Smithkyykky
9, 8*97,5kg Ja ens kerralla pääsen käsiks siihen kolmenumeroiseen painoon.. ou jeah!
8*95kg

3. Prässi
14, 12, 12*190kg
Huh, että uppos muuten hyvin! Prässi on edelleen mun honeyrakaspupuseni, oikea reisien tappaja 😀

4. Sissykyykky
14, 10, 8*BW
Tein tätä vielä tälläkin kerralla uutta ohjelmaa odotellessa..

Äsken otin vielä kunnon venyt koiville ja huomenna ajattelin käydä tekemässä kevyen aamulenkin ihan vaan palautellakseni noita koipia. Veikkaan, että ne menee nimittäin aika kipeiks.

Meillä alko nyt semmonen moniammatillinen harjoittelu, joka suoritetaan kahden muun eri alan opiskelijan kanssa. Sain ryhmääni tosi mukavia ihmisiä ja meidän harjoittelupaikkakin on vielä aivan huippu. Mennään semmoseen kehitysvammaisten palvelukotiin, käytiin itse asiassa tänään tutustumassa siellä. Aivan uskomattoman mukavaa porukkaa on siellä, niin työntekijät kuin asukitkin. Vitsi tästä tulee hauskaa, odotan tosi innolla, että harjoittelu saadaan käyntiin kunnolla!

Semmottiis. Ai niin, päivän kuva. Tänään nappasin sen asiasta, joka ärsyttää mua yli kaiken: mikrossa ylikiehunut puuro (on siinä kuvassa muutkin ennen treeniä syötävät jutskat). Jos jokin on varmaa niin se, et kun on kauhee nälkä tai hirvee kiire niin se helvetin pöperö tulee aivan sata varmasti sieltä kiposta yli. Sit sitä on ympäri mikroa ja ties mitä. Ja kyllä, olen niin laiska etten jaksa alkaa keittelemään puuroa kattilassa. Joskus hyvin harvoina aamuina tehdään isännän kanssa yhdessa aamupuurot kattilassa, mut se ihme tapahtuu ehkä kerran kuussa. Tämmöstä tänne..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.