Hae
Palasia Arjestani

Äidin vapaapäivä

Processed with VSCOcamMeidän tyttö on kohtuullisen aktiivinen tapaus. Arki pyörii pitkälti hänen ympärillään ja illat on välillä yhtä häslinkiä ja hulluutta. Ainoana lapsena hän yrittää välillä pompottaa meitä oikein kunnolla siinä kuitenkaan onnistumatta. Välillä mietin, että helpottaisiko elämää yhtään jos hänellä olisi sisaruksia. Aktiivisena ja touhukkaana tyttönä hän vaatii iltaisin paljon tekemistä ja siinä jää oma aika melko vähiin. Käyn toki säännöllisesti treenaamassa, mutta välillä kaipaan omaa aikaa ihan kotijuttujenkin tekoon. Se aika on usein kortilla. En mä ainakaan jaksa pyörittää arkea jos ikinä ei ole aikaa vain itselle. Tässä kohtaa esiin astuu sukulaiset.

Processed with VSCOcam with a6 presetPerjantaina saatiin mun siskon tytöt kylään ja Elan keikkaa katsomaan. Lauantaina mies lähti Lahteen kisoja katsomaan ja mä lähdin tyttölauman kanssa Jumboon hulluille päiville. Saadaan olla miehen kanssa onnellisia että hänen sisko ja vanhemmat ottaa tytön silloin tällöin yökylään, jotta me päästään omiin menoihin. Tää olikin erittäin odotettu viikonloppu, koska sain rauhassa shoppailla siskon tyttöjen kanssa tytön ollessa hyvässä hoidossa ja illalla mentiin vielä kuuntelemaan Elaa. Suorastaan luksusaikaa!

Processed with VSCOcam with a6 preset

Mä olen ollut säästölinjalla jo jonkin aikaa enkä olis oikeesti mitään tarvinnut ostella. Niin vaan lähdin satasen köyhempänä Jumbosta… Nyt on taas shopattu vähäksi aikaa naapurinkin rahat ja vähän ylikin! Toisaalta, kivoja juttuja löysin ja sain monta hyvää ideaa joululahjoiksi 😉 Vaikka en ole turhan shoppailun puolesta puhuja niin kummasti shoppailu silloin tällöin piristää päivää! Nyt en tuhlaile ainakaan…ööö..no en tuhlaile 😀

Processed with VSCOcam with a6 preset

Kävittekö hullareilla? Löytykö mitään? Entä onko teillä mahkuja saada muksuja välillä hoitoon ja saada omaa aikaa?

ps. Käykäähän äänestämässä Indiedays blog awardseissa suosikkejanne! Äänestäneiden kesken arvotaan muun muassa lippuja itse tapahtumaan sekä tavaratalojen lahjakortteja 😉 Banneri tossa oikealla palkissa. Meikäläinen on Motivation-sarjassa ehdolla!

6 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  Kiva, että sulla noin kiva viikonloppu 🙂 Me oltiin perheen kesken viikonloppu. Oltiin myös Jumbossa lauantaina. Porukkaa riitti.
  Meillä jo omaa aikaa omille menoille, kun tyttö jo sen ikäinen . Mutta ihanaa, kun on sukulaisia ja läheisiä jotka auttaa tarvittaessa. Jokainen tarvitsee joskus omaa aikaa…. ihan omaa aikaa.

  itse joskus miettinyt ( tai useinkin) että olisi ihana auttaa jotain mm yksinhuoltajia jotka ovat täysin vaikka apukäsiä.
  Mukavaa alkavaa viikkoa. Syyslomaa pukkaa loppu viikolle.

  • Jonna kirjoitti:

   Mihin aikaan olitte Jumbossa? Kas kun ei törmätty!

   Mä olen myös miettinyt, että jos vaan olisi aikaa enemmän niin auttaisin ihan mielelläni yh-vanhempia. Edes silloin tällöin, koska jokaisella pitäisi olla oikeus edes pieneen hetkeen tehdä omia juttuja ja hengähtää..

 2. Outi Karita kirjoitti:

  Hullareilla tuli myös käytyä, mutta sieltä en paljoakaan ostanut, muuten kyllä tuli shopattua viikonloppuna 😀
  Elan show oli kyllä ihan mieletön!
  Kiva kun nähtiin pikamoikan verran 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Mitäs kaikkea shoppailit? 😉

   Ela oli todella mieletön, vähän houkuttais ensi viikonloppuna Haloo Helsinki! mutta tiedä saako enää lippuja 🙁

   • Outi Karita kirjoitti:

    Haloo Helsinki ois varmasti myös huikea noin isolla areenalla. Oon bändin nähnyt ja aikas kova livebändi on!

    Hullareilta shoppasin alusvaatteita 😀 Espritiltä ostettiin kummatkin miekkosen kanssa talvitakit hyvillä alennuksilla ja niistä onkin pian tulossa blogiin postausta 😉

    • Jonna kirjoitti:

     Mun piti kans ostella alusvaatteita, mut en jaksanut lähteä sovittamaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *