Hae
Palasia Arjestani

All in

Processed with VSCO with a6 preset

*postaus sisältää mainoslinkin. 

Mä olen vähän tämmöinen että kun jostain oikein innostun niin innostun sitten ihan kunnolla. Kerään kaiken mahdollisen tiedon ja ajatukset pyörivät vain sen yhden asian ympärillä. Sali-innostus nostaa nyt todella kovasti päätään, mutta ainoa haittatekijä on tuo vemppakäsi, joka hidastaa menoa. Vielä toistaiseksi. Kävin hoidattamassa kätöstäni eilen osteopaatilla ja kyllä se heti vaikuttaa paremmalta. Vielä pari hoitokertaa niin käsihän saattaa olla kuin uusi. Tai vähintään entisenlainen. Toivoa ainakin sopii!

Processed with VSCO with a6 preset

Mä oon alkanut nyt katselemaan hirveästi erilaisia treenivideoita, miettimään omaa treeniohjelmaa, viilannut ruokavaliota, lisännyt vähän lisäravinteita käyttöön ja tekis mieli vielä tilata uusia treenivaatteitakin. Uusia treeniaiheisia blogeja ja instatilejäkin on löytynyt ja nyt vain odottelen, että pääsen täyteen työn touhuun. Ei jaksais vaan kyykätä koko ajan! Kiva olis päästä treenaamaan olkapäitäkin kunnolla. Ja haboja! Jos vaan pääsisin treenaamaan niin kuin vanhoina hyvinä aikoina niin saattaisin saada kadonneen lihasmassankin takaisin suht nopeasti. Lihasmuisti on kuulemma hyvä 😉

Nu3:n L-tyrosine ja bcaa:t kapselimuodossa just otettu käyttöön!

Nu3:n L-tyrosine ja bcaa:t kapselimuodossa just otettu käyttöön!

Kautta rantain eksyin tänään Junkyardille ja mitäs muutakaan katselemaan kuin treenivaatteita. Ihan hirveäkauheanhitsinpaljon tekis mieli tilata, mutta kun yritän säästää. Jonkun syyn varjolla yritän löytää keinon ja eikös kevät voisi olla hyvä syy? Tai motivaatio? Tai vanhoihin vaatteisiin kyllästyminen? Tai uuden alun kunniaksi?

PicMonkey CollageTässä vain murto-osa vaatteista joihin ihastuin. Treenitoppejakin olisi kiva saada muutama uusi, koska vanhat alkaa olla a) väärän kokoisia tai b) ihan kulahtaneita. Toistaiseksi jätin kaikki tuotteet ostoskoriin odottamaan, koska haluan olla 100% varma, että haluan vaatteen ihan oikeasti enkä hetken mielijohteesta, koska olis vain kiva saada jotain uutta. Hei, mähän olen jo vähän viisastunut mitä tulee nettishoppailuun! *ylä vitonen*

Josbteillä on jotain toiveita postausten tai blogin suhteen niin laittakaahan tulemaan! Mä olen niin kovin innoissani, että kohta alan vääntämään kotona vatsa tai pebatreenin kun en muutakaan voi 😀

6 kommenttia

 1. Laura K. kirjoitti:

  Mä oon kans samanlainen että kun innostunniin tulee luettua vaan netistä kaikkea aiheeseen liittyvää :D. Tällä hetkellä se on lähinnä kahvakuulailuun ja juoksuun liittyvää kun salille ei oo aikaa mennä 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Tee kotitreenejä 😉 Mä oon taas vaihteeksi innostunut niistäkin!

 2. Jarno kirjoitti:

  Tilaa pois vaan, kerran täällä eletään, ei kannata murehtia liikaa vaan nauttii jokapäivästä sekä hemmottelee itseään välillä:)

  • Jonna kirjoitti:

   Vielä oon toistaiseksi saanut pidettyä itseni kurissa, mutta pari vaatetta kummittelee edelleen niin vahvasti mielessä että on varmaan oikeasti pakko tilata ne 😉

 3. riikka kirjoitti:

  Olis kiva kuulla mitä (urheilu)blogeja luet itse! Nyt kun aihetta sivusit ? Eli pienellä esittelyllä ja linkillä varustettuna.

  Jostain syystä tykkään ihan hulluna aina ”mitä ostoskoristani löytyy” -postauksista. Eli sellanenki olis kiva.

  Kiitos elämän makuisesta ja inspiroivasta blogista ?

  • Jonna kirjoitti:

   Laitetaanpa korvan taakse molemmat ideat! Kiitos sulle niistä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.