Hae
Palasia Arjestani

Ihana päivä.

Aamu alkoi tytön kiljunnalla, jatkui tytön kiljunnalla ja varmaan loppuukin sen kiljuntaan. Oikeita äitiyden tähtihetkiä. Muutaman kuukauden iässä oli tissiraivarit ja nyt on sitten vuorossa vaipparaivarit. Vaipanvaihto on meillä yhtä helvettiä. Kaikki sujuu mallikaasti siihen asti kun aletaan asentaa uutta vaippaa paikoilleen. Sillon alkaa sen sortin kiljuminen, potkiminen ja riehuminen että meinaa järki lähteä. Etupuolella kroppaa ei varmaan kohtaa ole mihin en olisi tänään ja eilen osumaa saanut. Lapsemme on väkivaltainen, nice. Onko muilla ollut tätä ongelmaa ja mikä tähän on ratkaisuna?

Siellä se viattomana tönöttää, ilman toista sukkaa.

Aamupäivällä nakkasin kiljuvan mukelon rattaisiin ja kävelin Fidaan. Löytöjä tuli taas tehtyä, mutta niistä lisää kunhan saan kuvailtua hankintojani 🙂

Salille olisin halunnut laittaa uudet camopöksyt. Mitkähän vaaleanpunaiset lasit mulla oli sovituskopissa päässä, kun kotona ne näytti päälläni tältä.

Kivat jenkkikset!

Eihän tommosia voinut salille jalkaan laittaa! Tai ainakaan jos mielii hengittää yhtään. Uudet housut lensivät vaatehuoneeseen odottamaan pienenevää ruhoa. Mä en tykkää yhtään treenata liian kireissä vaatteissa enkä varsinkaan semmosissa joista tursuilen ulos.

Salille mennessä olikin sit tooooooosi kiva ylläripylläri odottamassa laukussa. Mun treeninaikainen juoma (jauhe) oli levinnyt kokonaan pitkin kassia! Kevyesti otti päähän aloittaa treeni siivoamalla laukkua. Onneksi järkkäri oli toisessa päässä kassia ja säästyi pahemmilta vaurioilta.

Pahin odotti pohjalla..

Vasen olkapää on edelleen ilkeän kipeä. Jätin kaikki punnerrusliikkeet tekemättä tän päivän olkapäät+ojentajat treenistä. Oikeastaan tein mitä mieleen juolahti ja hyvä treenihän siitä tuli!

1a. Sivuviparit istuen kp
1b. Sivuviparit seisten kp
2. Pystysoutu kp
3. Pushdwon tangolla
4a. Ranskalainen mutkatangolla 3*12-17
4b. Jalan+lantionnostot penkiltä 3*12-20
5a. Ranskalainen mt istuen 2*15-20
5b. Kickback kp 2*12-15

Pushdownia. Kunnon puristus alhaalla!

En laittanut kaikkiin liikkeisiin sarjamääriä kun en yksinkertaisesti muista niitä. Nuo sivuvipari-superit tein niin, että otin painon x, jolla tein ensin istuen ja heti perään samalla seisten. Pudotin painoon x ja jatkoin heti istuen ja siitä taas seisoen. Näitä settejä tein yhteensä neljä. Aika makiasti tömähti olkapäihin! Seuraavana liikkeenä pystysoutua käsipainoilla. Ekassa sarjassa kaksi pudotusta ja sen jälkeen vielä kolme sarjaa 30 sekunnin palautuksilla. Huomattavasti paremmin käy mulle tämä käsipainoilla tehtynä kuin tangolla! Pushdownissa tein ensin pyramidisarjaa ja raskaimmasta painosta tein heti pari pudotusta. Perään vielä yksi pitkä sarja. Ranskalaista kokeilin nyt myös istuen, mutta en oikein vielä saanut juonen päästä kiinni. Kyllähän se tuntui, mutta voisi varmasti tuntua enemmänkin! Treenin päälle vielä 10 minsan intervalli soutulaitteella.

The Evidence.

Kaksarihan se siellä.

”Pienen pieni” Jonnahan se siellä.

Huomenna ajattelin höpistä teille jotakin ihonhoidosta ja kauneudesta. Ei varmaan tule olemaan kovin pitkä postaus kun en niistä mitään ymmärrä 😀

Eilen illalla kuivaksi uunitettua kanaa, paskan makuista tunaa, laimeeta kesäkurpitsaa ja  ihan ookoo tomskuja.

Perjantain kunniaksi pistin ihan ketsuppia jauheliha-muna-sörsseliin! Jos laittais oikein ranttaliksi ja joisi lasillisen Pepsi maxia. Mitä hulluttelua! Elämä risaseks ja silleen. Hyvää viikonloppua 🙂

13 kommenttia

  1. Kerttu Koitila kirjoitti:

    Voi Sinnuu Jonnaseni, mullaki taannoin täsä glutamiinit levähti kassiin! 😀 Onko Sulla palio proteiinia, ku munnaa ja jauhelihhaaki sekasin? 🙂

  2. kohtipienempaaa kirjoitti:

    Mä oon vielä onneksi säästyny tuolta salikassiräjähdykseltä, varmasti ärsyttää alkaa niitä putsailee :/ Ja mitä vaipparaivareihin tulee niin tuli ja meni, kummanki kohdalla 🙂

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    Tekevälle sattuu ja tapahtuu 😀 Mä en itse asiassa tiedä mun makroja tai kaloreita ollenkaan mut kyllä sitä protskua on joka aterialla! Eiköhän sitä ihan sopivasti tule 😉

  4. Jonna1983 kirjoitti:

    kohtipienempaa: okei eli nyt vaan odotellaan senkin asian kanssa 😀 on tuo vauvan elämä monimutkaista!

  5. Annie kirjoitti:

    Ei mee kauaakaan tolla menolla, että uudet ihkut byysat ei jätä jenkkiksiä. Sun dieettaaminen ei edes kuulosta kamalalta ”yhyy-nälkä-valivali”-setiltä (mitä nyt tuna onkin pahaa ja kana kuivaa 😉 ). Asennekysymys varmaan?Hyvää viikonloppua!

  6. Tuija Jämsä kirjoitti:

    Vaipparaivareista tuli mieleen, että meillä siirryttiin päiväaikaan käyttämään housuvaippoja, kun Tuomas 1v 3kk alkoi näyttämään hikeentymisen merkkejä vaipan vaihdon yhteydessä joskus 0,5v-1v välillä (ei siis mitään hajua millon se oli ;)) Sitten kun jässikkä oppi seisomaan tukevasti niin vaipan sai puettua sille ”salaa” kun se esim. seisoi sohvaa vasten tutkimassa jotain. Yöksi laitetaan teippivaippa, mutta ei puhettakaan että saisi laittaa selälleen, siispä ollaan opeteltu laittaa vaippa niin että Tuomas istuu sylissä.

  7. Anonymous kirjoitti:

    jep,täältä löytyy kans yks väkivaltainen vaipatettava..hoitopöydällä tyyppi pysyy eds selällään suht iisisti,kun saa jotain tutkia samaan aikaan,vaikka potkuilta ei siltikään aina säästytä.muualla jos yrittää vaihtaa,ei puhettakaan että tyyppi olis tarpeeksi kauan paikallaan että vaipan saa kiskastua päälle.housuvaippoja minäki oon välillä ostanu,ja vaihtanu ihan tyypin sylissä istuessa,mut mies ei tykkää vaihtaa niitä pois joten neki on nyt jääny..seisten en vaa tunnu saavan kohilleen,vaikka välillä niinki joutuu vaipat tempasee ylle :/ mutta nyt 1v 1kk ikäisen kanssa tuo vaipanvaihto tuntuu olevan jopa se vähiten harmittava asia 😉 -Riitta

  8. Outi kirjoitti:

    Meillä tää 8,5 kk vanha on käyttäny housuvaippoja pari kuukautta, öisin teippari vielä. Mä huijaan (tässäkin) lasta ja annan sille jonkun ”hienon” esineen tutkittavaksi siksi aikaa kun teippari laitetaan :)Esim.kynä tai iso tukkaklipsi tms on yleensä toimiva 😀 Dieetti-intoa sulle sinne!!

  9. mami12 kirjoitti:

    Yhdyn edellisiin, housuvaipat käyttöön päivällä. Muumit on hyviä ja kotimaisia, liberoissa tosi vähän imuainetta. Ei tarvii aina tapella ja saa vedettyä lapselle myös sylissä roikottaen päälle 🙂 yöllä ne ei kyllä pidä montaa tuntia.

  10. Jonna1983 kirjoitti:

    Annie: joo, ei tää mitenkään kamalaa ole ollut. Ei ole nälkä eikä mitään. Kana oli kuivaa, koska lörpöttelin puhelimessa ja unohdin ne uuniin 😀 Tuna nyt on aina pahaa, mutta joskus varsin helppo vaihtoehto. Asennekysymys tää tosiaankin on. Mä haluan todella kovasti päästä taas kuntoon ja sen aion tehdäkin! Ei se valittamalla onnistu :)Tuija: tuo olikin hyvä neuvo! Alamme siis harjoitella vaipan laittoa sylissä 🙂 Olipa hyvä että otin asian puheeksi!Riitta: meillä ei tunnu edes lelut tms auttavan. Potkuja tulee siitä huolimatta. Kiva tietää, että pahempaa on tulossa :DOuti: me mentiin viime viikonloppuna ostamaan 2 pakettia teippivaippoja niin on pakko käyttää ne pois. Mutta ehkä vois siihen rinnalle ostaa housuvaippojakin? Tyttö on käyttänyt jo aika pitkään neloskokoa eikä se tunnu mitenkään tiukalta vieläkään niin eiköhän me saada kaikki käytettyä :)Mami12: meidän tyttö ei kauheasti pissaile vaippaan yön aikana niin ehklä housuvaippaakin voisi yöksi kokeilla. Päivällä oon kyllä huomannut, että niitä saa vaihtaa koko ajan. Varsinkin liberoa. Pitääkin kokeilla muumia! Kiitos vinkistä :)Kiitos ihanaiset vinkeistä! Täytyy tänään käydä ostamassa paketillinen housuvaippoja ja alkaa harjoittelemaan vaipan laittoa sylissä :)Dieettiä jatketaan suurella innolla vaikkei paino olekaan tällä viikolla juuri tippunut.Neljän viikon seurantakuvat tulossa lähipäivänä 🙂 Nähdään onko mitään tapahtunut. Tietysti on!

  11. Hande kirjoitti:

    Housuvaippojen nimeen vannotaan täälläkin! 😀 Taitaa kuulua tuohon tiettyyn ikään nuo vaipparaivarit.. Sitten pikku hiljaa tulee ne muut kiukuttelut 😉

  12. Jonna1983 kirjoitti:

    Hahaa, kiva tietää että lisää on tulossa. Innolla odotan 😀

  13. Tiina kirjoitti:

    Mulla on ollut kans jotkut ruusunpunaiset lasit samojen housujen kanssa, karmeat jenkkakahvat tulee! Perskule, oli kalliit ja nyt ei voi käyttää ennen kun dieettaa, kyllä kirvelee 😀 Bia brasilin housut on siksi ihanat, kun niissä on niin leveä vyötärönauha ja ei moisia muodostu..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *