Hae
Palasia Arjestani

Tästä on glamour kaukana

PicsArt_05-24-10.20.56

Elossa ollaan! Mut leikattiin eilen Jorvissa jaoin sanoa, että oli hyvä paikka. Todella mukavat ja ystävälliset hoitajat ja asiantunteva lääkäri. Vähän jälkeen kasin pääsin leikkaussaliin ja puoli kaksitoista heräsin makoisasta unesta tähän maailmaan. Eilinen meni vielä hyvin puudutuksen voimin, mutta tämä päivä onkin ollut vähän kivuliaampi.. Kiertäjäkalvosin jouduttiin kiinnittämään uudestaan eli kolme viikkoa mennään nyt kantositeen kanssa ja kuuden viikon päästä voisin mahdollisesti mennä jo töihin. Saa nähdä kuinka käy!

Tuntuu ettei nuo särkylääkkeet (panacod ja burana) juuri auta ja paras asento olkapäälle on seistessä. Mun on tosi hankalaa pitää kättä rentona ja nukkuminen oli viime yönä vähän sitä sun tätä. Nukuin parin tunnin pätkissä sohvalla puoli-istuvassa asennossa ja se jos jokin on epämukavaa! Vannoin hiihteleväni seuraavan viikon tässä samassa paidassa, koska pelottaa alkaa tätä ottamaan pois ja liikuttelemaan kättä…mutta pakkohan se on! Kunhan mies palautuu töistä kotiin niin täytyy ottaa sidokset veke ja kantoside hetkeksi pois jotta voin liikutella kättä. Pelottaa jo valmiiksi! Yksikin virheliike ja kipu olkapäässä on jäätävä…mutta ei auta! Tästä se paraneminen lähtee. Askel kerrallaan. Muutaman päivän päästä toivottavasti jo vähän helpottaa 🙂

On noilla lääkkeillä jotain vaikutusta, koska unohdin täysin napata avaimet mukaan apteekkiin lähtiessä. Tunnin verran sain odotella appiukkoa päästämään mut sisälle. Nuppi on siis töttöröö vaikkei kipu olkapäässä hellitäkään 😀 Mä snäppilen nyt ahkerammin kun tätä aika oon. Mut löydät snäpistä tunnuksella jonnamusakka; )

ps. Muistakaahan käydä äänestämässä mun resepti voittoon Moilas-skabassa! Banneri tuossa oikealla ylhäällä. Mun resepti on siellä melkein alimmaisena!

6 kommenttia

 1. Jenni kirjoitti:

  Sä pääsit nopeaa siihen leikkaukseen? Ne ensimmäiset kolme päivää on vaikeimmat ja kipu on kovaa, mut siitä se alkaa helpottamaan vaikka ei heti uskois. Mä olin leikkauksen jälkeen samoissa vaatteissa kolme päivää ja sit vasta uskalsin ottaa kantositeen pois ja käydä suihkussa, toki autettuna? Niitä jumppaohjetta kannattaa alkaa vaan heti tekemään niin ei ihan mene jäykäksi. Ainakin minulle sanottiin että heti kolmantena päivänä vaan jumppailemaan? Toivottavasti pääset töihin jo 6vkon päästä!! Jaksamisia ja paranemisia sinne!!

  • Jonna kirjoitti:

   Eilinen oli aika paha vielä, mut tänään jo helpompaa! Nukuin hyvin yöllä ja tyhjensin jopa astianpesukoneen äsken. Tänään jos uskaltais suihkuun 😉

 2. Veera kirjoitti:

  Tsemppiä kuntoutukseen! Olkapään kuntoutus vaatii maltillista mutta jäntillistä työtä! Eikä kannata säikähtää, vaikka kipu ei heti hellittäisikään. Kyllä se kuntoon tulee ja pääset taas punttailemaan yläkroppaakin 😉

  http://elamanlumoissa-v.blogspot.fi

  • Jonna kirjoitti:

   Juu näin olen kuullut, että alku saattaa olla melko kivuliasta! Eikä se ole ihmekään kun on tungettu ylimääräisiä osia ja pidetty käsi yhdessä asennossa monta viikkoa… parin päivän päästä vois lähtee jo kävelylle!

 3. Annukka kirjoitti:

  Hienoa, että leikkaus meni hyvin! Kiva kuulla, että Peijaksessa homma toimi, kun mutkin tullaan leikkaamaan siellä. Tänään just soitin sille jonohoitajalle, ja se leikkaus menee syyskuulle, mut ei voi mitään. 🙂 Saako kysyy kuka sut leikkas? Oliko mukava ja osaavan tuntunen ortopedi?

  • Jonna kirjoitti:

   Mut leikattiin siis Jorvissa Espoossa. Alkuperäinen suunnitelma oli Töölö, mutta sitten tuli tämä pikainen peruutuspaikka. Mut leikkasi Roope Sarvilinna ja kyllähän tuo hommansa tuntui osaavan ja oli tosi mukavan ja fiksun oloinen tyyppi 🙂 soittele vaan joka viikko sinne ja sano että voit nopeallakin aikataululla tulla jos tulee peruutus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *