Hae
Palasia Arjestani

Torstain treeni + arvonnan tulos.

Torstaina käväsin tekemässä kohtuullisen hyvän käsijumpan. En ollut yhtään väsy ja energiatasot oli kohillaan 🙂 Uskaltauduin jopa tekemään vähän isommilla painoilla kuin mitä olen viime aikoina tehnyt. Ei ne ennen raskautta tekemiin treeneihin ja treenipainoihin ollu vertailukelpoisia mut ihan hyviä kuitenkin.

1. Pushdown tangolla 4*10-15*45-50kg
2. Hk kp vinopenkillä 4*10-13*6-9kg vikassa sarjassa pudotus 9kg –>6kg
3. Ranskalainen kp 3*9-12*8kg
4. Hk taljassa tangolla 3*11-15*30-35kg
5. Hammer kp 3*12-15*9kg

En ees muista millon olisin pushdownia tehny 50 kilolla tai ranskalaista kahdella kasin hanttelilla. Jälkimmäisessä liikkeessä oon aina ollut tosi heikko. Tangolla taas pystyn tekemään kohtuullisen isoillakin painoilla. Hyvin meni tuostakin jumpasta kätöset pumppiin ja eilen ne alko kipeytyä kivasti 😀

Eilen ja tänään pidinkin sit välipäivän salilta. Eilen meni päivä siivoillessa ja ilta anoppilassa höpötellen. Tänään taas aamusta samaan osoitteeseen syömään appiukon tekemää karjalanpaistia – nam!!!- ja kaupan kautta kotia. Isäntä lähti salille ja minä otin mukavan makuuasennon sängyltä kera Jens Lapiduksen stocholm noir II:sen. Päälle parin tunnin päiväunet 🙂 Tuli muuten tarpeeseen. Viime yö meni aika levottomissa merkeissä, taas kerran. Nukun nykyään tosi huonosti 🙁 Vähän ajan päästä varmasti vielä huonommin, mut ehkä se on sen arvoista. Nyt sit vaan ollaan loppuilta. Tänään on mun virallinen herkkupäivä ja hamstrasin mukaani pienen purkin pashaa, riisipiirakoita, pari lakumattoa (niitä Halvan lakumattoja, joita pienenä tyttönä syötiin 🙂 ) ja Ainon maitosuklaa jädeä. Putouksen Unisef-jaksoa odotellessa!

Niin se arvonta! Suoritin arvonnan varsin perinteisellä menetelmällä eli nimet lappuun, laput saksimalla pienemmäksi ja hattuun. Arvontamestarina toimi puolialaston mies 😀

Uusin Fit-lehti kera dvd:n lähtee Lotalle!!! Onneva 🙂 Laitatkos mulle nimes ja osoittees sähköpostiini jonna.musakka@gmail.com niin saan lehden maanantaina postiin.

Muksaa lauantai-iltaa kaikille!

2 kommenttia

  1. Lotta kirjoitti:

    Jei, minäkö voitin!? Laitoin postia. 🙂

  2. Laura kirjoitti:

    Dämit, no ei se mitään :DHyvin kyllä menee sun reenit, hianoo hianoo! Antaa toivoo meille muillekin, että kyll pystyy loppuun asti jumppaileen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *