Hae
Palasia Arjestani

Viikon 46 rahapäiväkirja – herkkuja ja taulukoukkuja

viikon 46 rahapäiväkirja

Innostuin pitkästä aikaa pitämään taas rahapäiväkirjaa, joten tässäpä teille ihmeteltäväksi viikon 46 rahapäiväkirja. Viime viikolla minä kävin selkeästi enemmän kaupassa ja kannoin talouteemme ruokaa selkä vääränä. Toki mies kävi ostamassa jossain välissä lihaa ja kalaa, mutta muun hoidin minä vihanneksista ja kissanruuista lähtien. Lauantaina laitettiin oikein ranttaliksi ja tuhlattiin kunnolla, joskin suurin osa ruokaan ja herkkuihin. Duunin pikkujoulut pidettiin myös viime viikolla ja leivoin sinne kaksi glögijuustokakkua, joten leivonta-aineksiinkin meni jokunen pennonen. Niihin nyt menee muutenkin rahaa melkein joka viikko, koska leipominen on todella rentouttavaa puuhaa!

Viikon 46 rahapäiväkirja, olkaapa hyvät 🙂

MAANANTAI

Ei ostoksia.

TIISTAI

Alepasta kassillinen ruokaa ja leivontatarvikkeita 33,95e

Kissanruokaa, gluteenittomia piparkakkuja, tomaattia, luumu-kanelirahkaa, liivatelehtiä, kurkkua, porkkanaa, oivariinia….

viikon 46 rahapäiväkirja

KESKIVIIKKO

Pienet ostokset Alepasta 5,67e

Vanutyynyjä, ohuen ohut kanafilee ja alennus jauheliha

viikon 46 rahapäiväkirja

TORSTAI

K-kaupasta taulukoukkuja 2,50e.

viikon 46 rahapäiväkirja

PERJANTAI

Seutulippu firman pikkujouluista kotiin 5,50e

viikon 46 rahapäiväkirja

Tällaiset kakut valmistui pikkujouluihin.

LAUANTAI

Salin jälkeen ruokaostokset (+ vähän muutakin) Lidlistä 35,07

muratti tontturuukussa, joulutarroja, nyhtökauraa, paprikaa, kurkkua, maksalaatikkoa, brownie-donitseja, riisipiirakoita ja kaurasydämiä paistopisteeltä, kirisikkatomaatteja sekä karkkia.

Illalla herkkuja Alepasta 14,64e

Mutakakku, Aino jäätelöä, Ehrmannin protskuvanukas, Fanta ja pieni kinkkupizza.

Kinkku-ananas-aurajuustopizza lähipizzeriasta 7,90e.

Naapurilta ostin Adidaksen leuanvetotangon 25e.

viikon 46 rahapäiväkirja

viikon 46 rahapäiväkirja

viikon 46 rahapäiväkirja

viikon 46 rahapäiväkirja

viikon 46 rahapäiväkirja

SUNNUNTAI

Ruokaa Alepasta 21,90e

Mustaherukoita, mansikoita ja parsakaalia pakkasesta, luomukananmunia x 2, pinaattia, 15 kpl kananmunarasia, porkkanoita ja banaania.

Yhteensä rahaa kului viikon aikana 152,13 euroa.

Jälleen kerran huomasin, että koko viikon tuntui ettei rahaa olisi mennyt juuri ollenkaan, mutta kuinkas kävikään? Nyt täytyy ihan oikeasti ottaa taas spending tracker käyttöön, koska tili tyhjenee mystisen kovaa vauhtia joka kuukausi…Olihan tuossa taas viikon aikana asioita, joita ei olisi välttämättä tarvinnut. Lidl on paha paikka, kun siellä on aina kaikkea kivaa oheistuotetta myynnissä. Halpa, mutta petollinen 😀 Pikku hiljaa pitäisi alkaa taas säästämään ulkomaanmatkaa varten ja kiirehän tässä tulee, jos lähdetään jo toukokuussa! Ääk, nyt rahahanat kiinni ja tavaraa myyntiin ennätystahtia.

Miltäs viikon 46 rahapäiväkirja näyttää?

Muistakaahan tsekata Elloksen Black wednesday -tarjoukset! Sieltä löytyy vaikka ja mitä esim. pukinkonttiin ja omaan vaatekaappiin 😉 Tsekkaa tarjoukset tästä.

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

Lue myös:

Rahapäiväkirja – Mihin mun rahat oikein menee?

Viikon 41 rahapäiväkirja – Joulu tulee!!

Velaton elämä tavoitteena

Mitä syödään kun tili on punaisella?

Let´s nuukaillaan!

 

2 kommenttia

  1. ninna kirjoitti:

    kierrätys kunniaan hyvä kun kaikkea et osta uutena. ruokaan saa ja pitää mennä rahaa. eikö alepa tule kalliiksi? syötkö nyt gluteenittomasti kun ostit pipareita?

    • jonna / Palasia arjestani kirjoitti:

      Meillä on Prismaan sen v erran pitkä matka ettei sinne ihan joka päivä lähdetä. Pakko siis turvautua Alepaan, mutta en ole sen huomannut olevan paljon sen kalliimpi kuin muutkaan S-kaupat. Toki pieniä eroja voi hinnoissa olla, mutta en mene näistä vararikkoon ;D Gluteenittomat piparit olivat glögijuustokakkuja varten. Tein ne gluteenittomina ja laktoosittomina niin sopivat kaikille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *