Hae
Palasia Arjestani

Viis reeniä putkeen..

Todella masentavaa, kun meni koneen mukana kaikki kuvat, musiikki ja koulutyöt. Pari koulutyötä pitää alottaa täysin alusta kun en hölmöyksissäni tallentanut niitä tikulle. Kuvia ei saa millään takasin, paitsi tietty kopsaamalla blogista niitä koneelle, mut enpä taida jaksaa nähdä vaivaa. Nyt ainakin tiedän, et kuvat kannattaa aina aika ajoin siirtää tikulle tai jollekin levylle niin ovat sit seuraavan kerran tallessa 🙂

Reenasin tossa viis päivää putkeen, kun oli se kiertoharjottelujakso menossa. Tänään onkin sit hyvin ansaittu lepipäivä ja huomenna alotetaan taas supersarjat. Pitäis käydä ennen salitreeniä koululla kirjoittamassa kypsyysnäytekin. Saahan nähdä mitä siitä tulee.. Koulua olis enää vaivaiset kolme viikkoa jälellä eikä töistä tietoakaan, kuulostaa hyvältä. NOT. Jospa sitä jostain sais jotain duunia..

Tässäpä teille eilinen rinta-hauis-jumppa ihmeteltäväks.

Treenin alkuun 11 minsan intervalli crossarilla syklityksellä 20s/40s. Kyllä intervallin pitää olla vähintään 30/30 et mulla alkais kunnolla nousta sykkeet. Varsinkin näin ennen treeniä tehtynä.

1a. Vinopenkkikone
1b. Tasapenkkikone
1c. Peckdeck
1d. Pullover kp
Tätä 4 rundia. Toistot ~15

2a. Hk suoralla tangolla
2b. Keskitetty hk scottissa mutkiksella
2c. Hk kp vinopenkillä
Tätä 4 rundia. Toistot ~15

Näiden päälle vielä jokunen sarja takaolkapäitä ja vähän sivuvipareita. Jo muutamalla sarjalla sain olkapäät tosi pumppiin ja ovat taas olleet koko päivän mielettömän kipiät 🙂

Tänään otetaan ihan iisibiisisti ja syödään hyvää ruokaa ja jälkkäriks pannaria, nam! Pitäis varmaan se opparikin kaivella tuolta laatikon pohjalta huomista ajatellen ja katella et mitähän se oikein pitikään sisällään.

Käytiin aamusella pyörähtämässä parilla kirpparilla ja ruokakaupoissa. Kirpparilta tarttu taas mukaan pari kirjaa, yks paita ja semmonen kiva pinkki kynttiläkippo. Ystävänpäivän kunniaks sain isännän ostamaan mulle toisen orkidean. Aaaaaaw… 😀 Varmaan tapan sen alle viikossa, mut ei se mitään.

Jesh, jos tästä sit vähäks aikaa pötkälleen ja syömään. Huomenna selekää! Pitänee yrittää asentaa koneelle uudestaan kameran ohjelmakin niin saan otettua jotain kuvia tänne.

2 kommenttia

  1. ღ ccrt. kirjoitti:

    Itellä on just kaikki koneen tallenteet kovalevyllä ja random labeloituilla tikuilla, kopiot kopioistakin. Kun joskus tutullani kävi sillai et kone hajos ja kaikki meni. Eniten ehkä harmittais jos kaikki rojektisuunnitelmat koneelta häviäis joita voi aina myöhemmi myös käyttää pohjina :DJa kuvat. Apua, jos ne poistuis… Pitää tehä kunnon kuvapläjäyäs vielä jonnekki nettiin ni on ainaki varmasti tallessa 😀 😀

  2. ღ ccrt. kirjoitti:

    Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *