Hae
Palasia Arjestani

Suklaat suoraan muskeleihin

Joko alkaa joulujutut tulla ulos korvista? Ei hätää, kohta saadaan kyllästymiseen asti lukea laihduttamisvinkkejä, kun jengi alkaa pudotetaan niitä kuuluisia joulukiloja pois. Kuntosalit ja liikuntakeskukset täyttyy innokkaista kehon muokkaajista kunnes suurimmalla osalla innostus loppuu ennen kuin kunnolla alkoikaan. Kuulostaa ihan minulta 😀 Mulla kun on tapana innostua asioista ja hötkyän niiden kanssa vähän aikaa kuin mikäkin höyrähtänyt. Eikä mene hetkeäkään kun olen höyrähtänyt jo johonkin muuhun… No, nyt mennään ihan normimeinigillä toistaiseksi. Toinen käsi suklaarasiassa ja silleen 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Me käytiin eilen anoppilassa perinteisellä joulupäivän lounaalla. Aika lailla samoja ruokia kuin aattonakin, mutta pienemmällä mittakaavalla. Yritin harjoitella viinin juomista ruuan kanssa varmaan sadannen kerran siinä onnistumatta. Kolme tai neljä ensimmäistä kulausta maistui ihan hyvältä ja korosti kivasti ruuan makua, mutta sen jälkeen tuli irvistys enkä voinut kuvitellakaan tunkevani suuhuni mokomaa litkua. Musta ei varmaan koskaan tule fiiniä hienosta viinistä nautiskelijaa…

IMG_20141225_214249

Illalla suunnittelin tekeväni kotijumpan ja etsin netistä valmiiksi sopivan hapokkaan setin. Niinhän siinä kuitenkin kävi (kaikkien yllätykseksi), että mystisesti löysin itseni sohvalta vaakatasosta leffaa tuijottamasta. On muuten helpoksi tehty nykyään elokuvien vuokraaminen kun ei tarvitse edes persettään sohvalta ylös nostaa! Hyötyliikunta kunniaan ja silleen…. Mies otti meille joku aika sitten Elisaviihteen ja vuokrattiin sen kautta Kesäkaverit. Todellinen hyvän mielen kepeä elokuva, tykkäsin 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänä aamuna totesin, että pakko saada kroppa liikkeelle ja tsygäilin aamupalan jälkeen salille. Suunnitelmana oli tehdä etukyykkyä, rinnallevetoja sekä jerkkejä. Boksilla iski kuitenkin tempausfiilis ja sitä tehtiinkin sit ja paljon. Niin että kädetkin aukesivat. Kuukauden tempaustauon jälkeen olin ihan hukassa sen kanssa, mutta tein silti. Ihan hyviä toistoja sain aikasiks ja totesin, että tästä on hyvä jatkaa 🙂 Ei Roomaakaan rakennettu päivässä.

Ps. Tuosta yllä olevasta puolukkapiirakasta tulossa reseptiä lähipäivinä 🙂 Nyt jatkan suklaarasian tyhjentämistä. Huuteli kaapista niin kovasti,  että tuhottavahan se on. Eipähän huutelee enää….ja treenin jälkeenhän se menee suoraan muskeleihin!?

4 kommenttia

 1. Kirsi kirjoitti:

  Täällä toinen innostuja:). Tällähetkellä pop on luonnonlääkintä:)Mulla on aina sata lasissa aina kun keksi joitain. Ja Pilates on nyt pop. ja HIIT- treenit juoksumatolla. Vielä hetki sitten oli kuntosali kovilla painoilla. No vähän tuo oikeutteleva selkäkin johdattaa näitä mun innostuksia, mutta pääasia on,että aina on kivaa!:) Kuullostaa liian hyvälle–lähdempä etsimään josko talosto löytyisi vielä vähän suklaata!

  • Jonna kirjoitti:

   Kiva kuulla etten ole ainoa innostuja! Luonnon Lääkintä on mielenkiintoista. Mullakin on hyllyssä joku kiinalaisen lääketieteen kirja 🙂

   Mun pitäis nyt innostua siivoamaan vaatekaappia mut miks en höyrähdä koskaan sellaiseen? Tuhosin puolet suklaarasiasta ja tungin takaisin kaappiin. Huutelu vaimeni ainakin hetkeksi…

 2. Aada kirjoitti:

  Sama ne suklaat on syödä kun jossain vaiheessa ne tulee kuitenkin syötyä.. Itse oon ottanut aattona, eilen ja tänään ihan rennosti syömisten suhteen eli toisin sanoen nauttinut jouluruuista ihan reilusti. Nyt ajattelin lämmittää vielä glögiä ja syödä muutaman piparin, huomenna saa sitten jouluruuat riittää. Treenaamassa kävin eilen ja meen taas huomenna ja sunnuntaina. Toki ensi viikko ja uusivuosi sotkee vielä systeemejä niin syömisen kuin treenien suhteen mutta yritän olla ottamatta siitä stressiä.. Kun oon taas koko vuoden treenannut ahkerasti ja syönyt siististi niin välillä pitää ottaa myös rennommin.. En noudata kisa- tai mitään muutakaan dieettiä niin oon ajatellut sen niin ettei mulla oo mitään syytä kieltäytyä joulunajan herkuista, joulu on kuitenkin vaan kerran vuodessa..

  • Jonna kirjoitti:

   Suklaat syöty ja aika lailla muutkin herkut 🙂 Tänään tein jo raakakakkua niin saadaan sitä mutustaa jos mieli tekee.

   Joulu on tosiaan vain kerran vuodessa, joten silloin täytyy nauttia! Taas on seuraava vuosi aikaa treenata ja syödä siististi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *