Hae
Palasia Arjestani

Herkkupäivä :)

Lauantai on meidän taloudessa aina herkkupäivä. Muuten ei viikolla suuhun uppoa mitään ylimääräistä (ainakin se on hyvä tavoite :D), mut lauantaina syödään mitä mieli tekee! Tästä perinteestä täytyy nauttia niin kauan kuin vielä voi. Niin kuin olen jo aiemmin maininnut niin kunhan tyttö alkaa syödä kiinteitä edes vähän niin alan hiljalleen muuttelemaan ruokavalioo ja tiputtamaan loput raskauslaardeista. Paino on pysynyt koko ajan aika tarkalleen samoissa luvuissa, joten yhdestä herkuttelupäivästä ei liene minullekaan haittaa, päinvastoin! Edistää hyvin maidon tuottoa 🙂 Tyttö on alkanut selkeästi syömään entistä enemmän eikä maitoa juuri enää riitä pumpattavaksi vaikka kuinka sitä pumppailenkin ja kittaan vettä ja hiilareita. Pääasia, että tytskälle riittää evästä ja kasvun perusteella sitä riittää paremmin kuin hyvin 😉

Aamuni alotan normaalisti puuroannoksella päivästä riippumatta, mut nyt oli hiutaleet lopussa. Piti siis keksiä jotain muuta. Isännän murovarastolla käväsin ja aamupalaksi satsi suklaamuroja ja muutama riisikakku kera vadelmahillon. Kyytipojaksi mukillinen kaffetta ja vettä.

Aamupalan jälkeen nokka kohti salia. Vetäsin sähäkän käpälä-vatta-jumpan.

1a. pushdown tangolla 4*12-16*40-45kg
1b. Rankalainen istuen kp 4*11-14*10-12,5kg
2a. Hk kp vinopenkillä 4*10-12*7-9kg
2b. Hk taljassa tangolla 4*10-14*10-25kg
3a. Dippi jalat penkillä 3*13-20*bw
3b. Jalannostot roikkuen 3*12-15
4a. Hk scott mutkatangolla 2*8-10*20kg
4b. Vatsat taljassa narulla 2*15*40-50kg

Välihuomautus: tänään sunnuntaina paikat sikakipeet!

Salin jälkeen kohti Jumboa ja ruokakauppaa. Tytskää kulettelin rintarepussa, jonne se onnistu nukahtamaan kesken kahvittelun Robert´s coffeessa. Mulle hommattiin uudet lenkkarit Stadiumista 40 kybällä ja sit Prisman kauttaa kotio.

Kotosalla herkuttelu jatkui parilla leipäsellä: tuoretta maalaisleipää, toisessa chorizo-makkaraa ja toisessa hevosta ja siivu edamia. Lisäksi kasa chicken wingsejä! Mä mitään salaatteja syö…

Jälkkäriksi mukillinen kaffetta ja berliininmunkki, nams! Ei oo ihan hetkeen berliiniläistä maisteltu.

Suomen matsia tiirailin kera jätskikipon, ihan hyvvee oli mut ei mitään erikoista. Suurin osa on vieläkin pakkasessa..

Iltapalaks, noh, pussit eteisessä kertonee kaiken 😀 Yks el maco- burgeri ja puolet ranskiksista uppos..

 Mikähän siinä on, et sillon kun ”sais” syödä mitä haluaa niin ei tee oikein mitään mieli???? Pöh.

On tässä pieni suruuutinenkin kerrottavana. Meidän rakas karvakorva sakemannimme Mandi jouduttiin nukuttamaan ikiuneen toissa viikolla 🙁 Mandilla oli cushingin tauti, joka kävi liian kovaksi eikä mikään lääkitys enää toiminut. Näin oli parasta ja Mandikin näytti eläinlääkärillä siltä, että nukuttaminen oli sille suuri helpotus. Ikävä on <3

Lepää rauhassa rakas <3 Joskus vielä nähdään!

Ensimmäistä äitienpäivääkin pääsin juhlistamaan 🙂 Aamupalaa en saanut sänkyyn, kun nousen nykyään aikaisemmin kuin toinen puolisko, mutta ruusuja sain ja uuden pöhelimen <3

Gigantissa oli myynissä tommonen näytön suoja puhelimeen. Ainoa huono puoli on se ettei toi vasemmassa kulmassa oleva tarran jämä lähde millään pois, vaikka ohjeen mukaan lähtee ”ihan vaan vetäsemällä”… Mä kohta vetäsen sanonko mitä!

Jaahas, nyt tytskän nukutusprojektia käyntiin!

Yksi kommentti

  1. Elina kirjoitti:

    Mukava kuulla pitkästä aikaa sinun kuulumisia! Ihanaa alkukesää koko perheelle ja tsemppiä treeneihin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *