Hae
Palasia Arjestani

Fruity thing.

Haudi muruset, kuis potkii? Tääl ainakin potkii ja villisti potkiikin. Oon vakuuttunut, että mahassani asuu alien joka pyrkii nahkasta läpi päivänä minä hyvänsä. Aika hazardin näköstä kun maha muljuaa miten sattuu 😀

Täällä meinaa jyllätä joku pöpö. Pikkasen pukkaa lämpöä ja kuuppa on välillä aivan sekaisin. Lisäks oon viime päivinä ollut kuoleman väsynyt.. Eilen kävin hemmottelemassa itteeni kasvohoidolla ja kulmien ja ripsien värjäyksellä M&N image hairissa Forumissa. Mulle piti tehdä kasvojen puhdistus ultraäänellä, mut eihän se onnistunut tän alati kasvavan mahani takia 🙁 No, sain sen sijaan mekaanisen kasvojen puhdistuksen ja oli kyllä tosi hyvä! Hyvät on noilla tärpätit kun tämänkin naaman saa näin puhtaaksi! Mä oon aika huono läträämään naamioiden ja kuorintojen kans, mut voisin kyllä ees yrittää panostaa enemmän… Samalla reissulla kiertelin forumissa ja kävin nypläämässä Espritin vauvanvaatteita. Ovat kyllä niin ihanasta materiaalista tehtyjä, että vois jonkun rätin pikku potaatille ostaakin. Pikkasen eri laatua kuin henkkamaukan nutut.

Kyllähän se vielä naurattaa…. 😀

Maanantaina kävin vetäsemässä suht hyvän jumpan salilla Verkkarivaimon kanssa. Mulla vuorossa rintaa ja hauista ja Verkkiksellä rintaa ja olkapäitä. En ees tehnyt kovin kovaa treeniä, mut paikat meni siitä huolimatta kohtuu kipeiks, varsinkin hauikset! Muutamalla hassulla sarjalla 🙂 Avittelin ja neuvoin Verkkistä oman treenini lomassa, toivottavasti musta oli apua. En oo kovin hyvä selittämään mitään tekniikoita, mut osaan ne näyttää kyllä ja kertoa missä pitäis tuntua. Ite oon huomannut sen, että kun osaa ajatella sitä kohtaa minne liikkeen pitäis upota niin tekniikka hakeutuu melkein kuin itsestään oikeanlaiseksi. Se kuuluisa mind-muscle-connection siis on kaikista tärkein oikeanlaisen tekniikan ohella 🙂 Painoista viis kunhan vaan tuntuu siellä missä pitää ja ilmeistä päätellen tais Verkkiskin saada aika mojovat pumpit 😀 Siitä naisesta leivotaan kunnon muskle-babe! Aika hyvällä tahdilla sai hänkin lisäillä painoja liikkeisiin, kun oli hyvä varmistaja ja uskallusta tehdä isommilla painoilla 😉

Oma jumppa meni kuta kuinkin näin:

1. Pena 4*12-15*40-45kg jalat penkillä
2. Vinopena kp 4*10-15*15 kg/käpälä
3. Ristitalja 1x (yksi pudotus)
4. Hk kp seisten 2x
5. Hk tangolla taljassa 2x
6. Hk scottkone 1x
7. Hammer kp 1x

Siinäpä sitä taas. Hyvällä fiiliksellä mentiin vaikka kipuja olikin koko ajan lonkissa ja liitoskohdissa. Niihin on vaan totuttava, koska ne tulee kestämään siihen asti kunnes potaatti on pihalla. Kestämme siis hammasta purren!

Tänään oli sit taas neuvolakäynti. Kaikki ok niin kuin pitääkin olla, vauvan koko menee koko ajan siellä ”keskivaiheilla” eli hänesti povataan noin 3,5 kiloista. Noilla arvioilla ei tosin ole paskankaan väliä, koska saattavat heittää kilon suuntaan tai toiseen. No, oli se minkä kokoinen tahansa niin kyllä hänet ulos saadaan tavalla tai toisella 😀 Niin joo, töihin ei ole enää mitään asiaa eli mulla alko vähän niinku mammaloma 😉 Loppuaika onkin nyt sit vaan odottelua ja vähän lisää odottelua. Remppaa pitäis jaksaa vielä tehdä ennen kun mukula syntyy, koska sit ei tosiaankaan ihan hetkeen mitään seiniä täällä värkätä… Megahienoon otsikkoon vielä viitaten, et mulla on taas ihan kauheet himot hedelmiin. Syön niitä aivan tuhottomasti ja kannan niitä kaupasta parin päivän välein kilokaupalla. Tänäänkin taas kassillinen appelsiineja, omppuja, kiivejä ja viinirypäleitä. Ai että ne on hyviä!!! Slurps.

Pientä motivaatiopätkää taasen, Minna Pajulahden satasen penaa! Minnahan valmistautuu nyt muistaakseni huhtikuussa pidettävään Women´s physigue kisaan eli jenkkien vastineelle CBB:stä. Veikkaan, et Minna tulee olemaan aika kova…

Ja sit vielä Heidi Sorsan giantsettiä olkapäille. Tuntuu nää giantsetit olevan nyt kova sana vähän jokaisella 🙂

Lykkäsin taas jotain reseptiä ruokablogin puolelle ja lisää on tulossa 🙂 Kaitpa sitä sitten eväksen laittoon.

3 kommenttia

  1. Satu kirjoitti:

    Hehee, virnistys muuttui irvistykseksi!

  2. Kirsu kirjoitti:

    Muah… mun pitäis syndeillä ennen sua, ja silti mulla on vielä töitä ennen äitiyslomaa (okei, yks päivä mutta silti) :DMä oon niin kade että jaksat käydä salilla, vaikka sulla on ollut vaivaisempaa menoa kuin mulla. Mutta mä oonkin vaan laiska. 🙁

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    Satu: et tiedäkään mitä vielä on tulossa :DKirsu: mäkin kävin tänään töissä – palauttamassa avaimet 😀 Joo, mä oon pakon sanelemana ollut täällä neljän seinän sisällä.. Kuukauden jouduin olemaan täysin tekemättä mitään ton selän ja supistusten takia. Nyt oon taas jo jotain pystynyt tekemään, normaali ihmisen mielestä en mitään mut omasta mielestäni jo paljonkin 😀 Esim. tänään kasasin ikean säilytyslaatikon, wohoo! En kyl meinannu päästä lattialta ylös mut tulipahan laatikko kasattua!Sali on mulle enemmän semmosta sosiaalista kanssakäymistä kuin treenaamista tällä hetkellä. Kiva nähdä välillä muitakin ihmisiä kuin vaan oma lärvi peilistä 😀 Sais jo tää mukula tulla pihoille niin pääsis taas jumppailemaan kunnolla! Eilen olin jo sata varma et lähtö tuli kun tuli tasaseen tahtiin koko ajan kipeämpiä supistuksia. Sit ne saatana loppu, pöh..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *