Hae
Palasia Arjestani

Viime aikojen juttuja + helmikuun tavoitteet

Helmikuun tavoitteet

Minä olen kova listaamaan erilaisia asioita ja eilen kirjasin bullet journaliin ylös helmikuun tavoitteet. Olen huomannut, että saan asioita paljon paremmin aikaiseksi, kun ne ovat paperilla. Jos ajattelen, että ”teen tämän sitten jossain vaiheessa” tai ”tämä olisi kiva idea toteuttaa” niin tekemättä jää, jos en merkkaa sitä mihinkään. Ne on nämä ruuhkavuodet, jotka saavat pään käymään välillä ylikierroksilla ja asioita tippuu muistista samaa tahtia, kun sinne tungetaan uutta dataa. Töissä täytyy olla skarppina koko ajan ja muistaa miljoona eri asiaa. Siihen vielä omat menot ja tytön eskarijutut, hammaslääkärit, neuvolat ym niin punaista piippaa mun päänupin puolella!

Helmikuun tavoitteet

Tällä hetkellä:

Luen iltaisin chic liteä ja työn alla on nyt Sari Luhtasen Rillit huurussa. Nappasin Luhtasen yhden kirjan useita kuukausia sitten mukaani kannen perusteella ja luin kirjan parissa illassa. Kohta olen kahlannut kaikki hänen kirjansa läpi!

Kuuntelen Bookbeatista Yoyo Moyesin Ole niin kiltti, älä rakasta häntä -kirjaa. Minulla on tapana kuunnella kirjoja pyörällä ajaessa, siivotessa, ruokaa laittaessa ja lenkillä sekä bussissa istuessa.

Katson Netflixistä How to get away with murder. Rakastan murhamysteerejä sekä erilaisia lakimiehiin (ja -naisiin) sekä oikeussaleihin keskittyviä sarjoja ja leffoja. Tämä ohjelma on ainakin ollut todella hyvä!

Haaveilen isosta pöydästä, jossa voisin alkaa kokoamaan reilun tuhannen palan palapelejä. Meille vain ei sellaista pöytää mahdu minnekään. Missä muualla palapeliä voisi säilyttää?

Käsitöitä on kesken kolme. Tytön pupusukat odottavat korvien kiinnitystä, anopin sipulipussi on loppusuoralla ja kaulaliina on mun ikuisiisprojekti. Jos edes ensi talveksi saisi sen valmiiksi 😀

Pelaan tällä hetkellä Hay dayta. Työkaveri erehtyi näyttämään sen minulle viime viikolla ja se oli menoa saman tien!

Haluaisin meille paaaaljon uusia viherkasveja! Kaktuksia, ilmakasveja ja orkideoja. Haaveilen isosta terraariosta, jossa voisin kasvattaa orkideoja niiden luonnollisessa ympäristössä. Myös viherseinä olisi kiva!

Panostan tällä hetkellä unen määrään. Nukun aivan liian vähän ja viime viikolla tein päätöksen mennä aikaisemmin nukkumaan. Olo on ollut huomattavasti virkeämpi ja energisempi!

Helmikuun tavoitteet

Helmikuun tavoitteet

 • joogaa vähintään kerran viikossa! Olen laiminlyönyt viime aikoina lihashuollon ja huomaan sen jatkuvina niska- ja selkäkipuina. Leikattu olkapää tuntuu jäykältä eikä tahdo palautua kunnolla treeneistä.
 • teen tällä hetkellä kesken olevat käsityöt loppuun
 • opettelen suunnittelemaan viikon ruokia etukäteen
 • järjestelen meidän vaatehuoneen. Tällä hetkellähän sinne ei pääse edes sisälle!
 • teen itse ekologisia pesupommeja astianpesukoneeseen
 • otan enemmän valokuvia!
 • yritän osallistua edes yhteen blogitapahtumaan ja tavata blogikollegoita
 • kirjoitan päivän tapahtumista enemmän bullet journaliin

Tällaiset oli mun helmikuun tavoitteet. Katsotaan sitten ensi kuussa miten ne ovat toteutuneet! Onko sulla helmikuulle jotain tavoitteita?

Edellinen postaus: Ateriaideoita viikolle 6

Palasia arjestani // Blogit.fi:ssä // Bloglovinissa // Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa

3 kommenttia

 1. virtaen kirjoitti:

  Palapeleille on olemassa sellaisia alustoja, jotka voi sitten joko sängyn alle tai kaapin päälle pistää sivuun ! 🙂 Toki isosta pahvilaatikosta kans saa askarreltua sellaisen.

 2. Jonna kirjoitti:

  Hei, kiitos!! Mun täytyy hommata/kehitellä tuollainen. Iiisot palapelit, täältä tullaan!

 3. Heidi kirjoitti:

  Moi, kokeile kolmiulotteisia palapelejä, usein vievät vähemmän pöytätilaa, koska ovat ”pystysuuntaisia”. 🙂 Minulla olisi myynnissä kerran koottu ja nätisti purettu upea Eiffel -torni, yli 800 palaa. Palat tukevia, eivät pelkkää pahvia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *