Hae
Palasia Arjestani

Rokotusten jälkimainingeissa..

Meillä oli eilen 5kk neuvola. Kivasti tytölle laitettiin taas rokotukset. Viime kerralla ei tullut mitään oireita, mut nyt sitten senkin edestä. Illalla hän väsähti kerta laakista sänkyynsä ja herätti viideltä syömään. Siitä ne itkukohtaukset sit alkoikin 🙁 välillä itkettiin ja sit taas nukuttiin. Vasta ysiltä noustiin ylös ja puurolle. Lämpöä ei tosin ole ollut kuin 37, mut tyttö tuntuu tosi kuumalle koko ajan. Kovin kipeet tuntuu pistoskohdat olevan, vähän kun hipasee niin itku tulee. Ihan rassukka on koko lapsi. Sylissä rauhottuu mut missään muualla ei ole hyvä olla.

Just tässä yritän neitiä sänkyyn nukuttaa mut heräilee koko ajan. Ite en oo vielä ees aamupalalle päässy ja kellohan on vaille 12… Tämmöstä keittoa täällä keitellään!

Hyvin oli tyttö kasvanut, pituutta nyt 69,5cm ja painoa 7,3kg. Pitkä ja hoikka siis 🙂 toisin kuin äizkä 😀

No niin, nyt se heräs taas. Voi prkl..

3 kommenttia

  1. Mimmi kirjoitti:

    Meillä oli tänään 3kk neuvola ja rokotuksia annettiin meidänkin neidille. ”Innolla” odotan mahtaako tulla mitään oireita päivän edetessä. :-/Jaksuja!

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Meillä oli nyt eka kerta kun tuli mitään oireita. Onneks seuraavat rokotukset tulee vasta vuoden iässä ellei ota influenssarokotuksia 🙂

  3. Anonymous kirjoitti:

    voi toista,tympeetä 🙁 meillä ei onneks ikinä oo kummempia tullu,yhtenä yönä(tais olla just 5kk rokotukset)laitoin supon ennen yöunille menoa kun vaikutti niin kiukkuselle,sillä siitäkin selvittiin.mutta voi hurjaa,meillä asuu kyllä joku kääpiö:D ei tuo meidän lilliputti ollut noissa mitoissa vasta kun 8kk neuvolassa,just samanmittanen ja 7,4kg 😀 ja joo,meilläkään ei tosiaan pituutensa puolesta myskään ole neiti äitiinsä tullut..-R

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *