Hae
Palasia Arjestani

Hemmetin Black friday!

Processed with VSCO

*Sis.mainoslinkkejä.

Mun on pakko myöntää, että olen ollut ihan kurkkuani myöten täynnä koko Black fridayta. Mainoksia tursuaa joka paikassa ja sähköposti täyttyy sekunnissa. Olen kylmän viileästi deletoinut sähköpostista jokaisen aiheeseen liittyvän viestin ja sulkenut korvani koko hypetykseltä. Päätin etten osta yhtä mitään, mutta eilen illalla tulin toisiin ajatuksiin. Päätin vilkaista muutamaa nettikauppaa ja hankkia niistä vielä viimeiset joululahjat. Kyllä, minä olen hankkinut jo kaikki joululahjat tälle vuodelle. Montaa niitä ei ole, koska osan aion tehdä itse ruokalahjoina 🙂 Tänä vuonna ei tarvitse ainakaan panikoida lahjojen kanssa!

Kokosin kollaasiin muutamia juttuja Ellokselta, joista itse pidän. Joitakin näistä hankin myös pukin konttiin, mutta en paljasta mitä, koska tiedän lahjojen saajien lukevan tätä blogia 😉

photogrid_1480226754968

Gant pussilakanat // Simone valoköynnös // joulupalloja askarteluun // Gant käsipyyhkeet // Gant tyynyliina // C3 mix & Go // Emerio Haudutuspata.

Itse ostan monesti laadukkaita käsi- tai kiettiöpyyhkeitä sukulaisille joilla on jo kaikkea. Myös jokin kaunis kynttilä yhdistettynä ruokalahjaan toimii hyvin. Meillä on muuten kotona aktiivisessa käytössä tuo C3 mix & Go,  joten voin lämpimästi suositella sen hankintaa! Joulupalloja tilasin meille ison läjän kranssien askarteluun 😉 Niitäkin aion tehdä muutamat lahjaksi.

photogrid_1480227609061

High Toledo varsilenkkarit // Tea nilkkurit // Ellos sport urheiluliivit // Ellos sport joogatrikoot // Under armour treenipaita // Lasten raidallinen mekko // Esprit pitsimekko // Väriä vaihtava Anna-nukke // Robotti-imuri.

Itsehän haaveilen kovasti edelleen robotti-imurista. Olisi niin kiva jättää imuri tänne päiväksi surraamaan kun itse lähtee töihin. Kotiin tullessa pölyt olisi poissa nurkista ja koti kiiltäisi! No, saahan sitä haaveilla. Nyt onkin aikalailla kaikki lahjat plakkarissa ruokalahjoja lukuunottamatta. Ehkä tästä Black fridaysta oli kuitenkin jotain hyötyä; )

Hankitteko te mitään Black fridayn tarjouksista?

Nämä Elloksen Black Fridayn tarjoukset ovat voimassa enää tänään 27.11! Eli kannattaa tsekata tarjoukset läpi tämän päivän aikana 🙂

13 kommenttia

 1. Hanna kirjoitti:

  Menin siinä toivossa Elisa-myymälään että siellä olisi ollut kännykkäaleja mutta eipä ollut… Sen sijaan hankin normihintaisena törkeän kalliin Didriksonin talvitakin joka lähti noin 100€ halvemmalla!! 🙂

 2. S kirjoitti:

  En oo ostanu yhtään mitään, mainospostit oon suoraan kans lyöny lukematta roskakoriin. Muutaman facessa pyörivän mainoksen oon käyny kattoo. Sen sijaan oon myyny omia turhia romppeita pois 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Mä olen myös harrastanut samaa. Kirppiskassassa alkaa olla jo sievoinen summa!

 3. Sanna kirjoitti:

  Aiempina vuosina en ole ostellut Black Fridayna mitään, mutta nyt haksahdin ostamaan askartelutarvikkeita ulkomailta. ?

 4. gunagolu kirjoitti:

  Mä ostin kaverin kanssa Tallinnaan päiväristeilyn, makso vaan 1e. Oltiin muutenkin menossa käymään joulukuussa Tallinnassa joten osu sopivasti tarjous kohdalle 🙂

 5. Nimetön kirjoitti:

  Heh, miten hauskoja hetkiä luulet kissojen viettävän robotti-imurin kanssa? Mä näen jo silmissäni kuinka ne jahtaa sitä ?

  • Jonna kirjoitti:

   Se on itse asiassa ollut suurin syy olla hankkimatta robotti-imuria 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *