Hae
Palasia Arjestani

Voi tätä herkuttelun määrää! (+ Tupla+ arvonnan voittajat)

Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa, kirjaimellisesti! Herkkujen määrä Bulgarian reissulla oli jotain aivan järjetöntä. Karkit jätin kauppaan enkä jäätelöitäkään yhtä tai kahta enempää maistanut, mutta nuo jälkkärit… ne on mun heikkous! Sekä lounaalla että illallisella oli tarjolla jälkkäribuffet ja kaikkiahan oli totta kai maistettava. Vaikka kakkupalat oli pieniä niin kyllähän niistä sievoinen määrä kertyy kun lastaa lautaselle useampaa sorttia. Välillä jälkkärit jäi syömättäkin kun olivat niin kammottavan makuisia. Kauniin näköisiä, mutta aivan hirveän makuisia tai täysin mauttomia.

Tällaisia herkkuja maisteltiin!

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

 

Nyt on pieni kurinpalautus paikallaan eli bloginkin puolella tiedossa vähän terveellisempiä ja sokerittomia reseptejä! Viikon kun on matkalla herkutellut niin motivaatio terveellisempiin ruokiin ja resepteihin on katossa 🙂 Tänään aamu aloitettu huomattavasti pienemmällä aamiaisella (ei siis kasaa pannareita!) ja päivällä takaisin myös treenien pariin. Pari kiloa enemmän näytti vaaka kuin lähtiessä eli aika pienellä fiksauksella saan nekin pudotettua taas pois. Olo on kuin ryhävalaalla tällä hetkellä!

Ihanaa olla kotona!

Tupla+ arvontakin on suoritettu ja voittajiksi arpa valitsi nimimerkit Sale, Faanatar sekä Emilia! Olen ilmoittanut antamanne sähköpostiosoitteenne Cloettan väelle ja sieltä ollaan teihin yhteydessä 🙂

3 kommenttia

 1. Senni kirjoitti:

  Ai kauhea miten herkullisen näköisiä jälkkäreitä!!! En olisi itsekään pystynyt vastustamaan.. Onneksi överiherkuttelujen jälkeen on aina jotenkin virkistävää lähteä paremmalle polulle ruokailujen suhteen 😉

  • Jonna kirjoitti:

   Nyt on motivaatio katossaan syödä terveellisesti ja jättää herkut hyllyille! Kuinkahan kauan kestää päästä irti näistä sokerihuuruista 😀

 2. sale kirjoitti:

  Kiitos paljon arvonnasta! Palkintokin tuli perille. En vaan tiiä miten ikinä saan noin monta energiapatukkaa syötyä! 😀 Protskupatukoita ois varmaan mennykki pikkuhiljaa se laatikollinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *