Hae
Palasia Arjestani

Uuden ohjelman koeajoa ja loma! Kaikki kaks päivää….


Tiedossa taas pikainen päivitys. Lähdetään huomenna reissuun loppu viikoks ja noin tsiljoona asiaa vielä tekemättä. Millonkahan sitä oppis tekemään asiat ajoissa? Koulujututkin pitää aina jättää viime tippaan ja kirjotella jotain kymmen sivuisia esseitä viimesenä yönä. Ei näin.. Mutta minkäs Jonna luonnolleen voi? Ehkä sitä sit kolmen kympin jälkeen oppii…?

Eilen runttasin selkää uudella systeemillä. Tarkotuksena oli ottaa selälle neljä liikettä, jokaisessa liikkeessä kolme sarjaa ja eka sarja pudotuksena. Toistot 6-8 ja palutukset noin 2 minsaa. Alkuun aattelin, et onpa helppoo, kun mukana ei ollu ees mavea, mut mitä vielä. Reeni veti selän aivan kappaleiks ja tänään on ollut aika tuskaista menoa..

1. Leuat vo
5*12,5kg+4*5kg Ei ihan tullu toistot täyteen.. Ahne mikä ahne.
7*5kg
8*BW

2. Hammersoutu istuen
7*65kg+7*50kg
9, 7*60kg
Ja muru tsemppas ja piiskas koko ajan 😉

3. Ylätalja eteen leveällä
8*65kg+8*50kg Tosi nätisti kaikki toistot. Ei mitään repimisiä.
9, 8*60kg

4. Alatalja kapeella
8*60kg+7*50kg
9, 7*55kg
Ja nääkin tosi nätisti ja rutistellen.

Aikasta hyvä setti! Reenin jälkeen nassuun Lidlin kalkkunapiffejä, perunaa ja kermaviilisoossia. Tais upota yks leipänenkin 😀 Herkuteltu ei oo viime päivinä. Hyvä minä. Ei oo varakaan..

Tänään olikin toooosi mukava reeni tiedossa, koska Kirjosen Maaret tuli isäntineen Kuopioon ja sain heidät seuraksi salille. Maaret valmistautuu parhaillaan syksyn BF-kisoihin ja isäntä sitten kehopuolelle alle 80 kiloisten sarjaan. Hehee, oli aika norsu olo tällä tytöllä kahden rasvattoman treenarin vierellä 😀 Mietin jo etten ees uskalla ottaa hupparia pois päältä, mut pakkohan se oli, kun alko hikkee puskee taas ihan kunnolla. Sain Maaretilta tosi hyviä neuvoja penkkitekniikkaan ja katellaan josko se lähtis pikku hiljaa sujumaan. Marko taas neuvo aika hyviä kikkoja ojentajaposeen ja joutuhan niitä sit harjottelemaan koko kansan nähden salilla. Onneks ei ollu paljon jengiä reenaamassa 😉 Olis viimesetkin kuollu nauruun, kun tämmönen tankki yrittää posetella ja tiirata josko jostain näkyis joku lihaksen alku. Kiitos vaan Turun pariskunnalle hyvästä seurasta ja neuvoista! Tais meillä naisihmisillä suu käydä välillä aika vaahdossa, kun päästiin jauhamaan treenijuttuja 😀 Semmottiis se välillä on.

Mukava tavata kasvokkain saman henkisiä ihmisiä eri puolelta Suomea. Kaikilta ihmisiltä jää aina itselleen jotain hyviä neuvoja ja ajatuksia. Maaretilla on todella ihalitava, fiksu ja järkevä asenne kisaamista, diettaamista ja treenaamista kohtaan. Itse kun saisi haalittua oman pään sisälle samanlaisen ajatusmaailman seuraavalla dieetillä ja muutenkin. Mulla kun on tapana ottaa jo etukäteen hirveitä paineita esim. tulevista kisakumppaneista. Aika typeräähän se on ja tiedostan sen itsekin. No, mulla ei ole takana kuin yksi kisadieetti, joten olen sen suhteen täysi untuvikko. Diettaamaan ei opi kuin diettaamalla ja kisaamaan kisaamalla. Treenaamaan tässä on ehkä jo joten kuten opittu. Kyllä se asenne ja ajatusmaailmakin sieltä sitten loksahtelee kohdilleen, kunhan alkaa tuntea itsensä ja kroppansa paremmin.

Dodii, tää reenas tissejä ja ihan kevyesti olkapäitä. Samoilla pudotussysteemeillä ainakin yritin jatkaa kuin eilenkin. Penkissä tosin keskityin vaan siihen tekniikan harjotteluun enkä ottanu siinä mitään pudotuksia. Sain vielä pariks viikoks liikkeiden suhteen aika vapaat kädet, mut valkun kisojen jälkeen saan tarkemmat ohjeet liikkeistäkin.

1. Vinopenkki kp
9*23,5kg+8*16kg
9+1, 8*21kg

2. Penkki tangolla
2*55kg ja perse kramppas.. 😀
5*55kg nyt olin muuten vaan helvetin heikko. Ehkä noi ekan sarjan pudotukset vei vähän voimia? Eiks nii???
6-7*50kg
10*45kg
Nyt sain ainakin paremmin kaarta aikasiks ja muutenkin ehkä keskityin nostoon enemmän kuin ennen. Jospa ne koivetkin sais vielä sieltä mukaan niin olis kaikki voimavarat käytössä. Askel kerrallaan. Oli muuten penkkisetin jälkeen samanlainen olo kuin olis käyny pinkomassa 10 kilsan lenkin. En tosin sitä ole koskaan tehnyt, mut luulisin että tuntuu samalta.

3. Ristitalja
12*40 lbs+10*30 lbs
17*30 lbs

4. Vipunostot kp tasapenkillä
14*8,5kg

Ja loppuun olkapäille vähän vipareita yhdellä pudotuksella. Maaret on kyllä aivan uskomaton tsemppari! Sain noi vinopenkitkin tehtyä ihan kunnon ärinällä. Kiva olis välillä päästä ihan kunnolla treenaamaan naispuolisenkin lajin harrastajan kanssa. Isännän kanssa on treenannut jo niin pitkään, että tietää mitä ja minkälaista piiskausta odottaa. Vaikka ei sekään hommassaan mitenkään huono ole, päinvastoin! Olis jääny monet toistot tekemättä ellei isäntä olis ollu ruoskan kanssa vieressä.

Onneks Maaret tulee nyt vierailemaan tällä suunnalla useammin ja ehkä saan myös sit treeniseuraakin hänestä…? Kovat tsempit loppurutistukseen Turkuun! Oulussa sit kannustetaan. Ja kovaa kannustetaankin. Luulen, et blogimiitin akoista lähtee aika kova mekkala 😀

Kamera perhana jäi kotiin niin en voinu tänään ottaa kuviakaan. Olis meinaan blogi ollut tulvillaan tiukkaa lihaa. Eli ei siis ainakaan kuvia minusta 😀 Tukholman reissulla tulee varmasti napsittua kuva jos toinenkin.. Kiva päästä sinne törsäilemään. Jotain vaatteita ja tyttöjen hömpötyksiä varmaan joutuu ostelemaan. Ehkä eniten odotan laivan buffettia 😀 Pääsee syömään kunnolla ja paljon! Mut ei liikaa, ei tietenkään..

Nyt tutimaan ja huomenna viimenen duunipäivä! Adios amigos ja hyvää loppu viikkoa kaikille. Treenatkaa ankarasti ja eläkää synnissä. Minä ainakin aion elää (ehkä jos ihan vaan muutaman pienen sidukan ottais tai jotain… 😉 )

3 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    ”Ehkä sitä sit kolmen kympin jälkeen oppii…?”Ei opi.-Heikki

  2. Anonymous kirjoitti:

    Terve..Kotiuduttu ollaan reissusta joten terveiset taas Turusta.Vitsit että otti olat iskua itseensä kun treenaili ne ”uusissa laitteissa”.Susta on kyllä norsu kaukana…paitsi kun on kyse piffi-norsusta 🙂 sitä sussa meinaan on,piffiä,hyvinkin. VAU!!!!!Ja sisua,jee!!!Jaa että ihailtava ja fiksu asenne..siitä en tiedä,heh. Koitan ainakin olla hakkaamattani päätä seinään,koska ei se siitä aikaisemminkaan ole läpi mennyt!!Kiitos vielä seurasta!!Marko lähettää terveisiä että seuraavalla kerralla sitten katsotaan muitakin poseja ;)Maaru

  3. Heidi kirjoitti:

    Maaretilta saakin loistavat tsempit!! Sai meikäkin kummasti muutaman lisätoiston kp-penkissä, kun oli takana piiskaamassa 😀 Hauskaa minilomaa ja rentouttavaa reissua! :)-Enzyme

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *