Hae
Palasia Arjestani

Yksi tavara päivässä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ootte varmaan kuulleet jostain ”yksi tavara päivässä-systeemistä? Tarkoituksena siis pistää yksi tavara päivässä kiertoon tai roskiin, jos on kovin huonokuntoinen. Mä olen tätä systeemiä noudattanut jo jonkin aikaa. Välillä ahkerammin ja välillä vähän laiskemmin. On päiviä millon luvun kymmenestä tavarasta ja otan sit pari päivää huilia ja on päiviä millon oikeasti luovun järjestelmällisesti yhdestä turhasta tavarasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oon tämän projektin aikana ihmetellyt miten sitä kamaa kertyykin niin salakavalasti? Meillä on vielä varasto käsittelemättä, mutta jos totta puhutaan niin urakka sen siivoamiseksi ei houkuta yhtään! Varasto on niin täynnä kamaa ettei sinne mahdu enää yhtään mitään. Vaatehuonetta oon saanut tyhjennettyä hienosti ja suurimman osan mun vaatteista oon vienyt työkavereille tai kaupannut naamakirjassa. Tytönkään vaatteista on enää yksi laatikollisen seitsemän sijaan jäljellä 🙂 Raskasta, aikaa vievää, mutta samalla todella puhdistavaa ja vapauttavaa touhua!

Viikonloppua me vietettiin ihan kotosalla. Mä kävin aamulla treeneissä kyykkäämässä ja mies oli sillä aikaa siivonnut meidän lisäravinne/herkkukaapin. Aikamoinen läjä turhaa ja vanhentunutta kamaa lensi sieltäkin suoraan roskiin. Urakoinnin jälkeen kurvattiin Tarjoustaloon ostoksille -todelliset shoppaajat osti pesuaineita! – ja sen jälkeen pitkästä aikaa ajettiin mäkkärin kautta kotiin. Olipa hyvää mättöä pitkästä aikaa! Ei ollakaan tämän vuoden puolella syöty mäkkärissä. Jälkkäriksi ostettiin uutta maapähkinäistä Ben&Jerry’siä ja tästä tuli melkoisen hyvä kilpakumppani cinnamon bunsille! Mä voitin duunikaverin kanssa vähän aikaa sitten Fazerin herkkukorin ja pienesti tuhosin lauantain ratoksi omaa osuuttani 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Illalla istutettiin tytön kanssa siemeniä ja mä sain vihdoin ja viimein uppoutua myös sisustuslehtien maailmaan. Ihan parasta kun saa vaan olla eikä ole kiire mihinkään! Päivän päätteeksi oli luksusta sujahtaa puhtaisiin lakanoihin nukkumaan 🙂 Nukkua posotin kuin pieni porsas yli 10h! Palautumista treeneistä ja duuniviikosta parhaimmillaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ps. Mä löysin vihdoin ehdokkaan vaaleihin! Joko te tiedätte ketä äänestätte?

4 kommenttia

 1. Sannukka kirjoitti:

  Voi että olet kaunis ekassa kuvassa. Todella onnellisen näköinen myös <3.

  • Jonna kirjoitti:

   Kiitos 🙂 Luonnontilassa niin sanotusti eli ei meikkiä ja suoraan yöunilta!

 2. Aada kirjoitti:

  Pakko taas hehkuttaa kuinka paljon tykkään sun blogista, oot selkeästi löytänyt tasapainon syömiseen ja treenaamiseen, itselläni se on vielä vähän hakusessa mutta sulta saan hurjasti inspiraatiota! Vaikka treenaa ja kiinnittää huomiota terveelliseen syömiseen niin välillä tekee tosi hyvää käydä vaikka siellä Mäkkärissä. Itse oon haaveillut koko viikon hampurilaisateriasta, pitää varmaan viikonloppuna syödä sellainen jossain.

  Mulla oli puolue tiedossa alusta asti mutta ehdokas löytyi ihan viime metreillä, itse kävin äänestämässä eilen kun äänensä sai vielä antaa ennakkoon. Enpä olis joku vuosi sitten uskonut että käytän aikaa siihen että katselen ehdokkaiden haastatteluita netistä ja tutustun siihen mitä asioita kukakin ajaa 😀 Ylen Vaaligalleria oli ainakin mulle hyödyllinen, suosittelen jos jollain on vielä ehdokas hakusessa! Oon aktivoitunut äänestämään ihan muutamissa viime vaaleissa, presidentinvaaleissa oon äänestänyt aina sen jälkeen kun oon äänioikeuden saanut mutta muut vaalit ei oo kiinnostaneet. Nykymeininki ei varmasti miellytä kovin montaa meistä tavallisista pulliaisista mutta aina moni jättää silti äänestämättä.. Sillä tavalla ei ainakaan tuu mitään muutosta. Halusin äänestää naista ja lopulta päädyin yhteen oman paikkakunnan ehdokkaista.

  • Jonna kirjoitti:

   Jes, kiva kuulla että saat täältä tsemppiä omaan tekemiseen. Elämän ei tosiaan tarvitse olla mitään tiukkapipoista suorittamista!

   Pitää itsekin tsekata toi Ylen vaaligalleria. Vielä kuitenkin arvon kahden ehdokkaan välillä… en olis mäkään uskonut koskaan näin tarkasti miettiväni ehdokasta! Musta on vähän sääli että ihmiset jättää äänestämättä sillä mentaliteetillä ettei mitään kuitenkaan tapahdu. Sit on ihan turha ainakaan valittaa ettei asiat miellytä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *