Hae
Palasia Arjestani

Kaikella terästetty aamupala

Processed with VSCO with c2 preset

Sis. mainoslinkkejä. Aamupala on mulle ehdottomasti päivän tärkein ateria. Jos aamupala on liian niukka, ja nälkä kolkuttelee jo tunnin päästä, niin päivä on väistämättä pilalla. Hyvä aamupala = hyvä päivä, huono aamupala = huono päivä. Valinnoilla on siis merkitystä! Omaan aamupalaani kuuluu hiilaria hedelmästä ja marjoista, protskua proteiinijauheesta, jokin pieni rasvapläjäys, kourallinen vihreää sekä paaaaaljon hyvää tekeviä asioita jauhemuodossa.

Mulla oli pitkä tauko smoothieiden osalta. Jotenkin vaan kyllästyin niihin, vaikka tiedän miten täyttäviä ja terveellisiä niistä saa. Parisen viikkoa smoothiet ovat taas kuuluneet mun aamuun. Alkuun mietin ettei nälkä pysy saletisti loitolla tuntia pidempään, mutta mites kävikään! Ainakin tällä mun luottokombolla nälkä pysyy poissa 3-4 tuntia ihan heittämällä. Smoothie voi olla erittäin monipuolinenkin aamupala. Makua saa muutettua helposti raaka-aineita vaihtelemalla ja koostumuksen voi säädellä nesteen määrällä aina juotavasta lirusta aina itse tehtyyn jäätelöön. Muista vain pitää aina pakastimessa ainakin yksi pakastettu banaani!

Processed with VSCO with c2 preset

Perusraaka-aineiden lisäksi heittelen smoothien todella paljon erilaisia jauheita. Jauheita ei huomaa muiden ainesten seasta valmiissa smoothiessa ollenkaan ja sekös vasta mukavaa onkin! Siinä tulee lisää hivenaineita ja vitamiineja vähän niin kuin huomaamatta. Smoothien hienous onkin juuri siinä, että sinne voi upottaa mielettömän määrän hyviä asioita piristämään päivää ja tuomaan lisäenergiaa. Mitäs mun aamusmoothie sitten sisältää? Laitan siihen joka aamu Nu3:n macaa ja ruusunjuurijauhetta, Puhdas+ Tyrni- ja kollageenijauhetta, Voimaruoan Total25 pussin, jauhemaista c-vitamiinia sekä Luontaistukun opti-msm:ää. Kaapissa on jotain muitakin kauheita, mutta nämä on tällä hetkellä säännöllisessä käytössä ja yksi hyvä syy käyttää jauheita on saada ne pois pyörimästä kaapin perukoilta 😀 Itse tilaan nämä spesiaalimmat jutut Luontaistukulta sekä Nu3:lta, mutta peruslisäravinteet ostan Sportsnutritionilta, Bodyboosterilta sekä Fitnesstukulta. Missä nyt on milloinkin parhaimmat tarjoukset!

Kuvassa myös osa mun tablettimuotoisista päivän lisäravinteista: omegat, monivitamiini, maitohappobakteeri ja d-vitsku. Illalla otan vielä magnesiumin ja sinkin.

Kuvassa myös osa mun tablettimuotoisista päivän lisäravinteista: omegat, monivitamiini, maitohappobakteeri ja d-vitsku. Illalla otan vielä magnesiumin ja sinkin.

Näiden lisäksi sain vielä Hankintatukulta testattavaksi erilaisia hyvinvointia tukevia tuotteita, kuten yllä olevan maitohappobakteerin,  Vitatabsin b12-vitamiinia, Vivanian hyaluronihappotabletteja sekä Colonic Plus vatsahappojen tasaajia sekä maksanpuhdistajia. Hyaluronitabletit ovat jo käytössä ja mielenkiinnolla odotan tuloksia! Niidenhän sanotaan kiinteyttävän ihoa 😉 Vatsahappojen tasaajat ovat olleet erittäin hyviä esimerkiksi herkkupäivinä,  jolloin ruokaa tulee enemmän ja se on laadultaankin ehkä hieman erilaista kuin arkisin. B12-vitamiinia säästelen vielä ”pahan päivän” varalle eli tilanteeseen, kun väsymystä on normaalia enemmän.

Processed with VSCO with c1 preset

Mitäs teidän smoothie sisältää? Kiinnostaako teitä lisäravinnetarjoukset ja haluaisitteko, että kertoisin niistä täällä blogissa? Mitä lisäravinteita teillä on käytössä?

ps. Fitnesstukulla nyt valikoima treenivaatteita -30%! Voimassa 24.7 saakka. Alevaatteisiin pääset tästä.

2 kommenttia

  1. jaana kirjoitti:

    Nyt vähän aiheesta poiketen: mistä tuo ihanuus Unicorn-paita on?! ?? Pakko saada samanlainen ?

  2. Jonna kirjoitti:

    Mä ostin ton lähialueen fb-kirpparilta, mutta se on varmaan Gina tricotin tai henneksen! Ei oo tässä käden ulottuvilla niin en pysty tarkistamaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *