Hae
Palasia Arjestani

Löysäily jatkukoon

Kylläpä huomaa taas tuolla ravintolamaailmassa, että on pikkujoulukausi alkanut. Olin eilen töissä semmosessa vähän vanhempien ihmisten paikassa ja voi hyvä ihme sitä menoa. Luulis ihmisten jo siihen ikään mennessä oppineen mitä alkoholi saa aikasiks, kun sitä litrakaupalla vedetään. Pahimpia on varmasti keski-ikäiset naiset. Ollaan vedetty viimesen päälle vermeet niskaan ja kaivettu ne korkeimmat korot kaapin perukoilta ja lähdetty työkavereiden kans vähän puariloihin tanssaamaan. Huomaa ettei osa tosiaan käy ravintoloissa kuin ehkä sen kerran kaksi vuoteen. En mä sillä, että itekään mikään malli esimerkki olisin, mut joku raja nyt kuitenkin.

Eilenkin seurailin yhtä seuruetta, jossa taisi olla viisi tai kuusi naista. Osa oli ihan ihmisiks, mut ne toiset..Seuruessa oli kaksi erittäin ylipainoista ja jutuista päätellen hyvin rempseää naisihmistä. Juomat kaatu, pöydät kaatu, naiset kaatu 😀 Yksi pääsi jopa ambulanssikyydillä ensiapuun, kun veti kunnon lipat vessan rappusissa. Olihan niitä rappusia kaiken kaikkiaan jopa kaksi 😉 Onkohan sitä itsekin samanlainen 20 vuoden päästä?? Hope not.

Kävin eilen pyörähtämässä siinä luontaistuotekaupassa, josta Maarit vihjasi. Nimeltään tämä liike on Elämänlanka ja sijaitsee Kuopiossa sokkarin takana torikadun ja puistokadun kulmassa. Siellä Kuopaksen toimiston takana, you know ;)Oli melkoinen yllätys miten kattava valikoima siellä oli kaikkea! Kaupasta löytyy muun muassa:

Luomu- ja reilunkaupan

 • teetä, kahvia
 • suklaata
 • siemeniä, pähkinöitä
 • mausteita, marjarouheita
 • viljatuotteita, vuorisuolaa, täysruokosokeria

Lisäksi kotimaiset/ekologiset

 • pesuaineet, shampoot & hoitoaineet
 • pesupähkinät (mulle näitä!!!)
 • erilaisia lahja- ja käyttötuotteita

Kaupan nettisivut löytyy osoitteesta www.elamanlanka.fi. Sivuilla on kuvia tuotteista ja myyjä päivittää niitä sitä mukaa, kun uusia tuotteita tulee. Kaupan myyjä oli muuten tosi mukava ja asiantunteva. Jaksoi ainakin tämän pienen tyhmän tytön kysymyksiin vastailla 😀 Ja niitä ei ollu ihan vähän..

Tämä tyttö meni ainakin aivan sekasin siellä kaupassa. Olisin voinu ostaa ihan kaiken! Sitä macaahan mä lähdin tiedustelemaan, mut vasta ens viikolla saavat sitä lisää. Mukaan tarttui kuitenkin himalajan kristallisuolaa, ohran orasta ja haukulle jotain luomulihapötköjä. Ens viikolla vois käydä taas hamstraamassa jotain kivaa, ainakin sitä macaa, ehkä kvinoaa, intialaisia pesupähkinöitä, jotain kivaa teetä ja… 😀 Mähän sanoin et menin ihan sekasin siellä!

Eilen ei urheilupuolella tapahtunut yhtään mitään. Sen sijaan nukuin sohvalla toooosi pitkät päiväunet 🙂 Eipä nekään riittäny ja yö meni töissä pilkkiessä. Aika vaikeeta on kääntää vuorokausirytmi aina perjantaisin päälaelleen ja takasin entiseen taas sunnuntaina. Maanantait menee ihan sumussa. Onneks tätä ei enää kestä kovin pitkään. Toivottavasti dieetille lähtiessä oon jo saanut oman alan duunipaikan niin saa yönsä nukkua kunnolla ja viikonloppusin levätä  ja ladata akkuja. no mut se on sen ajan murhe. turha vielä miettiä moisia.

Tänään käväsin sit salilla. Salille lähtiessä olin jo intoa täynnä ja oli oikeesti kiva mennä sinne. Sielläpä se apaattisuus taas iski. Ei olis kiinnostanut tehdä yhtään mitään. Jumppasin kuitenkin ihan kevyesti takajalkoja ja selkää ja lisäks joitakin sarjoja pohkeita, vattaa ja ojentajia. Päälle 20 minsan venyttelyt. Itse ”treeniinhän” meni huimat 30 minsaa jos sitäkään. Huomenna olis tarkotus käydä kans jumppaamassa jotain kevyttä settiä rinnalle, olkapäille ja hauiksille. Katotaan nyt mikä fiilis on 😉

Jaa, kait sitä vois könytä peiton alle päikkäreille. Yöks taas duuniin..

4 kommenttia

 1. Luolamies kirjoitti:

  Mahoton selkä sinulla yläkuvassa :). Näköjään treeni mennyt perille.

 2. Mölliskö kirjoitti:

  Hienot kuvat tosiaan 😀 Jätkä näyttää isolle jo vaatteet päälläkin, ei paha!!Macaa on mulla iso pussi, en oo uskaltanu vielä maistaa…..haistanu oon. Uuuuuhhh..

 3. vippe kirjoitti:

  Kiitti Jonna vinkistä! Tuolta vinkaamastasi kaupasta näyttää löytyvän myös yogi-teetä, mistä on tullut suosikkini!

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Luolamies: vaatteet hämää ;)Mölliskö: pistähän sit kokemuksia macasta. Ite saan sitä vasta ens viikolla, mut ohranoras ei ainakaan oo pahaa! Päinvastoin.Vippe: Eipä mitään! Kiva jos voin olla avuksi. Ens viikolla tulee goji-marjojakin.. Mä oon aatellu kans ostaa tota jogi-teetä kun siitä on niin paljon puhuttu. Pakko maistaa itekin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *