Hae
Palasia Arjestani

Mielen päällä juuri nyt

Mielen päällä juuri nyt

Mielessä harhailee pitkin päivää kaikenlaisia asioita aina pyykin pesusta treeniohjelmaan. En ole vähään aikaan tehnyt kuulumispostausta, joten ajattelin toteuttaa sen nyt, kun ei ole oikeastaan muutakaan asiaa. Ruuasta tuskin haluaa kukaan lukea joka päivä, joten välillä jotain muuta. En tosin lupaa etteikö nytkin joku sananen olisi aiheesta sanottavana 😀

Arki. Arki rullaa tällä hetkellä jotenkin todella jouhevasti. En tiedä onko syynä kesäkuun alussa pidetty loma vai mikä, mutta jotenkin kaikki tuntuu niin hyvältä nyt. Stressaan normaalisti äärettömän paljon tytön kuskaamisesta kesäpäiväkotiin, mutta nyt en. Kesäpäiväkoti on ihan meidän lähellä eikä matka sinne kestä pyörällä kuin muutaman minuutin. Arvostan! Lapsikin tuntuu jotenkin kasvaneen entisestään kesän aikana eikä ole samanlainen kiukkuperse kuin vielä talvella. Silloin hermoja koeteltiin ja kaikki oli välillä liian vaikeaa.

Mielen päällä juuri nyt

Mun uusin karviaispuska mökillä.

Mielen päällä juuri nyt

Koti. Totesin eilen miehelle nukkumaan mennessä, että haluaisin vähän freesata meidän kotia. Kuulostin kuulemma ihan joltain paremmaltakin sisustussuunnittelijalta. Jotain kivaa sinne olisi keksittävä. Ei jaksa tuijottaa vuodesta toiseen niitä samoja seiniä, huonekaluja ja tauluja. En todellakaan ole lähdössä minnekään sohvaostoksille, vaan joku pieni uusi ja erilainen juttu voisi tehdä terää. Ehkä uudet tapetit tai struktuuriseinä olkkariin (jossa myös nukumme). Tai pari uutta taulua television päälle. Ehkä jokin uusi ruukkukasvi tai ilmakasvi? Vesikasvi ei meillä kauan elänyt. Kaunishan se oli, mutta ei taida oikein lasipurkissa viihtyä tai sitten hoidin sitä väärin. Haaveilen edelleen akvaariosta, mutta sellainen ei mahdu mihinkään tällä hetkellä. Isompaa asuntoa ollaan edelleen katseltu, mutta mikään ei oikein nappaa. Aina niissä on joku vika. Jotain meidän kotona on tapahtunut, koska koti ei ole kuin pommin jäljiltä koko ajan.

Treenit. En voi ymmärtää miten hyvin mun treenit kulkee tällä hetkellä! Tämä on jotain aivan käsittämätöntä. Voin ehkä kuvitella vain, mutta tuntuu siltä, että vegaaniseen ruokavalioon siirtymisen jälkeen jotain kropassa naksahti kohdalleen. Jotain mikä on aiemmin ollut vähän virheasennossa. Kroppa toimii kuin unelma. Painoja saa latoa koko ajan enemmän ja enemmän eikä paikat ole kovinkaan montaa päivää enää kipeänä. Ensi viikolla pidän lepoviikon, koska ahneudesta ei yleensä seuraa mitään hyvää. Kolme kovaa viikkoa putkeen on mulle hyvä tahti. Sen jälkeen viikko lepoa ja taas mennään. Tykkään! Lihashuollolle toivoisin kyllä hieman enemmän aikaa ja sehän onnistuu vain priorisoimalla arkea eri tavalla.

Mielen päällä juuri nyt

Samanlaiset letit on tilattu tällekin vuodelle 😀

Mielen päällä juuri nyt

Tein tytölle nimipäivän kunniaksi herkkupirtelön.

Matkakuume. Oi mä niin odotan syyskuuta, kun suunnataan viikoksi kohti Turkin Sideä. Päädyttiin samaan paikkaan kuin viime vuonna, koska se vain on niin jumalattoman hyvä lapsen kanssa. On liukumäet ja altaat, hyvä ruoka, lämmintä ja paljon kaikenlaista aktiviteettia. Toisaalta uuteen paikkaan matkustaessa on ihanaa tutustua paikkoihin, mutta toisaalta taas on kiva kun tietää jo paikat valmiiksi. Aiotaan kyllä käydä tällä kertaa sellaisissa paikoissa mihin ei viime vuonna ehditty mennä, joten jotain uutta on edes luvassa! Josta tulikin mieleen, että pitäisi varmaan maksaa loput matkan summasta…

Raha ja talous. Tällä hetkellä on rahallisesti vähän tiukempaa, koska säästetään koko ajan matkaa varten. Rahastoihin menee koko ajan tietty summa kuukaudessa, mutta mitään osakkeita en ole vähään aikaan ostellut. Olen taas alkanut laittamaan tavaraa myyntiin, jotta saataisiin matkakassaa kerrytettyä. Tämä on vähän sellaista hommaa, että välillä on hiljaisia jaksoja ja välillä olen todella aktiivinen. No, raha on vain rahaa ja sitä on turha murehtia. Onni on tietää, että aina on taustalla jokin pieni pesämuna, jos akuutti tarve tulee. Veikkaan, että matkan jälkeen tulee taas suuri into alkaa säästämään ensi vuoden reissua varten ja taas koti tyhjenee 😀

Muu elämä. Tiedättekö kun elämässä tulee jaksoja, milloin menee todella hyvin ja jaksoja, jolloin menee todella huonosti. Sanoisin, että tällä hetkellä ollaan kohtuullisen hyvin plussan puolella. Ei ihan siellä ääripäässä, mutta riittävästi kuitenkin. Elämä tuntuu jokseenkin helpolta. Eräs ihana lukijani vinkkasi pari päivää sitten, että Love islandin 3.tuotantokausi on Katsomossa ja sekös piristi mun päiviä entisestään! Mielenkiinnolla odotan suomen versiota kyseisestä formaatista. Huomenna lähdetään pitkästä aikaa mökille viikonlopuksi ja salaa toivon, että edes osa marjoista olisi kypsiä. Ihan sama onko punaisia vai mustia, kunhan on! Mökillä on tällä hetkellä niin kuivaa ettei edes kaivossa ole vettä. Joudutaan siis kantamaan saunaan ja sisälle käyttövedet jostain huitsin Nevadasta ja ostamaan juomavedet. Sinne kun ei ole vedetty putkia ollenkaan. Vähän säälittää kaikki ne ihanat kukat, jotka varmasti nääntyvät kohta pihaan. Ajattelin, että otan kotoa 1,5 litran limupulloihin vettä, että saan kukat kasteltua.

Mitäs vielä? No eipä tule muuta mieleen. Kysy jos joku asia kiinnostaa! 😉

Kuvat vähän sieltä sun täältä.

Edellinen postaus: 3 x helppo ja herkullinen välipala (muutakin kuin leipää)

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

4 kommenttia

 1. kata kirjoitti:

  Ilmakasville vahva suositus! Kivan näkösiä ja helppohoitoisia, on jopa tämän mämmikouran hoidossa selvinnyt jo 4kk! Lisäksi helppo muuttaa ilmettä vaihtamalla vaikka lasiseen kulhoon pöydälle/roikkumaan kuplaan/erilaisilla koristekivillä ja -hiekoilla jne.

  Voi ymmärtäisinpä edes vähän jotain osakkeista, mutta yrityksestä huolimatta aivan hoo moilasena niiden suhteen. Rahastoon aloin vasta tänä vuonna säästämään, harmittaa ettei tullut aiemmin älyttyä miettiä raha-asioita, mutta toisaalta parempi nyt kuin ei koskaan.

  Ihanaa loppukesää! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Sijoitusopas naisille on tosi hyvä kirja! Osakkeet on vähän semmosia, että niihin pitäis oikeasti laittaa melko suuria summia kiinni, jos haluaa kunnon tuottoa. Ellei löydä sitten jonkun randomfirman, joka kurssi nousee tyyliin 500%. Alan kallistua itsekin pikku hiljaa pelkkään rahastosäästämiseen…

 2. maikki kirjoitti:

  Mites teidän asuntokuviot? Muistaakseni joskus alkukesästä mainitsit instassa, että olitte bonganneet jonkin mahtavan oloisen asunnon, jota kävisitte katsomassa jos se on vielä myynnissä kun mökiltä palaatte. Oletteko enemmän tosissaan katselleet isompia asuntoja nyt?

  • Jonna kirjoitti:

   Joo, se oli ihan meidän lähellä ja vastarakennettu. Hinta tietysti oli aika kova ja se pudotettiin laskuista sen takia, koska piha oli postimerkin kokoinen. Minä haluan ison pihan enkä siitä luovu 😀 Tänään itse asiassa tuli taas toooosi ihana asunto myyntiin, jossa ihan kaikki kohdallaan. Sijainti ei ehkä ole se mitä haetaan, mutta kyllä sen kanssa toimeen tulisi! Koko ajan me katsellaan asuntoja ihan tosimielellä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *