Hae
Palasia Arjestani

Vähän muutosta.

Ostin viime viikolla meille Ikean stocholm rand-maton huuto.netistä. Ihan uusi se on ja tehtaan paketissa! Olen varmaan jo vuoden päivät tuota mattoa meille himoinnut, mutten ole raaskinut ostaa. Mattoa ei tietääkseni enää Ikeasta saa, mutta siitä huolimatta se on kovin haluttu matto. Olen jo aikaisemmin ollut mukana huutamassa samanlaista mattoa, mutta hinnat on kohonneet niin ylös että on ollut pakko jättäytyä pois kisasta. Nyt sen vihdoin ja viimein sitten sain ja ihan sopuhintaan vieläpä 🙂

Tässäpä kuvia ennen ja jälkeen olohuoneen ilmeen kohotuksen.

Pikku tyyppi leväytti sopivasti lelulaatikon keskelle lattiaa 😀

Kasa erinäisiä leluja sisustuselementtinä.
Uuden ja valkoisen tv-tasonkin haluaisin…

Uusi tapettikin tuohon sinälle olis ihan jees.

Ahkera pikku apuri 🙂

Työnjohtaja Melli.
Äiti, MÄ olen työnjohtaja!

Uusi matto lattialla <3

Tuli jotenkin valoisamman näköistä?

Muutama uusi tyyny vielä sohvalle..

Ja taas on vähän kivemman näköistä!

 Käännytäänpä sitten kameran kanssa olohuoneen toiseen nurkkaan. Siihen, jota ei yleensä julkisesti esitellä…

Joulupukki toi hierontaistuimen. Juu, se on tosi kiva muttei mikään kauhean kaunis.

Tälle seinälle pitäis siirtää kirjahylly, ikuisuusprojekti! Ja romut jonnekin piiloon..

Mä seurailen aika paljon sisustusblogeja ja luen alan lehtiä. Jos ette ole huomanneet 😀 En oikeastaan koskaan hanki mitään ilman, että olisin sen oikeassa ympäristössä nähnyt. Mä en myöskään koskaan osta kotiin mitään sen takia koska kaikilla muillakin on vaan hankin vain sellaisia asioita joista oikeasti tykkään. Ja joihin on miehen hyväksyntä 😀

Vaikke tää meidän koti tosiaankaan ole mikään kauhean suurella sisustussilmällä rakennettu ja on useinmiten aika sekainenkin niin tää on kuitenkin sellainen, josta me tykätään 🙂 Musta on kiva suunnitella kotiin kaikkea uutta ja jatkuvastihan täällä joku tavara vaihtaa paikkaa tai tulee uutta johonkin nurkkaan.

Yksi isoimmista urakoista mitä ollaan välillä suunniteltu on vaatehuoneen muuttaminen tytön huoneeksi. Keräillään vähän aikaa hyviä ideoita ja hintatarjouskin pitänee jostakin kysyä ennen projektin aloitusta. Tällä projektilla ei onneksi vielä ole kauhea kiire, kun ei tyttö vielä varsinaisesti omaa huonetta tarvitse.

Kovasti mä haaveilen seinien maalauksesta ja parin seinän tapetoinnista, mutta ei tässä residenssissä ole oikein muita asiasta innostuneita, jännä juttu 😀 Mä suunnittelen koko ajan niin paljon kaikkea ettei tuo mies enää varmaan edes kuuntele mua. Tai siis se ei enää kuuntele mua. No, joku päivä se tulee töistä kotiin ja täällä on seinät vaihtanut kuosia. Niin saattaa käydä kun iskee inspiraatio. En mä silloin kauheasti mieti, alan vaan tekemään. Perus Jonnaa.

Pienempien hankintojen listalla on valkoinen tv-taso, uudet yöpöydät (ehkä valkoiset), pyöreä keittiönpöytä, pari tauluhyllyä sekä kaksi valaisinta, Yki Nummen lokki-valaisin sekä Harri Koskisen suunnittelema Block-lamppu. Noi lamputhan on sellaisia mitä monissa kodeissa jo on, mutta ne mä kyllä meille haluaisin. Tykkään kovasti molemmista. Niin ja se Tupla Kupla… Kaikki edellä mainitut asiat yritän löytää käytettynä ihan vaan sen takia, koska suosin kierrätystä ja hintakin on vähän halvempi.

Block-lamppu.

Lokki-valaisin.

Tupla Kupla.

Heh, paikatkin on jo noille lampuille valmiina 🙂

Tämmösiä sisustussuunnitelmia ja -haaveita tällä kertaa! Onko teillä jotain sisustusurakoita tai hankintoja mielessä?

11 kommenttia

 1. Kerttu Koitila kirjoitti:

  Kaunis koti! <3 Höpö höpö muuten, minusta näytit tosi hyväkke topissa, ja passas hirmu hyin yhteen niden trikoiden kans!

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Kiitos Kerttu 🙂 Mä kyllä mieluusti näyttäisin siinä topissa samalta kuin Sä! <3

 3. Höde kirjoitti:

  Ihana tuo matto ja passaa niin hyvin! Tv tasokin ok, mutta jos se olis valkoinen niin toisi kyllä valoisuutta ja tilavemman näköiseksi. voiko sitä maalata? (mää oon aina tuunaamassa kaikkee, jos pystyy! :D) ja tuo block-lamppu on kans mun mieleen. kannattaa nuita valaisimia kytätä tori.fi:stä! 🙂 mulla meni tuplakupla-aika ohi.. ;)ps. pari viikkoa taaksepäin katoin tv 2:lla tulevaa sarjaa, kimmoa. mun mielestä siellä oli sama tapetti olkkarissa ku teillä makkarissa. tulit heti mieleen 😀

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Höde: samaa olen miettinyt mäkin ja siks just metsästän valkeeta tv-tasoa. Toi nykyinen on ehkä aika työläs alkaa maalata kun on laatikkoa, liukuovea ja kaikkea. Toi nykyinen taso oli vielä niin kallis etten halua sitä tärvellä… Sille on jo suunniteltu uusi paikka ja köyttötarkoitus! Ei siis jää toimettomaksi :)Mä himoitsen vieläkin tupla kuplaa, sitä pienempää. Voihan se olla että ohi menee innostus ennen kuin koko lamppua tähän mökkiin saadaan 😀 torista ja huutonetistä Mä aika paljon noita seurailen! Niissä tavara liikkuu kyllä hyvin. Haa, täytyypä katsoa Kimmo! Mulla on jaksot boksilla 😉 sitä tapettia on varastossa vielä rulla, mitähän sillä tekis?

 5. Höde kirjoitti:

  Hmm.. tee vaikka tauluja tai päällystä jotain sillä 😀 mulla on ainaki yhtä ihanaa tapettia laitettuna semmoseen kehykseen missä on 3 paikkaa. andöständ? 😀 googlettamalla löytys varmaan hyviä ideoita mihin käyttää jämätapetit. 🙂 voisinpa iteki katsastaa jos löytyis joku kiva idea, joka ois myös helppo toteuttaa…

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Joo, noita tauluhömmeleitä Mä oon mielessä pyöritellytkin. Mulla on turhan panttina pari pientä ja pari isompaa kukkacanvas taulua ja ajattelin ne päällystellä uudestaan. Isoihin tulee yhtä mustavalkoista IKEAn kangasta ja niihin pieniin vois laittaa tota tapettia… Vielä kun pistää seinälle sellaisilla tarrakoukuilla niin ei tartte tehdä reikiä seinään 🙂 jos löydät hyviä ideoita niin vinkkaahan mullekin! Tai pistä blogiis niin tuun vierailulle 🙂

 7. Kirsu kirjoitti:

  Ihanan valoisa olkkari teillä!Mullaki polttelis tehdä jotain tälle pimeällä kämpälle jota myös välillä kodiksi kutsutaan, mutta ei paljon napeksi kun ei ole oma (ja nyt ollaan vähän kytätty uutta kotia).

 8. mami12 kirjoitti:

  Hieno uusi matto! 🙂

 9. jonna musakka kirjoitti:

  Kirsu: eipä sitä tosiaan viiti paljon mitään laitella, jos kohta on uuteen ja parempaan muuttamassa 🙂 Joko sä teippailit niitä keittön kaappeja? :DMami12: juu, kiva se on 🙂 Ainoa huono puoli on, että mustissa raidoissa näkyy valkeat kissan karvat aika mukavasti..

 10. Laura kirjoitti:

  Ihanat sun työjohtajat 🙂 Mullekin on tullut joku sisutusvimma nyt, varmaan siks kun tulee niin paljon vietettyä aikaa kotona. Onneks tänne Tampereellekin avattiin ikea, niin ei tartte aina lähtee pitkälle shoppaileen. Meillä onkin melkein kaikki kalusteet sieltä eikä edes hävetä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *