Hae
Palasia Arjestani

Vielä viimeinen silaus

Processed with VSCO with a6 preset

Mulle meinas iskee joulustressi sitten kuitenkin. Lahjat on kaikki hankittu ja piparitkin leivottu, mutta joulusiivous on vallan tekemättä. Sitten luin vinkit jouluvalmisteluihin Marttojen sivuilta: ”Älä siivoa kaappeja jouluksi ellet aio asua siellä ” sekä ”ei saa imuroidan tonttujen partoja sänkyjen alta”. Näin oli joku lapsi todennut äidilleen. Kyllä lohdutti mieltä! Mitään megasiivouksia ei meilläkään tehdä, koska ollaan melkein koko joulun seutu menossa. Pieni pintasilaus ja pyykkivuoren pienennys niin eikös siinä ole jo riittävästi?

Itse aion levätä seuraavat päivät hyvällä omalla tunnolla ja nauttia vapaapäivistä sekä perheen kanssa yhdessäolostä. Jos huvittaa niin sitten vaikka juoksulenkille, mutta mitään treenipakkoa ei ole. Mulle joulu on aina levon ja herkuttelun aikaa. Nyt on lupa nauttia hyvästä ruuasta, suklaasta ja ehkäpä lasillisesta viiniäkin! Oi että mä odotan huomista jouluillallista! Pöytä täynnä ihania kaloja, mätiä, smetanaa ja sipulia, laatikoita, juustoja, kinkkua… kuola valuu kun ajattelenkin kaikista ihanista herkuista notkuvaa pöytää.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Illalla ajattelin leipasta joulupuurolle yrtti-parmesaanileivän, laittaa vielä viimeisetkin joulukoristeet esille ja paketoida muutaman lahjan. Loppuilta vaan ollaan ja vedetään potslojoo. Ehkä vähän kokoan palapeliä joihin olen vuosien tauon jälkeen taas hurahtanut! Tyttö sai kummisedältään 500 palan muumi-palapelin ja mä olen sitä nyt innoissani koonnut. Tänä iltana se valmistuu 😉

Ihanaa ja rauhallista Joulua teille kaikille <3 Voi olla, että blogi hiljenee nyt muutamaksi päiväksi! Syökää hyvin ja levätkää kunnolla. Olkaa rakkaittenne kanssa ja pitäkää heitä hyvänä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *