Hae
Palasia Arjestani

Itsensä häpäisyn aika…

…joo eli pari kuvaa tuli napsittua salin pukkarissa, kun oli olevinaan niin kauheen hyvät valot 😀 No, olihan siellä, mut en nyt mene vannomaan, et se peilistä nähty kuva olis tallentunut kameralle. Kumma miten sitä omissa silmissään muka näyttää niin paljon paremmalta ja itserakasta narsistia minusta ei kyllä saa tekemälläkään. Kait se on ihan kiva kuitenkin jos tykkää omasta peilikuvastaan? Parempi niin kuin vihata sitä. Tiettyyn kuunkierron aikaan se oma peilikuvakaan ei kyllä ole mikään maailman paras kaveri, mut naiset tietää nää jutut 😉

Juuh, eli nyt on hoidettu taas jalkasessiot pois alta tältä viikolta. Aika varoen sai tehdä ettei toi selkä alkas vihotella. Tänään se muutaman kerran ilmotteli olemassa olostaan, mut muuten on ollut ihan oukei. Eilen sain illalla jopa venyteltyä koko kropan läpi oikein piiiitkillä venytyksillä. Teki nannaa.

Eilen veivasin etureidet ja jumppasin vähän pohkeita ja vattaa. Toistot etureisille 8-12, palautukset 60 sekkaa.

1. Reidenojennus
12*50kg
11*45kg
11, 9*40kg

2. Hackkyykky kapeella
9*55kg
8*50kg
9*45kg Stoppas kyllä ihan kerrasta.
11*40kg

3. Prässi semileveellä
10, 9*170kg
9*165kg
8*160kg
Hitaasti ja puristellen kaikki toistot. Normaalistihan mä teen tän aika kapeella. Nyt sit vähän leveemmällä ihan vaihtelun vuoksi.

4. Pohkeet seisten
45, 30, 27, 23, 19*BW
Palautukset 30 sekkaa.

5. Vatsat aaltopenkillä
17, 13*2,5kg
13, 10*BW

Ja tänään melkein heti duunista salille. Pääsin töistä yheltä ja normaalisti oon sillon jo puol kaks treenaamassa. Jostain syystä sain tänään aloteltua jumpat vasta puol kolme. Missä lie tyttö taas höhhäillyt.. (vaatekaupoissa, mut ei kerrota kellekään… 😀 löyty pari hyvää ja halpaa treenitoppiakin, kihkih).

Tänään vuorossa takajalat, lisää pohkeita ja vattoja. Jäi kyllä pohkeiden teko vähän puolitiehen, kun alkoivat mokomat kramppailemaan. Toistot takajaloille 15-20, supereissa 60 sekan palautukset.

1a. Takareidet maaten
16*35kg
15*30kg
16*25kg
18*20kg

1b. Prässi takareisille
18, 16*230kg Tiukkaa teki ja raskasta oli.
18, 15*220kg

2a. Haarakyykky smith
19, 17*80kg Yritin tehdä tosi hitaasti ja huolellisesti, mut joku jäi puuttumaan. En saanu oikein samanlaista tuntumaa kuin normaalisti. Pitää varmaan alkaa fiilamaan tota tekniikkaa uusiks.

2b. Suorinjaloin mave kp
19, 17*28,5kg

3. Suorinjaloin mave powersmith
20*50kg
16*55kg
Päätin sit tehdä pari settiä tätä, kun ei toi haarakyykky oikein wörkkiny. No, tää ainakin wörkki..

4a. Pohkeet istuen
3*12*25kg Oli tarkotus tehdä kuus sarjaa, mut kolmannessa iski semmoset krampit et huh.

4b. Vattat taljassa köydellä
14, 13, 11*65kg

Loppuun otin vielä pari sarjaa selälle alataljaa kapeella ja ylätaljaa lapiokahvalla superina suht pitkillä sarjoilla. Aikasta kiva pumppi tuli selkäpuolelle. Äsken sit otin taas kunnon venyt koko kropalle. Suorin jaloin saan hädin tuskin sormenpäät koskettamaan maata, et on tossa tekemistä. Minäkö muka jäykkä? Tavotteena olis saada kämmenet kokonaan lattiaan. Katotaan kuin kauan menee. Pitänee ottaa kuva lähtötilanteesta.

On muuten noi aerobiset taas jääny aika vähälle tällä viikolla. Miten ne tuppaakin aina jäämään loppu viikolle? Kait sitä pitäs ees jotain yrittää väsätä. Katellaan..

No nyt on sit vissiin se itsensä häpäisyn aika eli pari todella laadukasta räpsyä 😀

Ei toi ojentaja näytä tuossa kyl yhtään miltään. Peilistä näytti paremmalta, höh.

ilmeellä…tommosia paitoja ostin Jim&Jillin alesta, makso ehkä 6 egee.

Tommoset pötkylät tuolla perseen jatkona näkyy roikkuvan 😀 Melekoset tukit.

Takareidet on kyllä edelleen todella säälittävät, mutta minkäs teet. Kait ne sieltä joskus..?

Käytiin eilen treenin päälle Prisman Buffassa syömässä. Kuka ei tiedä kyseistä lafkaa niin se on vähän semmonen Raxin tyylinen ravinteli, jossa on tarjolla pizzaa, erilaisia salaatteja, hodareita, lihabullia, perunoita ym ja ym. Toi Buffa oli kyllä huomattavasti laadukkaampi kuin Rax, mut ei mun kannattais moisiin mennä. Ateriointi yhdeltä hengeltä maksoi vajaat 9 egee ja jos sillä summalla jaksat syödä kasan salaattia, 2 palaa pizzaa, muutaman lihapullan ja vähän perunoita sekä yhden minihodarin ni ei paljon kannata. Ei ehkä maailman parasta evästä treenin päälle, mut tulipahan testattua. Muissa ravintoloissa, esim. Amarillossa, jaksan syödä aivan tajuttomia satseja, mut tollasissa vedä-niin-paljon-kuin-jaksat-napaas paikoissa oon täynnä jo yhdestä lautasellisesta. Toisaalta ihan hyväkin.

Tänään on kyl ollut ihan normaali ruokavaliolla, hiilaritkin on tänään ja eilen ollu vähän korkeemmalla eli huomenna luulis treenin kulkevan! Hyh, jouduin tänään treenin päälle syömään semmosta evästä, että morjens. Pastaa, raejuustoa ja chilitonnikalaa. Oli suu aika tulessa. Mulla rassukalla, kun ei tartte olla kovinkaan ytyä evästä, kun se on jo liian tulista.. Silmät vuoti vettä ja suuta poltteli aivan jumalattomasti. Siis hei, Pirkan chilitonnikalaa!? Ja meitsi ihan tuskissaan.. voi elämä..

Laitoin meille tänään muuten omia chilejä kasvamaan! Edellisen puun söi kissa, katsotaan kuin pitkälle tää versio sit pötkii. Niin ja avokadon kasvatusta kokeilen kans. Yhden semmosenkin pistin kasvamaan. Katellaan kuka voittaa, kasvit vai kissat..

Joo, kait sitä tästä sit köllälleen painuu hän. Huomenna pitäis mennä yöks töihin pitkästä aikaa, yyyyyh…

9 kommenttia

 1. Riinu kirjoitti:

  Tukit= TYKIT :DSinuuki vaivaa tuo bodyrexia, niinku tota Samiakin on tässä viime aikoina… huh, kyllä se kohta munhunkin iskee taas =D

 2. Mölliskö kirjoitti:

  Tykit todellakin!! Minihame 5.9??Peili näyttää muuten AINA paremmalle kun kuva. En tiiä mistä johtuu, mutta näin se on aina 🙁

 3. guarana kirjoitti:

  Hyvältä näyttää 🙂

 4. katjuska kirjoitti:

  Kyllä se peili on sellainen ”totuuden” torvi 😉 Onneks on se delete nappula kameressa ja ne valoja voi aina syyttää, valotusta, kuvaajaa, salia, vaatteita, naapuria…..

 5. inkapee kirjoitti:

  Peili kertoo tosiaan totuuden ja kamerat sukkaa. =D NIH! Siihen mäkin vetoon aina. Reidet näyttää hyvältä, nam, mäkin haluun *parkuu*

 6. Annemari kirjoitti:

  Nuo sun habat on niin isot, että melkeen roikkuvat. Katoppa vaikka tuota etukuvaa. Hyvältä näyttää muutenkin!

 7. AnZu kirjoitti:

  Mä kuulin yhdeltä ravintolakokki tutulta, että tommosissa ”syö niin paljon kuin haluat” paikoissa tungetaan sikana voita/rasvaa niihin ruokiin, että ihmiset täyttys nopeemmin eivätkä söis niin paljon. Jotainhan niissä ruoissa on perkele oltava, koska mulla menee normaali pizza alas kyllä takuulla millon vaan (siis 8 palaa), mutta kun menen tommoseen pizza raxiin niin hädin tuskin jaksan sen 4 palaa. Jumalauta!

 8. Jonna1983 kirjoitti:

  Riinu: mua mitkään rexiat vaivaa. Saa olla ilonen, et jaksaa taas reenata kunnolla ja panostaa tohon syömispuoleenkin. Jossain vaiheessa se alkaa taas tökkiä.Tais se yy vaihtua vahingossa uuksi :DMölliskö: ehdottomasti taitaa olla minihameen paikka sit syyskuussa! Pitäähän se vähän ees panostaa sen kerran kun lähtee.. Aika vähän on vaan siihen panostamiseen aikaa kisojen ja bileiden alkamisen välissä????Katjuska: siis ainahan se on muissa vika jos kuvissa ei näytä hyvältä 😉 Voi kun saiskin kuviin ittensä samanlaisena kuin miltä peilistä näyttää. No, mut sit kun näyttää hyvältä paskassa valossa ja salaman kanssa niin näyttää OIKEESTI hyvältä.. Sitä odotellessa. Menee meinana pitkään.InkaPee: sitähän minäkin 😀 Et sä tämmösiä tukkeja haluu. Rasvat kun otetaan pois niin ei oo kun risut jälellä..AnneMari: vai että roikkuu 😀 Eihän nyt sentään. Rasva siellä roikkuu. Katotaan sit vuoden päästä mitä muuta roikkuu (perse ainakin :D)Anzu: ei ne sapuskat kyl näytä sen rasvasemmilta kuin esim. lähipizzerian läpyskät. Vaikka onhan niissä aika lailla sitä suonen tukkeuttajaa. Ehkä se on jokin psykologinen juttu, kun pitäis syödä koko rahan edestä ja vähän ylikin ni sit ei vaan pysty jostain syystä? Emmää tiedä.

 9. Mölliskö kirjoitti:

  Aamulla meillä jo ne iltakamat päälle kisoihin, siinähän se! 8D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.