Hae
Palasia Arjestani

Pöllömuffareita ja vettä kengässä

Processed with VSCO with c1 preset

Heipat täältä kotimaisemista Karttulasta! Tultiin tytön kanssa tänne torstaina pääsiäisen viettoon, ihan niin kuin viime vuonnakin. Tätähän voi melkein kutsua jo perinteeksi! Täällä arki unohtuu, kun saa puuhastella kaikkea normaalista poikkeavaa. Eilen käytiin metsässä siirtämässä laavua ja upposin polviani myöten ojaan. Vieläpä kaksi kertaa! Ei muuta kuin sukkien ja kenkien vaihtoon ja homma jatkui. Rakennettiin tyttöjen kanssa pulkkamäkeen kunnon hyppyri ja tänään päästään testaamaan se. Saa nähdä tuleeko sairaalareissu vai selvitäänkö naarmuitta! Parituntinen vierähti myös leipoessa ja vietettiin vielä tämän suunnan väellä tytön synttäreitä. Isän haudallakin käytiin ja onhan se edelleen todella surullista. Tulee olemaan vielä pitkään…

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Tänään tiedossa lisää leipomista ja ruuanlaittoa, visiitti isän vaimolle ja sen jälkeen äidille (tai toisinpäin), kirppari, sisustuskauppa, pulkkamäkeä, syömistä, saunomista ja kenties lasi tai pari viiniä. Ens viikolla jaksaa taas painaa menemään! Toivon mukaan pääsisin jo salillekin. Alkaa tämä lööbailu jo riittämään.

Hauskaa pääsiäistä!

4 kommenttia

 1. Outi Karita kirjoitti:

  Ihanat pöllömuffarit 🙂
  Hyvää pääsiäistä teille!

 2. Krisse kirjoitti:

  Teidän pääsiäinen kuullostaa tosi mukavalta! Ihanaa ulkoilua ja yhdessäoloa läheisten kanssa ♥ Minulla tulee kesällä neljä vuotta, kun mun isä kuoli. Haudalla meinaa vieläkin tulla kyynel silmään, mutta ehkäpä se ei haittaa?! Ihania uo sun pöllömuffinit ♥

  • Jonna kirjoitti:

   Ei se ehkä haittaa <3 Kertoo vain ikävästä ja siitä, että välitit ja välität edelleen. Mä en oikein vieläkään tajua koko tapahtumaa, mutta ehkä se jonain päivänä valkenee..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *