Hae
Palasia Arjestani

Tahdon kevättä kotiin

Kiellä itseltäsi jotain niin on satavarmaa, että haluat juuri sitä. Kielsin itseltäni shoppailun, koska vietän massitonta maaliskuuta (ihan itse lanseeraamani hehheh..). Mennään seitsemättä päivää tätä kuuta ja olen todella hyvin pysynyt aikomuksessani kuluttaa mahdollisimman vähän rahaa. Luen koko ajan paljon sisustuslehtia ja selailen nettikauppoja. Ellos on ollut vuosikausia sellainen paikka, josta olen tilannut vähän sitä sun tätä aina treenivaatteista kodintarvikkeisiin ja kokosin teille lauantain ratoksi pienen kollaasin mitä sisustusjuttuja tahtoisin sieltä just nyt! Haluan värejä ja kauniita asioita ympärilleni! Ja siivoajan kerran viikossa 😀

Oletteko te jo kovasti laittaneet kotia keväisemmäksi? Mä tykkään laittaa keväällä kotia vähän vaaleammaksi ja piristää vaaleutta pienillä värikkäillä yksityiskohdilla. Tai no niitä värikkäitä yksityiskohtia on välillä vähän liiankin kanssa lelujen muodossa 😀 Makkarissa tykkään nykyään, että petivaatteet on vaaleat. Tuntuvat jotenkin paljon freeseimmiltä kuin tummat petivaatteet!

Kai tässä pitäis lähteä saunaan ja sit ruuanlaittoon! Mies oli löytänyt jotain uutta Ben&Jerry´siä kaupasta, uumama 😉 Vähän kotijuttujakin täytyy tänään duunailla. Taas on pari prokkista mielessä!

Ps. Koodilla 315405 saatte 30% alennusta* tilauksen kalleimmasta tuotteesta + säästät toimituskulut*! Voimassa vuoden loppuun.

Pss. Jos treenivaatteita halajat niin koodilla 315408 saat -20% Adidaksen tuotteista! Voimassa 15.3.2015 asti.

*postaus sisältää mainoslinkkejä

6 kommenttia

 1. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

  On kyllä helppo bongata sun maku noista kollaaseista. Tai siis se millaisia vaatteita valitset ja millainen koti kuvissa näkyy, niin ne puhuu ihan samaa kieltä kuin noi sua miellyttävät tavarat 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Ikä on tehnyt tehtävänsä ja oma maku vakioitunut tällaiseksi 🙂 Ennen olin varsinainen tuuliviiri ja ostelin mitä sattuu, mutta nyt valitsen vaatteet ja tavarat just sen mukaan mikä omissa silmissä näyttää hyvältä ja aika hyvin menee yks yhteen! Saman oon muuten huomannut sullakin, maku menee yksi yhteen vaatteissa ja sisustamisessa 🙂

   • Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

    Joo mä tätä kirjoittaessa mietin samalla myös itseäni ja kelasin että näkeeköhän muut ihmiset sitä yhteyttä, ja joo, kyllä sellainen on! Mut aika outoa oliskin jos esim. pukeutumistyyli olisi jakkupuku ja koti olis vaikka semmonen hippiluola 😀 Kai ne aina jossain sovussa keskenään on 🙂

    • Jonna kirjoitti:

     Mut kyllä ulkonäkö joskus pettää! Äitien sotaa kun pari viikkoa sitten katselin niin siinä oli varsin tavallisen näköinen nainen, mutta koti oli vimpan päälle ja bling bling 😉 en olis uskonut!

 2. Outi Karita kirjoitti:

  Kevät näkyy mullakin sisustuksen väreissä ja yritän kans pitää nyt epätoivoisesti lompakon nyörit kiinni 😛

  • Jonna kirjoitti:

   Kotoa löytyy valmiina yllättävän paljon kaikkea kivaa kun vaan kaivelee kaappeja 🙂 Kaikkea ei onneks tarvitse aina ostaa uutena!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *