Hae
Palasia Arjestani

Flunssa-ajan ruokapäiväkirja, koko viikko!

Kyselin teiltä taannoin kiinnostukseta koko viikon ruokapäiväkirjaan ja koska teiltä tuli asialle iso peukku niin saamanne pitää 🙂 Aikasemminhan tein vain arkipäivien ruokapäiväkirjaa, mutta tästä lähtien tarkoituksena olis kirjailla koko viikko kerrallaan. Ruokapäiväkirjan teko ja kuvaaminen sujuu multa jo ihan rutiinilla ja on ihan outoa alkaa syömään jos kuvaa ei ole napattu ennen ruokailua 😀

Maanantai

PicsArt_1432023327469Aamu alkoi leipäsillä, viinirypäleillä, kahvilla ja vedellä // välipalana turkkilaista jogurttia, pähkinöitä ja viinirypäleitä // lounaalla jämät tytön ruuasta: perunamuussia, lihakastiketta sekä vihanneksia // kahvin kanssa Pulsnutritionin prodepatukka // ruokana töihin tehty lohisalaatti // mukikakkua! // iltapalana iso mukillinen Yogi-teetä ja leipäset kinkulla ja avocadolla.

Tiistai

PicsArt_1432134784758Aamulla leipäset kinkulla, juustolla ja vihanneksilla, vettä ja kahvia // lounasta ei näköjään ollenkaan, tilalla suklaata // kahvin kanssa protskupatukka // välipalana viinirypäleitä // illalla itse tehty kanahampurilainen // iltapalana omenaa (ei kuvaa).

Keskiviikko

PicsArt_1432373344304Aamulla perinteiset leipäset, vettä ja kahvia // päivällä kahvi ja Lidlin korvapuusti //iltpäivällä banaani-maapähkinävoijätskiä // iltaruokana munakasta, tomaattia ja leivät kinkulla ja avocadolla // iltapalana rahka ja pähkinöitä (ei kuvaa).

Torstai

PicsArt_1432373568158Aamupalana perinteiset leipäset ja omenaa, vettä ja kahvia // lounaalla uunissa tehtyjä lohkoperunoita, kalkkunakastiketta ja vihanneksia (video!) // välipalana rahkaa, omenaa ja pähkinöitä // kahvin kanssa pari palaa tummaa suklaata (ei kuvaa) // iltapalana riisikakkuja kera maapähkinävoin ja banaanin.

Perjantai

PicsArt_1432373671624Aamulla leipäset kera kahvin ja veden // lounaalla itse tehty kalkkunahampurilainen // mökkimatkalla vain vettä, kauhea nälkä! // Orivedellä Lidlista tomaatti-mozzarella leipää sekä jätski (ei kuvaa) // mökillä lasagnea ruuaksi (ei kuvaa) // saunan jälkeen makkara kera sinapin.

Lauantai

PicsArt_1432493630758Aamulla leivät juustolla ja kananmunalla kera kahvin ja veden // kauppareisuun jälkeen pala ruis-puolukkakääretorttua // lounaaksi siskonmakkarakeittoa // kahvin kanssa pala kääretorttua sekä toinen Cloettan crispy biteistä // Nakudeittejä katsellessa melkein pussillinen lakuja // ennen saunaa rahka myslillä // saunan jälkeen makkara sekä ruususiideri.

Sunnuntai

PicsArt_1432493721367Aamulla leivät kinkulla ja avocadolla // lounaalla lihapullia, perunoita, kastiketta ja vihanneksia // kotiin päästessä omenoita ja maapähkinävoita // illalla leivät kinkulla ja avocadolla.

Viime viikko meni tosiaan flunssan kourissa ja ruokahalua oli luokkaa nolla. Monena päivänä ruokailuvälit venyivät todella pitkiksi eikä puhettakaan, että olisin jaksanut mitään alkaa kokkailemaan. Pienellä närpimisellä siis mentiin ja jos ei muuta ollut niin suklaatahan voi aina syödä! Lauantailta huomasin itse sen, että kun vetää herkkua jos jonkinlaista niin ei normaaliruualle jääkään tilaa. Aika harvoin me muutenkaan syödään mökillä kahta lämmintä ateriaa ellei joku ala ihan kokkaamalla kokkaamaan.

Viime viikko oli nyt sit tommonen enkä tiedä onko tämä tuleva viikkokaan sen parempi. Sain flunssan seurauksena taas kunnon allergisen tukon joka ei tunnu lähtevän millään! Todella ärsyttävää. En periaatteessa ole kipeä, mutta olen kuitenkin. Tämän päivän treenit on ainakin peruttu, katsotaan miten käy huomisen kohdalla…

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.