Hae
Palasia Arjestani

Pekoniin käärityt broileripihvit avocadotäytteellä

Kuka tykkää pekonista, käsi ylös! Mä rakastan pekonia ja varsinkin yhdistettynä broileriin se on järjettömän hyvää. Mitä tulee ruuanlaittoon niin se toimii melkeinpä missä vaan. You Can’t go wrong with the Bacon 😉 Tykkään myös todella paljon erilaisista täytetyistä asioista (paitsi eläimistä kirjahyllyssä) ja tällä kertaa broileri sai täytteekseen avocadohässäkän. Sopi kuin nenä päähän ja avocadotäytettä jäi vähän yli kastikkeeksikin. Jos tykkäät broilerista ja pekonista niin tää on just sun reseptis!

Processed with VSCOcam with c1 preset

Pekoniin käärityt broileripihvit avocadotäytteellä 

  • 8 broilerin filepihviä/ohutleikettä
  • 1 pkt pekonia
  • 1 iso makea sipuli tai pari pientä shalottisipulia
  • 1 avocado
  • 1 limen mehu
  • 1 dl tuoretta basilikaa
  • suolaa ja mustapippuria

Laita pilkottu sipuli, avocado, limen mehu, basilika sekä suola ja pippuri blenderiin ja blendaa tasaiseksi massaksi. Levitä broilerit uunipellille leivinpaperin päälle. Laita jokaiselle broileripihville 1-2 rkl avocadotäytettä pihvin koosta riippuen. Kääri jokaisen pihvin ympärille pekonisuikale niin että suikaleiden päät jäävät pihvin alle. Pyöräytä halutessasi lisää mustapippuria broiskujen päälle. Paista pihvejä 175 asteisessa uunissa 25-30 minuuttia pihvin paksuudesta riippuen.

Tarjoile esim. riisin tai lohkopottujen kanssa!

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.