Hae
Palasia Arjestani

Nyt loppui kotona lorviminen

Nyt loppui kotona lorviminen

Nyt loppui kotona lorviminen, kuulkaas! Meitsi palasi sorvin ääreen ennen kuin ehdin liitosta tai mistään saada pennin jeniä. Juuri tänään lähettelin liittoon taas nipun liitteitä. Vasta tässä on kuusi viikkoa odoteltu ja näköjään edelleen odottelu jatkuu. Mielenkiinnolla jään odottamaan, että milloin sieltä tulisi muutama pennonen, mutta en aio pitkästyä odotellessa 😀 Ihan kivahan se on kotona vain oleskella enkä yhtään ihmettele miksi jotkut jäävät mieluummin kotiin, jos rahaa tulee sen verran, että sillä elää. Ei vain oikein sovi mun luonteelle olla tekemättä mitään ja elää ilman aikatauluja. Tai elää pelkkien tukien varassa. Vaikka mun palkkatulot keikkalaisena onkin todella epävarmat, korona-aika sen on osoittanut, niin silti tykkään omasta vapaudesta töiden suhteen. Voin aika pitkälti määritellä milloin ja kuinka paljon teen töitä. Elokuussa toivottavasti pääsen kouluun ja sitten alkaakin melkoinen aikatauluttaminen, mutta olen täysin valmis siihen!

Vietin juhannuksen täysin tietämättömänä, että mun ”loma” loppuu heti juhannuksen jälkeen, mutta se ei haittaa yhtään. Tai no, toki harmittaa että tyttö joutuu välillä olemaan muutaman tunnin yksinään, mutta hyvinhän tuo jo pärjää ja koirakin pärjää. Juhannus oli kiva jälleen kerran. Vietettiin se mökillä niin kuin monena edellisenäkin vuonna. Pienellä porukalla pidettiin juhannusjuhlat ja muuten vain oleskeltiin, uitiin ja puuhasteltiin. Valvottiin tytön kanssa myöhään kirjoja lukien ja vierekkäin pötkötellen. Mökillä on järjettömän vanha vuodesohva, jossa me nukutaan nykyään kahdestaan, sillä jostain kumman syystä se on äärettömän mukava nukkua! Muut haluaisivat jo mokomasta rotiskosta eroon, mutta minusta se on 60-luvun kankaineen päivineen liian hieno pois heitettäväksi.

Mullahan oli kovat suunnitelmat tehdä kotona yhtä sun toista aina ikkunoiden pesusta varaston siivoukseen työttömyysjakson aikana, mutta kaikki on tekemättä, sillä oletin olevani kotona ainakin elokuuhun saakka. Toisaalta, saan asioita paljon paremmin aikaiseksi kun olen töissä ja elämässä on säännöllinen rytmi. Mieshän on sitä mieltä (ja totta se onkin), että mulla on kauheasti kaikkia ideoita ja suunnitelmia, mutta en saa koskaan mitään toteutetuksi. Olen tullut siihen tulokseen, että minun on alettava pitämään mukanani muistikirjaa, johon merkkaan kaikki ideat ja ajatukset. Niitä tulee niin paljon päivän aikana mieleen etten mitenkään muista murto-osaakaan enää illalla. Kuulemma tyypillinen vesimies!

Kuinka sun viikko on lähtenyt käyntiin?

Edellinen postaus: Milloin minä riitän itselleni?

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

4 kommenttia

 1. Sande kirjoitti:

  Sulla on mun luanto. Mulla on noita muistikirjoja.. Ne vaan tuppaa aina jäämään jonnekin paikkaan öö ja sitten kirjoitan taas uuteen. Ajatuksia tosiaan pulppuaa ihan jonkin verran. Hätäisimmät ajatukset menee puhelimen muistioon. Parhaimmat ajatukset tulevat esim tiskatessa tai muuta helppoa tehdessä ja ne ajatukset pitää kirjoittaa heti ylös. Muuten taas unohtuu..
  T. Toinen vesimies

 2. Petra kirjoitti:

  Mitä alat opiskelemaan!
  P.s oot ihana ja aito bloggaaja 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Tradenomiksi ajattelin hakea, mutta oon vähän selaillut avoimen yliopistonkin tarjontaa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *