Hae
Palasia Arjestani

Kapselikoneiden mersu – Nescafe Dolce Gusto Eclipse

Processed with VSCO with 6 preset

Mä olen jo pari vuotta haaveillut kahvikoneesta, joka toimisi käteviä kapseleilla. Olen vertailut laitteita ja tutkinut ominaisuuksia. Esteenä hankinnalle on kuitenkin aina ollut hinta sekä pelko siitä, että kallis laite jää pölyttymään pöydälle. Vähän aikaa sitten meinasin jo ostaa käytetyn laitteen, mutta se ehti onneksi mennä ohi suun. Ja onneksi meni! Sain nimittäin Buzzadorina testattavaksi kotiin Nescafen uuden ja innovatiivisen Dolce Gusto Eclipse Kapselikoneen. Pakko myöntää, että se oli rakkautta ensikaakaolla. Itsehän en enää kahvia juo niin olen enemmälti ottanut haltuuni kaakaon sekä teen. Huomenna aion lauantain kunniaksi maistaa kahviakin. Ehkäpä Latte machiaton tai perinteisen Café au laitin 😉

Processed with VSCO with 6 preset

Processed with VSCO with 6 preset

Eclipse on mutoilultaan todella innovatiivinen sekä persoonallinen. Se on helppoa pitää puhtaana sileiden ja kaarevien muotojensa ansiosta. Käyttäminenkin on hyvin yksinkertaista: lisätään vesi, laitetaan kapseli lokeroonsa, valitaan kosketusnäytöltä vahvuus ja startataan. Hetken kuluttua kupissa on kuumana höyryävää herkullista juomaa. Älykkään muotoilun ansiosta kapselit osaavat säännöstellä laitteen vedenpainetta, jolloin saat  valmistettua helposti kovan paineen vaativaa espressoa tai vaikkapa herkullisen vaahdon Latte machiaton pinnalle. Niin kuin sanoin, mä olen rakastunut!

Processed with VSCO with 6 preset

Processed with VSCO with 6 preset

Processed with VSCO with 6 preset

Tein tytölle vähän aikaa sitten testin. Hän pitää kovin kaakosta ja tein yhden kaakaon perinteisellä menetelmällä eli lämmitin maidon ja lisäsin kaakaon. Toisen kaakaon tein Eclipsellä. Laitoin kupit vierekkäin, maistatin ja kysyin mielipidettä. Tyttö osoitti toista kuppia sormella ja sanoi ”äiti, saanko tätä kohta lisää?” Se oli kuppi, jossa oli koneella tehtyä kaakaota. Ja onhan se hyvää! Suklaista ja täyteläistä. En ole vuosiin juonut kaakaota, mutta nyt juon sitä kupin päivässä. Se on sitä arjen pientä luksusta mulle 🙂

Hyviä puolia laitteessa on ehdottomasti helppokäyttöisyys sekä puhtaana pidon helppous. Laite on mielestäni niin kaunis ettei sitä tarvitse piilottaa kaappiin ja pöydällä se meillä onkin koko ajan esillä. Makuja on saatavissa kapseleihin aivan järjetön määrä eli näiden kanssa ei pääse ainakaan kyllästymään! Miinuksia sen sijaan on kapseleista tuleva jätteen määrä sekä kapseleiden hinta. Jos vertaa konetta ihan tavalliseen kahvinkeittimeen niin suodatinpussit + kahvinpurut maksaa suhteessa vähemmän kuin kapselit. Lisäksi ne voi heittää biojätteeseen, kapseleita ei.

Miinuksista huolimatta tämä laite tulee pysymään käytössä! Onko teillä käytössä Eclipseä tai vastaavaa laitetta?

*Olen toiminut Buzzadorina jo vuosikausia. Buzzadorina saan silloin tällöin kotiini lähetettynä tuotteita, joita testaan ja testautan myös ystävillä. Testaamisen jälkeen kirjoitan tuotteesta rehellisen mielipiteeni ja raportoin Buzzadoriin. Joskus kirjoitan tuotteista myös blogiin, mutta se ei ole mikään pakko. Jos buzzador-toiminta kiinnostaa, lue lisää ja liity täältä.

2 kommenttia

  1. ulla kirjoitti:

    Meillä ollut jo vuosia tuo cupsolo. Ja toimii edelleen .
    Viikonloppuisin tulee käytettyä. arkiaamuisin tykkään keittää normikeittimellä itselleni kaffit. 🙂 Vaikka nykyään melkein päivän kahvit jää siihen aamukahviin :).

    • Jonna kirjoitti:

      Hyvä sä ootkin sit saanut vähennettyä kahvin juomista! Mä taidan alkaa vääntämään eclipsellä kaakaot ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *