Hae
Palasia Arjestani

Koipireeniä

Eilinen meni sit ihan harakoille tai ainakin melkein. Köllöttelin koko päivän soffalla enkä oikeesti tehnyt yhtään mitään! Ihan mukavaa välillä vaan olla tekemättä mitään 😀 Sen mä osaan parhaiten. Hihii, söin eilen muuten pizzaa. Oli aika hyvää. Lällälää!

Tänään salilla etureisiä ja vähän pohkeita. Teen nykyään joka viikolla vähän eri toistomäärät jaloille ja tällä kertaa oli vuorossa 6-10 toiston sarjan. Palautukset pysyy aina minuutissa, oli toistomäärät mitkä tahansa. Aika mielenkiintoista oli ekan kerran puoleen vuoteen tehdä jaloille lyhkäsiä sarjoja.. Huomenna saattaa olla taas aika kipiät kontit.

1. Reidenojennus
9*60kg
8*55kg
10, 8*50kg

2. Smithkyykky
8, 7*90kg Olin ihan varma, et tulee joku pari hikistä toistoo, mut olinki yllättävän vaffa 😉
7*85kg
8*80kg

3. Prässi
9, 7, 6*180kg
7*175kg
Jokainen toisto hitaasti alas ja hitaasti ylös. Hyytyy aika nopsaan sillä systeemillä, mut pysyypähän liike ainakin koko ajan reisillä!

4. Pohkeet seisten omalla painolla
43, 26, 20, 17, 15

Reenin päälle 30 minsaa airooppista. Hyvä minä!!!!

Nyt sit seuraa vähän syömäjuttuja, kun niitä pyydettiin. Voisinki yrittää joka treenipäivältä aina kertoilla mitä on tullu syötyä. Ainoa mikä mulla muuttuu päivittäin, on treenin jälkeinen ateria, kaikki muut pysyy samana päivästä toiseen.

Eilen tuli siis syötyä pizzaa!! En ees muista millon viimeks oon moista evästä syöny. Voin sanoa, et maistu aika nannalle vaikkei se mitään bodyruokaa olekaan. Pauline Nordinin blogista oon lueskellut paljon hänen juttujaan ruuasta ja ravinnosta yleensä. Paulinehan syö ympäri vuoden tosi puhtaasti eikä paljon herkuttele. No mut, mäpä en olekaan mikään pro eikä mulla ole jatkuvasti valokuvauksia sun muita edustustehtäviä, joten tämä mulle sallitakoon silloin tällöin 😀 Kana-ananas-sipuli-sinihomejuusto pizzaa, omnomnom..

Tänään reenin jälkeen tehtiin itse lohkoperunoita (on muuten hyviä!) ja lisäks naudan entrecote piffejä, kasa johanneksia, pala 100% ruisleipää, puoli litraa lightmehua ja jälkkäriks isännän vaarin tekemän herkullinen korvapuusti. Nam! Huomenna ei sit tulekaan mitään ylimääräistä aterioille. Näin olen päättänyt.

Ai niin, sain ne Panic in Paradisesta tilatut farkut viime viikolla. Ei jäänyt paljon hintaa, kun voitin Moumoun blogin arvonnasta 20 egen lahjakortin. Kun avasin paketin niin olin ihan, et ”yöööök, nää on kauheet!” mut sit laitoin ne jalkaan ja ne olikin aika kivat! Vyötäröstä ovat vähän isot, mut jos olisin ottanu pienemmät ni ei olis koivet enää mahtunu 😀

Kissakin nauraa mun housuille..

Jooh, jos lähtis unten maille..

3 kommenttia

  1. Riinu kirjoitti:

    Ei se kissa mitään nauranu kun se oli ”whooouuuu!!!”Mageet pökät on kyllä, me laik!!!

  2. Auppis kirjoitti:

    Hyvä ilme Lolalla! 😀 Ei pitäis nauraa, kun farkuthan on ihan sen turkin väriset. Ja hianot!

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    No joo, ei ne tossa kuvassa taas näytä kovin hyvältä, mut pääasia et luonnossa ainakin! Meitsillä on kyllä kunnon pökkelökoivet.. huoh..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *