Hae
Palasia Arjestani

Terppa!

Buenos tardesta vaan ja sitä rataa. Enpä ole viime aikoina paljon koneella istunut 🙂 Töissä oon hiljaisina hetkinä hätäseen käynyt lukemassa sähköpostin ja selannut muiden blogeja, mut kotona en ole koneeseen koskenut. Töiden jälkeen aika on mennyt treenaamiseen ja kotihommiin sekä köllöttelyyn. Viime perjantaina kävin niin sanotusti tuulettamassa ensimmäisen kerran viimeiseen kolmeen kuukauteen. Juhlittiin lapsuuden ystäväni synttäreitä ja uuden vessan kastajaisia. Oli muuten pariskunta laittanut kotonsa kadehdittavan upeaksi! Tuli itsellekin kauhea sisustusvimma. Pakko päästä kaikesta turhasta eroon ja lähipäivinä alkaa roinan kuskaaminen roskalavalle! Niin, oltiin varsinaisia kreisibailueläimiä ja lähdettiin baariin. Ihan jopa tunti jaksettiin olla ja sit bussilla kotia. Iski väsy eli ollaan jo aika vanahoja 😀 Eipä ollut seuraavan päivänä huono oli vaan jaksoi touhuta kotosalla kaikennäköistä. Taitaa olla mun kohdalta lopullisesti ohi noi bilehileen ajat. Ei vaan jaksa kiinnostaa mikään baarissa humputtelu.

Eeva oli värkännyt kemuihin hienon ja erittäin herkullisen täytekakun, slurps!

Kiva olis itekin joskus kokeilla kikkailla noilla marsipaaneilla ja sokerimassoilla. Käyn aina välillä katselemassa kakkublogeja ihan vaan sen takia, koska ne kakut on niiiiiiin hienoja.

Vaikka itseään ei saisi kehua niin kehunpa silti. Treenit on menneet aivan loistavasti! Ennätystä paukkuu harva se päivä. Painoa en ole jaksanut kauheasti nyt kyttäillä, vaan olen syönyt nälän mukaan. Oon taas innostunut ruuanlaitostakin ja leivoinkin muutama päivä sitten suklaakohokkaita. Laitan ohjeen tännekin. Oon vähän miettinyt jos perustais noille ruokajutuille ihan oman erillisen bloginsa.. olisko huono idea? Ei sillä, että mulla mitään huimiä määriä olis reseptejä tehtävänä, mut olis ne kiva kuitenkin olla erillään. Ja eihän sitä tiedä kuinka paljon innostuu 🙂

Muutamat edelliset treenit voisin päivitellä, en jaksa kaikkia viime viikon jumppia rustailla..

10.3 Olkapäät + ojentajat

1. Pystypunnerrus koneessa 10*10kg/ 10*15kg/ 10*20kg/ 10*30kg/ 8*40kg/ 7*45kg/ 5, 4*50kg/ 7*40kg/ 8*30kg
2. Sivuviparit vipuvarsikoneessa 3x
3a. Facepull tangolla 3x
3b. Vipunostot eteen kp 3x
4a. Pushdown tangolla 5x osa myötä- ja osa vastaotteella
4b. Dippi 5x

Pystypunnerruksessa taas pientä pyramidisettiä. Jotain oli pakko keksiä, kun on ollut noista olkapäistä taas vähän tuntuma hukassa. Mut viidellä kybällä kaks lyhkästä sarjaa ja ihan ilman kenenkään apuja! Olinpa vaffa 🙂 Pitkästä aikaa otin sivuvipareita vipuvarsikoneessa. Hyvä kone, mut pirun raskas. Ei tarvinnu painoja olleskaan 🙂 Kapeen penan tilalla dippiä, kun en päässyt penattamaan. Omalla painolla otin kaikki setit ja toistot 5-10. Ojentajille pitäis keksiä kans jotain aivan uutta. Ne on olkapäiden ohella se toiseksi huonoiten treeniä vastaan ottava lihasryhmä. Eivät oikein hermotu..

11.3 Selkämys

1a. Leuat 3*6-9*bw myötäotteella/ 3*6-9*bw leveällä vastaotteella
1b. Pohkeet 45 astetta jokunen sarja
2a. Kulmasoutu p. smith 4x Ekasta alla video!
2b. Pohkeet istuen 3x
3. T-kulmasoutu 4x, yhdessä kaksi pudotusta
4. Mave 3*4-6*85kg

Myötäoteleuoissa saan nykyään kohtuullisen hyvän tuntuman selkään. Ilmeisesti venyttely on auttanut 🙂 Kulmasoutua otin taas pitkästä aikaa jopa 65 kilolla ja ekassa sarjassa 10 toistoa! Sain tässä aivan järkyttävän hyvän pumpin selkämykseen. Kaikissa muissakin selkäliikkeissä on tuntuma alkanut sen jälkeen paranemaan kun aloin panostamaan enemmän venyttelyyn. Hierontakaan ei tekis yhtään huonoa… Mave oli aika takkuista. Painoilla ei tosiaan juhlita, mut eipä se ole mulla tarkoituskaan. Haluan nostaa painoja kohtuullisen hitaasti, että saan pidettyä tekniikan kunnossa ja selän parempana. Pitkä matka on vielä entisiin treenipainoihin…

13.3 Rinta +  selkä

1a. Vinopena 5, 3*55kg/ 8*45kg/ 10*40kg
1b. Leuat kapealla kahvalla 5x
2a. Pena kp 3x
2b. Ylätalja lapiokahvalla 5x
3. Ristitalja 2x
4a. Sivuviparit kp 5x
4b. Pohkeet seisten omalla painolla 4x

Ja loppuun vielä takaolkapäille liikettä jos jonkin näköistä. Niitäkään ei voi treenata koskaan liikaa! Vinopenassa uudet ennätykset, tsihii. Teen kohta vinopenaa isommilla painoilla kuin normi penkkiä, mut jotenkin toi vinopenkki on mulle luonnollisempi.. Ihmeen hyvin on muuten selkälihat palautuneet vaikka teen niille jumppaa nyt kolme kertaa viikossa. Varsinkin leuanvedot sujuu kuin unelma! Sen paremmin ne menee paremmin ja toistomäärät lisääntyy mitä enemmän niitä teen.

Ja tässä vielä yks video jostain selän pumppitreenistä.

Helsingin reissulla kävin ostelemassa jotain uusi treenikuteitakin. Ainakin mustat juoksutrikoo-tyyppiset pöksyt ja Niken treenipaidan. Stadiumista, mistäs muualtakaan 😀 Kuvat otettu Finnbodylla.

Örgh, nyt on pakko mennä tekemään huomiset ruuat ja ne muut normaali iltapuhteet!

5 kommenttia

 1. Riinu kirjoitti:

  Ai saakeli kun oli siisti tekniikka kulmasoudussa, tarttis omakin joskus videoida kun tuntuu et se menee iha päin persittä… tai sit kyssyy joltain et miltä näyttää :DNiin huono tekeen liikkeitä mistä ei ite tykkää/osaa omasta mielestä kunnolla, mut nyt on pakko kun valkku niin käskee 😉

 2. Johanna kirjoitti:

  Tuo vipuvarsi pulldown on tosi hyvä laite, tuosta haaveilen kotisalillekkin…nyt joutuu ajelemaan aina välillä täältä Kouvolasta Lahteen treenaamaan ihan siitä ilosta, että pääsee fiilistelemään tuntumaa tuolla :)Venyttelyn laiminlyönnin muuten huomaan heti itsekkin selkätreenin tuntumassa…tästä puheenollen kömminkin kiltisti taas venyttelemään 😉

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Riinu: ihan sen takia oli pakko ottaa toi video kun salin poijjaat tuli viereen ihmettelemään, kun lastasin painoja tankoon. Oli kuulemma niin isot painot et alko itseänikin epäilyttämään 😀 Hyvinhän tuo kuitenkin kulki, osu ja uppos just oikeille mestoille. Ens kerralla vois lastata vähän lisää kun tarkotus olis tehdä vähän lyhkäsempää sarjaa…Johanna: Toi on kyllä loistava! Voisin helposti jättää ylätaljat sun muut hömpötykset pois ja tehdä vaan tota 🙂 Mä oon alkanut muutaman kerran viikossa tekemään selkävenytyksiä roikkumalla tangosta. Venyy muikeesti kyljistä asti. Siitä on tuntunut olevan apua. Kannattaa kokeilla!

 4. Miika kirjoitti:

  Kaitsu spotted…

 5. Saara kirjoitti:

  Mäkin oon miettinyt samaa, ruokablogia vaikka ihan samat sanat siinä että ei niitä reseptejä mitenkään paljon oo eikä varsinkaan mulla mitään erityistä mutta olis selkeempi erikseen niille jotka hakee reseptejä… Toivottavasti innostunut avamaan sellaisen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *