Hae
Palasia Arjestani

Mihin reissuun syyslomalla?

syyslomalla

Olen tässä kuumeisesti miettinyt, että mihin reissuun syyslomalla? Meillähän on syysloman aikaan sellainen tilanne, että mies on töissä, mutta minä ja tyttö lomaillaan. Olen onnistuntu saamaan pikkuisen rahaa säästöön ja joku pikku reissu kuumottaisi kovasti. Toinen vaihtoehto on jättää reissu tekemättä ja säästä rahat esim. hiihtolomalle johonkin matkaan. Ongelmana on vain se, että myös matkatoimistot tietävät syys- ja hiihtolomien aikataulut ja matkat on todella suolaisen hintaisia! No, tyhmähän ei ole se joka pyytää ja aina jollain on rahaa maksaa vähän ylihintaa. Mulla ei ole.

Mihin lokakuun puolessa välissä ylipäätään kannattaa matkustaa? Mulla ei ole siitä mitään hajua. Turkki on edullinen kohde, mutta ei taida olla enää kovin lämmintä lokakuussa. Eli mihin asti pitäisi lähteä, jotta päästäisiin lämpimään? Nyt puhutaan todellisesta budjettimatkasta eli vaatimuksina on tietenkin riittävän korkea lämpötila ja matkalle pitäisi päästä reilusti alle tonnilla. Aion kytätä äkkilähtöjä, jos vaikka sattuisi käymään tuuri.

Jos ei löydy meidän budjettiin sopivaa reissua, niin ainakin laivalle tai Tallinnaan lähdetään. Jos sulla on kokemuksia Tallinnan hotelleista, niin heitäppä vinkkejä! Ajattelin, että tytön kanssa voisi olla kaikista kivoin hotelli, jossa olisi kunnollinen spa-osasto liukumäkineen päivineen. Joku kiva paikka, joka ei maksa maltaita ja siellä on myös jotain nähtävää ja koettavaa. Lapsen ehdoilla mennään, joten uintimahdollisuus on must.

Toki jos sulla sattuu olemaan muita hyviä vinkkejä, niin laita ihmeessä tulemaan! Kotona en halua koko lomaa homehtua ja mielelläni lähtisin jonnekin kaueammksi ja eksoottisempaan paikkaan kuin mökille perunan nostoon 😀 Mihin sinä aiot lähteä syyslomalla?

Hei, tässäpä taas mun uusin video! Mun muita videoita pääset katselemaan täältä. Muistahan tilata myös kanava, se ei maksa mitään 🙂

Edellinen postaus: Makoisat ja täyttävät chafflet (keto/vhh)

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

4 kommenttia

 1. Ansku kirjoitti:

  Syyslomalla olemme perheen kanssa olleet useasti Turkissa ja aina on sää ollut erittäin hyvä ja merivesi ihanan lämmintä! Kreetalla ollaan myös käyty syyslomalla ja molempina kertoina satoi muutamana päivänä ja sää oli muutenkin huonompi kuin Turkissa. Nyt mennään Rodokselle ja saapa nyt nähdä minkälainen sää siellä on. Turkki on niin ihana ja se oli meillä ensin suunnitelmissa, mutta ajateltiin nyt kuitenkin katsoa välillä joku muukin paikka. Toivottavasti löydät jonkun kivan kohteen, saattaa niitä äkkilähtöjä löytyä, kun on vain 2 lähdössä. Kyllä se ihmeesti piristää, kun pääsee vielä hetkeksi aurinkoon ennen talvea.

  • Jonna kirjoitti:

   Hei hyvä tietää että turkissakin on sillon vielä lämmintä! Sinne vois ja just rhodokselle katsoa jos löytyis edullinen reissu 🙂

 2. Mörkö kirjoitti:

  Tallinnassa Viimsin kypylähotelli oli ainakin meidän lasten mieleen. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *