Hae
Palasia Arjestani

Nukkuu karhujen kanssa // my weekend

nukkuu karhujen kanssa

Hola las satsumas tyypit! Mulla on ollut eilinen ja tämä päivä niin railakkaa menoa (ihan selvinpäin) etten ole ehtinyt blogia päivittämään, vaikka olisin halunnutkin. Ruokapäiväkirjan julkaisen huomenna, mutta nyt tälle illalle jaan teille videon, jonka latasin tänä aamuna youtubeen. Video on kuvattu viime viikonloppuna kolmelta päivältä kun oltiin vielä mökillä. Tai no osittain video on myös täältä kotoa. Mulla oli mielettömän kiire työpäivä eilen ja iltakin meni kotihommia paiskiessa. Outoa, että töissäkin perjantai on se viikon kiireisin päivä. Ehkä kaikki tulevat varmuuden vuoksi lääkäriin kun viikonloppu on tulossa? Olen tänään todennut, että ompa oikeastaan kiva olla taas kotona. Olen saanut puuhastella omia juttuja ja oonkin kaivellut taas laatikoita ihan urakalla ja pistänyt kamaa kiertoon. Ja hei, selkäkin vaikuttaa jo paremmalta! Jei! Huomenna ehkä uskaltaa kokeilla jo vähän kovempaa treeniä… 😉

Tässä mun video! Jos se näkyy jotenkin hassusti niin kannattaa katsoa se täältä. Muista tilata myös kanava, se lämmittää mun sydäntä kovasti <3

Rauhallista lauantai-iltaa!

2 kommenttia

  1. Paula kirjoitti:

    Kiitos jooga vinkistä. Mulla oli/ on nyt kesä aikaan se yogaia just 3kk tarjous. Alkuun tein päivittäin jotain mutta sitten en kuitenkaan niin paljon. Niin kiva kun löytyy tuolta youtubestakin, tein juuri tunnin ja aika menee niin äkkiä. Ja hiki tuli ? olen ihan aloittelija. Mutta kivaa on.

    • Jonna kirjoitti:

      Aloittelija olen minäkin ja välillä ihmettelen miten ne joogatyypit pääseekään niin kummallisiin asentoihin! Noh, askel kerrallaan. Jos edes vähän liikkuvuutta sais lisää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.