Hae
Palasia Arjestani

Enkeksimitäänotsikkoa


Huh, olihan viikko. Ei paljon jaksanut iltaisin enää istua koneen ääreen päivittämään treenejä. Joka aamu viiden pintaan ylös, seiskaks harjoitteluun, puol neljä kotio, vähän evästä naamaan, pienet tirsat, salille, kotiin syömään, viimestään kympiltä nukkumaan ja sama ralli seuraavana päivänä. Ja viime yönkin olin vielä töissä. Meinaa pikkusen väsyttää. Eilen tosin oli tällä hetkellä tiettävästi viimeinen vuoro RAY:n leivissä tälle kesälle. Ellen nyt sit satu ottamaan vuoroja joillekin päiville..

Treenannut oon ihan normaalisti ja treenitkin on sujunu tosi hyvin. Parasta tällaisessa säännöllisessä päivärytmissä on se, että tulee syötyä ainakin kunnolla ja aina samat sapuskat suurin piirtein samoihin aikoihin. Hyvin oon pysyny ruodussa ruokailujenkin osalta.

Keskiviikkona kävin vääntämässä etureidet ja vähän pohkeita ja vatsoja, toistot 8-12. Smithkyykyn sijasta tein pitkästä aikaa hackia kun molemmat smithit oli varattuna. Tein liikkeen jatkuvalla liikeradalla enkä päästänyt tuntumaa reisistä missään vaiheessa. Vähänhän tuo jänskätti et mitä toi polvi asiasta sanoo, mut vielä tässä ollaan kävelemään kyetty. Veti toi reeni tosin reidet, pohkeet ja vattat niin kipeiks, että oon joutunu kävelemään melkoisella kanki perseessä-meiningillä 😀 On meinaan pohkeet vieläkin kipeet. Takareisien yhteydessä ei siis tosiaankaan ollut mitään toivoa pohkeiden vääntämisestä. Ajattelin, et olisin käyny tekemässä ne tänään, mut ei pysty kyl vieläkään taipumaan..

Torstaina tein sit pelkät takareidet, kun en muuhun kyenny. Otin muutaman extrasarjankin ja treenin päälle tein vielä 30 minsaa aerobista! Hyvähyvähyvä. Niin ja venyttelin yläkropan.

Eilen vuorossa olkapäät ja kädet. Tein niskantakaa punnerrusta tangolla seisten, kun smithit oli taas vaihteeks varattuja. Ei ollut ollenkaan huono liike! Sivuvipareissa tein sarjat niin, että tein ekaks tosi siistillä tekniikalla niin monta kuin meni ja sit vielä päälle jokusen toiston vähän törkeemmällä heilautuksella. Meni meinaan ainakin failureen! Onhan noi olkapäätkin vähän sen tuntuset, et jotain on tullut tehtyä. Käsille normi uberkiduttavat supersarjasetit. Ihana sana toi uber. NOT. So last season.

Tänään mun PITI käydä aamulenkillä (en käynyt..). Sit aamulla päätin että meen tekemään salille intervallin (en menny..) Voisin toki käydä tekemässä lenkin ihan ulkosallakin kun on niin hyvä ilma (tuskin käyn..). Oon mä tänään ees jotain saanut aikasiks (yeah right.. kunhan todistelen itselleni.), oon nimittäin siivonnut kuin hullu. Kämppä on kuin pommin jäliltä, kun kukaan ei jouda viikolla siivoamaan (tai on niin laiska, että jättää siivoamatta ja tekemättä aamulenkit). No, tässähän sitä hyötyliikuntaa tulee.. (jatkaa itselleen todistelua)

Mulla oli varmaan miljoona hauskaa juttua kerrottavan, mut en muista niistä enää yhtäkään. Tämäkin postaus jää siis äärimmäisen tylsäksi. Jos haluatte hauskuutusta niin menkää lukemaan Paulan juttuja. Meinasin tippua äsken tuolilta, kun luin Paulan uuden postauksen 😀 On siinä melekosen hauska emäntä.

Kelpais muuten mulle tommonen selkäpuoli.. kuola..

Ai niin, höpötetääs nyt vähän douppinkiasiaa. Juttelin tuossa muutama päivä sitten erään henkilön kanssa ihan yleisesti treenistä ja kehittymisestä yms. Kaveri siinä sitten tuumas jonkin lauseen jatkoks, et ”niin, kyllähän sen näkee ettet säkään mikään natu ole..” Pikkusen loksahti leuka auki siinä vaiheessa. WTF? Kaveri myönsi itse käyttävänsä puurossaan jonkin sortin voisilmää, mut pitääkö sen heti tarkoittaa sitä, että jos ite vetää kaiken stereoista ruohonleikkuriin et muutkin vetää. Kovalla treenillä ja oikealla ravinnollahan ei voi kehittyä, kaikkihan sen nyt tietää.. Ymmärrän sen, jos joku lajista tietämätön heittää tuollaisia kommentteja, mutta että jo pidempään treenannut henkilö joka on selvillä näistä asioista tai luulis ainakin olevan. Toisaalta tällainen kommentti tulee ottaa positiivisena, koska kyseisen henkilön silmissä olen ilmeisesti kehittynyt suhteellisen hyvin. Ja olenhan mä, jos verrataan 9-vuotiaaseen pikku tyttöön…Toisaalta se alkoi kuitenkin vituttaa aika kovasti. Kaveri ei uskonut millään, kun sanoin että olen todellakin 200% naturaali. Tuskin olisin tällainen riuku, jos roinaisin. Luulis, että treenipainotkin nousis pikkusen nopeempaa tahtia jos jotain käyttäisin. Eikä kasva parta eikä pientä kikkeliä housuissa 😀 Ainakaan aamulla ei kasvanu..

Tähänkö on oikeesti tultu? Ilmeisesti jotkut sitten ajattelevat niin, että kehitystä ei voi tapahtua ilman mitään vilunkia. Ja jos ite käyttää niin tottahan toki silloin kaikki muutkin käyttävät. Aika säälittävä ajattelutapa. Jos joku kehittyy itseä paremmin niin eihän se nyt naturaali voi olla, koska itse joutuu roinaamaan saadakseen aikasiks saman kehityksen. Oliskohan sillon treeneissä ja ruokapuolella jotain pahasti pielessä? Kenties sitä olutta tulee otettua liian usein? Jep, tuokaa mulle purkki niin kusen siihen ihan millon vaan, kele.

Mitä mieltä ihmiset tästä asiasta? Oletteko saaneet samanlaisia kommentteja?

5 kommenttia

 1. Paula kirjoitti:

  On! Sillon kun olin kolmas pakkotoisto openissa (2006 vai 07?).Joku laitto viestiä, että mitä vitamiineja oon syöny, kun leuka on niin kasvanu? Mitä vittua??!! Leuka? Mää etes tiiä mittää näistä aineista, sillon en tainnu olla kuullukkaan? Oli kyllä omituista 8DJa mun kunto oli muuten kuvissa suht sama, ehkä läskiä lähteny muutama kilo. Kai se leuka näytti sitten terävämmälle? No ihan sama! Ps. ja kiitos mukavista sanoista taas tuossa yllä 🙂

 2. Anna kirjoitti:

  Mulla ei sellaista kommenttia ole tullut, ehkä olen niin olemattoman pienen näköinen. Ainoa asia mikä ottaa päähän on se, että treenipainoja ihmetellään. Joskus, kun vielä innokkaasti salilla kävin ja takana oli kolme vuotta tavoitteellista ja tuloshakuista treeniä (niin ja kaikkihan aina sanoo, että sillon joskus…) kyykkymaksimi oli jotain 95, maastaveto 100 ja penkki 60 kg. 72 kiloselle nuo ei ole mitään hurjia tuloksia edes… Joillekin nämä ovat jo ihan käsittämättömiä, mutta jään noissa jo kyllä sulle ihan kirkkaasti kakkoseksi :). Eli aika usein sellaiset, jotka ei asioista juuri mitään tiedä on tollasia epäilijöitä. Tietty sun tapauksessa taisi kommentoija olla itsekin lajiin jo hieman perehtynyt. Ehkä se on jotain katkeruutta, kun ei itsellään riitä motivaatio tehdä ihan oikeasti töitä tulosten eteen. Kannattaa jättää kommentit omaan arvoonsa, vain itse tiedät miten asiat on ja se riittää.

 3. Jutta kirjoitti:

  Täältä löytyy myös kokemusta. Silloin kesällä 07 kun selkäni oli leikattu ja palailin salille kuntouttamaan sitä. En saanut vielä edes pahemmin painoja nostella. No eräs salilla käyvä mies oli levitellyt ihmisille juoruja että käytän jotain aineita.WTF. Enhän edes treenannut, hyvä kun pääsin kävelemään. No. Tämä ihminen sai kuulla pari valittua sanaa aika kovalla painolla. Tokas siihen sitten, että no hyvähän se on ainakin sitten etukäteen kertoa kun tulen varmasti käyttämään.??. Sai kyllä kuulla, että **tut tuun käyttämään, että tuki vaan turpas. Taitaa olla hieman vajaa tuo ihminen. Kyllä niitä puheita varmasti riittää suunnalla jos toisella. Mutta niistä ei vaan kannata välittää. Useimmat vaan kateellisia. Riittää kun itse tietää menevänsä puhtailla. Kaikille ei ole suotu samoja yhtä hyviä geenejä, lahjoja, päättäväisyyttä, pitkäjänteisyyttä jne. Treenaa Jonna vaan samalla tavalla kun ennenkin, ja jätät tollaset omaan arvottomuuteensa.

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Juu, en mä noista kommenteista mitenkään itseeni ota! On vaan niin omituista, että sellaiset ihmiset, jotka VARMASTI tietää et myös ilman mitään rojuja voi kehittyä tulevat sössöttämään tollasta paskaa.Positiivisenahan mä tuon kaltaiset kommentit otan! Itse ainakin tiedän, että seuraavan kerran lavalla seisoessani olen antanut kaikkeni, 100% natuna.Nää on melekosen mielenkiintoisia keskusteluaiheita!

 5. AnZu kirjoitti:

  Hei mut siis muistakaa miten vaarallisia lisäravinteet ovat xD Oon saanu ehkä muutamaan kertaan kuulla kuinka kaverit rinnastaa lisäravinteet hormooneihin. Voi jumalauta, kun sitten yrittää selittää niin ei kyllä ainakaan mene kaaliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *