Hae
Palasia Arjestani

Zipsua ja dippiä

Paitsi, että ei mitään zipsua eli sipsiä, ihan vaan dippiä eikä sekään mitään kovin herkullista 😀 Ei vaiskaan, dippihän on varsin herkullinen liike ojentajille! Salille tuli uus dippiteline (on sitä odotettukin!) ja pääsin eilen pitkästä aikaa tekemään dippiä ojentajille. Oli aika raskasta, mut kyllä se siitä taas. Yks parhaista liikkeistä ojentajille, jos haluaa ihan oikeeta massaa hommata oikkareihin. Suosittelen 🙂

Elikkäs eilen siis supersarjasettiä olkapäille ja ojentajille. Palautukset noin minuutti. Hapokasta, sanois Kola-Olli.

1a. Sivuviparit kp
13, 13, 12, 11*9kg

1b. Pystypunnerrus kp seisten
12, 10, 9, 8*11kg
Taas hitaasti ja laskin painot ihan tonne olkapäiden vierelle. Viimeks sain samalla painolla rimpuiltua yhden sarjan 😀 Aikamoista edistystä siis.

2a. Viparit kp vinopenkillä maaten
13, 12, 11, 11*8kg

2b. Pystysoutu mutkiksella
12, 11, 10, 8*32,5kg
Mahdollisimman hitaat negat ja kunnon puristus yläasennossa. Tällä kertaa ei alkanu vasen olkapää vihloa niin kuin normaalisti..

3a. Pushdown taljassa
12, 10*30kg

3b. Dippi
9*BW Melkonen suoritus 😀 Toiset vetää hirveillä lisäpainoilla.. Kyllä mäkin sit vähän ajan päästä eli ens kesänä, kun painoa on 10 kiloo vähemmän..
9*sininen vetokumi

4a. Pushdown taljassa vastaotteella
13, 12*25kg

4b. Kapee pena
8*42,5kg
9*40kg

5a. Ranskis kahdella käsipainolla
14, 12*5kg

5b. Ranskis mutkiksella
12, 10*25kg

Semmonen jumppa se ja hyvä jumppa olikin. Nykyään saan tosi hyvän tuntuman olkapäihinkin ja siks ne varmaan on pikku hiljaa alkaneet kasvaakin. Samalla mallilla kun saan jatkettua vielä muutaman vuoden niin saatan omistaa jo ihan oikeet olkapäät 🙂 Hitaasti hyvä tulee.

Eilen tuli bodypukilta melkosen kiva paketti! Horsepoweria uus pörtelö, aivan loistavaa kamaa. Joutu tänään heti ottamaan käyttöön. Sit tuli sinkki-magnesium-kalsium-nappeja, nekin pääsi heti käyttöön sekä muutama puteli E2 Voltagea. Lisäks muutama varsin hyvälaatuinen ja hyvännäköinen vaatekappale. Uusia treenivaatteita siis! JEEEEEEE!

 
 
 Kivasti näkyy toi lappukin hanurista, kun en malttanu sitäkään repiä pois 🙂 Piti saada testata vaatteita hetinyt.
Treenipaitaa voi ihastella lisää täältä ja housuja täältä. Ei ole vaatteet ainakaan hinnalla pilattuja ja ovat hyvälaatuisia ja tosi istuvia päällä. Housut koeajoin tän päivän etureisitreenissä ja olivat tosi mukavat ja joustava jalassa. Pöksyt on semmosta kivaa vähän ”liukasta” kangasta niin kuin toppikin. Toppi pääsee testiin ens lauantain rintatreeniin 🙂
Tänään harjottelun jälkeen salille etureisien kimppuun! Vähän meinas alkuun olla takkusta, mut siitähän se aina käynnistyy vanhaan malliin kun vaan alkaa tekemään. Isäntä sai kunnian keksiä liikkeet tähän reeniin ja varsin mukavan paketin se taas väsäs.. Supersarjoja taasen.
1a. Smithkyykky
8*90kg
8*80kg
8*75kg
10*70kg
Tein jokaisen toiston paljon syvempään kuin ennen eli alle ysikympin mentiin reippaasti. Alaselkäkin kesti tosi hyvin eli tällä jatketaan.
1b. Prässi
9*180kg
10, 8*170kg
8*160kg
2a. Hack koroke kantapäiden alla
10, 8*10kg
9*5kg
Tässä ei tosiaan voi käyttää kovin isoja painoja. Loistava liike reiskoille! Väsyy tosi nopeesti ja vetää reidet semmoselle typpihapolle et huh!
2b. Etukyykky smith
8, 11, 8*45kg
Eka sarja meni ihan vituiks, kun en löytäny hyvää asentoa. Toka sarja meni ihan nappiin ja kolmas taas ihan penkin alle, kun jostain syystä alko koskemaan tosi paljon lapojen väliin ja niskaan. Varmaan jäkitin niskaa ihan liikaa..
Loppuun vattoja taljassa köydellä ja jalannostoja penkillä kolme sarjaa superina. Tosi nopeilla palautuksilla tein kaikki sarjat.
Huomenna se taas alkais, joululoma. On se mukavaa, kun saa taas nukkua muutaman viikona ajan niin pitkään kuin haluaa. Töitä on kyl tiedossa jonkin verran, mut ne onkin yötöitä. Lahjat on aika lailla ostettu ja paketoitu. Ens tiistaina lähdetään Helsinkiin viettämään joulua ja palaillaan vasta 27.12 takas Kuopioon. Suunitelmissa olis vetää aamulenkkejä kuta kuinkin joka aamu niin kuin viime joulunakin. Herkuttelun jos sais rajotettu taas yhteen päivään niin olisin hyvin ylpeä itsestäni. Viime joulu meni siinä mielessä hyvin, et vaikka tuli syötyä paljon niin ylimäärästä painoa ei kertyny kuin puoli kiloa ja sekin lähti heti kun alotti taas normi treenit. Katotaas kuin tänä vuonna käy 😉 Tammikuun alusta ajattelin pitää taas 2-3 viikkoa miinusta. Sitä odotellessa..
Pistetääs pieni arvonta taas pystyyn. Arvontaan osallistuu kaikki, jotka kommentoi jotakin postausta 17.-27.12 välisenä aikana. Yksi kommentti = arpalippu eli niin monta nimeä tipahtaa hattuun kuin vaan löytyy kommenttejakin.
Tämä jäi joskus ilman uutta omistajaa

joten nyt paidalle etsitään uutta omistajaa. Lisäksi tarjolla ainakin protskupatukkaa (kenties jotain muutakin lisäravinnejuttua 😉 ) sekä lisäravinnemestaan alennuskuponkeja yhteensä 5 kpl. Kaksi 20 egen arvoista ja kolme 10 egen arvoista. Niilläpä sitä on sit kiva tilata vaikka uusia treenivaatteita ja kunnon treenibuusteria.

 
Huom! Alennukset ovat voimassa 5.1 asti!
Edittiä. Korjattakoon vielä sen verran, että 1.palkinto on toi paita, vähän patukkaa ja 20 egen alennusseteli ja 2.palkinto myös 20 egen alennusseteli + patukkaa, 3.-5.palkinnot on 10 egen alennussetelit.
Maistelin eilen ekan kerran sitä Yogi-teetä ja oli yllättävän hyvää. Odotin jotain kauheen terveellisen makuista kuraa. Jopa isäntäkin tykkäs siitä! Kävin siellä Elämänlangassa taas kuolailemassa kaikkee kivaa: MSM-jauhetta, kaakaonibsejä, spiruliinaa… Pikku hiljaa jos ostelis noita ja kokeilis uusia juttuja. Maca ainakin tuli meille jäädäkseen kylmäpuristetun kookosöljyn kaveriks. Ei noi goji-marjatkaan kovin huonoja ole..
Nyt prodepatukan syöntiin!

24 kommenttia

  1. Hanna kirjoitti:

    Hyvännäköistä vaatetta, Jonna! Pitää toivoa, että pukilta tulisi tännepäin jotain tuontapaista 😉

  2. guarana kirjoitti:

    Enpä oo pitkään aikaan mitään kommentoinut vaikka lukemassa oonkin käynyt… on muuten jäätävän kokonen nainen noissa vaate-esittelykuvissa! 😀

  3. Riinu kirjoitti:

    Hei toi valkonen palkintotoppi on MUN!

  4. Anonymous kirjoitti:

    -näytä ens kerralla ojentajaposeeraus-sopusuhtanen on sun hartia-ja lantiolinja-selkä on hyvä, jees latsittv. sata

  5. Anonymous kirjoitti:

    Aika magee toi palkinto paita!!! Pakko saada SE ;DT:Tinski

  6. Annemari kirjoitti:

    Niin hienot uudet treenivaatteet. Housut näyttää varsinkin mukavilta.

  7. Inka kirjoitti:

    Pakko kommaa taas =DHyvän näköiset noi uudet treenivaatteet, mutta vielä hienommalta näyttää reisien kaaret! Likkahan kasvaa kunnolla ja jättää mut ruikuttamaan surkeena 😀

  8. Anonymous kirjoitti:

    Muistatko mistä tuo valkoinen palkintotoppi on? Muistankohan oikein, että sulla on ollut täällä joskus tooosi kauan sitten linkki johki jenkkilän butiikkiin, jossa tollasia paitoja myytiin! ..oon hävittäny linkin 🙁

  9. Anonymous kirjoitti:

    minäki mietin, että mistä tuo palkintotoppi on. tahtoo!!-senja-

  10. nuheila kirjoitti:

    Mä haluan ton topin!!!!Hyvän näköiset on sun uudet treenikuteet ja vielä paremmalta näyttää neito niiden sisällä:)Nuheila

  11. Anna kirjoitti:

    Komia on selkä! 🙂

  12. Elina kirjoitti:

    Kylläpäs on tyttö kehittynyt oikein reippaasti tämän syksyn aikana! 🙂

  13. AnZu kirjoitti:

    Hei minäkin haluisin tietää, että mistä toi valkonen paita nyt taas oli ostettu? Joku ameriiikan paita tais olla?

  14. Anonymous kirjoitti:

    Hienoja vaatteita, ja itse hinkuan tota valkoista toppia 😀 Hauskat joulun odotukset sinne :)T. Nelli

  15. Anonymous kirjoitti:

    Mä haluuuuuuun ton paidan! 😀 Ja osotteen mistä niitä saa…. :-)-Jenni

  16. Anonymous kirjoitti:

    Paita kyllä kelpais..Maria

  17. Anonymous kirjoitti:

    Hei,mikäs ihme oli syynä ettet pidä paitaa itselläsi. Tuoltahan juuri lihaksen ja kauneuden tulee näyttää.. Terveen ihmisen kriteerit täytetty 🙂 – Murmeli

  18. Anonymous kirjoitti:

    Mä kans tahtoisin ton paidan tai ainaki tietää mistä niitä saa :)-3lin4

  19. marziina kirjoitti:

    Wow…hieno leveä selkä!

  20. Jonna1983 kirjoitti:

    Ohhoh, onpas tullut vastauksia!Kiire on töihin eli paitoja löytyy täältä: http://www.cafepress.co.uk/leanladiesSiel on paljon muitakin siistejä paitoja!Nyt duuniin..

  21. Anonymous kirjoitti:

    Moi Jonna!Onko nuo mustat treenihousut sellaista kangasta, että näkyy noin helpolla läpi vai onko kuvassa tehny tsalama tepposet? – Nadja

  22. Anonymous kirjoitti:

    Olen seuraillut blogiasi. Olet kehittynyt todella upeasti! Hienoa että jaksat kirjoitella tänne ja ottaa kuvia treeneistäsi. T.Hansu

  23. Mölliskö kirjoitti:

    Paita on kyllä hieno!Ja Arvonnassa Ollaan ;D

  24. Jonna1983 kirjoitti:

    Nadja: ei niistä näy mitkään alusvaatteet läpi jos sitä meinasit? Varmaan salaman takia loistaa toi lappu noin hyvin läpi, mut loistaa se Bettereissäkin kun salamalla nappasee kuvan ;)Ite tykkään ainaski noista pöksyistä aivan hulluna!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *