Hae
Palasia Arjestani

Puskissa rytisee (sis. videopostauksen)

Processed with VSCOcam with c1 preset

Mökki outfit 🙂

Voi kun elämä olisi aina yhtä leppoisaa kuin nyt. Aurinko paistaa ulkona, puskat on täynnä marjoja kerättäväksi ja virittelin juuri auringon ottopaikan lehtineen itselleni pihamaalle. Eipä tartte tällä hetkellä stressata yhtään mistään! Tälle päivälle tiedossa vielä juoksulenkki ja vähän mökkitreeniä ellei ala kovasti laiskottamaan 😀 Mies tulee anopin kanssa illalla mökille ja sit alkaa saunan lämmitys ja sosialisointi. Hauska olla kerrankin emäntä talossa, kun anoppin on normaalisti aina täällä hääräilemässä.

Alla teille videopostaus, olkaapa hyvät 🙂 Laitan tästä lähtien aina jo otsikkoon, jos on videopostausta tulossa niin ne, jotka eivät näistä välitä, voivat jättää lukematta/katsomatta! Mun youtube-kanava löytyy täältä ja jos haluatte päästä katsomaan mun videon ensimmäisten joukossa niin ei muuta kuin tilaamaan videot suoraan sähköpostiin 🙂

Ai niin, tämän viikon saa Vitamokselta 10% alennuksen tilauksen loppusummasta koodilla Jonna10! Nyt kannattaa siis tilata Questbareja 😉 Banneri tuossa oikealla –>

Muksaa viikonloppua! Yritän illalla saada teille vielä ruokapäiväkirjaa julki ja arvonnan voittajan 🙂

2 kommenttia

  1. Mimmukka86 kirjoitti:

    No kyllä mä aion lukea tekstit kuitenkin. 😀

    • Jonna kirjoitti:

      No kiva kuulla 🙂 kirjoitan kuitenkin aina jotain vaikka videopostauksesta olisikin kyse!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *