Hae
Palasia Arjestani

Mainoksen uhri

Mä olen aika kova tilailemaan lehtiä ja mulle tulee kotiin aivan liian monta aikakausilehteä. On sisustusaiheisia, treenilehtiä, lasten lehtiä, kauneusaiheisia lehtiä…. you name it! Mä oon huomannut, että tilaan aika usein lehden vain ja ainoastaan tilaajalahjan perusteella. Joskus pari vuotta sitten tilaajalahja oli aina joku hemmetin kassi ja monet lehdet jäi tilaamatta ihan sen takia. Viime aikoina tilaajalahjat on parantuneet huimasti. Silloin kun tilasin itselleni Fit-lehden sain mineraalimeikkisetin. Pari kuukautta sitten tilasin meille Kodin Kuvalehden, koska tilaajalahjana oli muumimuki 😀 Nykyään lehden tilauksen kylkiäisenä tulevat lahjat on oikeasti sen tilauksen arvoisia. Se on se kauppa joka kannattaa! Tuossa sivupalkissa pyörii muuten Fit-lehden tarjous, jossa on samainen meikkisetti kuin mullakin. Oon tykännyt tosi paljon saamastani hohdepuuterista ja luomiväreistä. Luottotuotteita nykyään. Enkä olis varmasti tajunnut noita ostaa ellei olis lehden mukana tullut!

C360_2014-06-11-19-57-10-041

Lehden kylkiäisistä treeneihin, joissa on tullut tällä viikolla huikeita onnistumisen tunteita, mutta totuttuun tapaan myös epätoivon hetkiä. Maanantaina etsittiin tempauksen ykkösmaksimia, joka mulla nousi huimat 5kg ja on nyt siis megalomaaniset 32,5kg! Tekniikan kanssa riittää tekemistä edelleen varmasti loppuiäksi, koska tuo ennätys tuli powersnatchina. En vaan jostain syystä pääse kyykkyyn. Luulen itse, että kyse on enemmänkin ajoituksesta kuin pääsemisestä. En vaan osaa lähteä pudottautumaan riittävän nopeasti alas.

C360_2014-06-11-19-59-18-988

Tiistaina ohjelmassa oli speed backsquat 5×5 ja erittäin kiva ja hapottava wod! Kyykystä ei sen enempää kerrottavaa kuin että räjähtävyys on edelleen pakkasen puolella 😀 Kyllähän mä pystyn kyykkäämään suht suurilla painoilla, mutta tuollaiset nopeasti tehtävät toistot menee yli ymmärryksen. No can do.

Tiistain wod, 1 kierros aikaa vastaan. Time cap 17 minsaa.

 • 30 x burbees
 • 30 x boxjumps
 • 30 x thrusters (25kg)
 • 30 x abmat
 • 30 x shoulder to overhead (25kg)
 • 30 x toest to bars/knees to elbows
 • 30 x double unders
 • Aika 16.30

Luulin kuolevani tähän wodiin, mut yllättävän hyvin jaksoin. Thrusterit oli hirveetä paskaa alusta loppuun. Kaikki muu täyttä lepoa niihin verrattuina 😀 Tyytyväinen kuitenkin olen, että sain wodin tehtyä alle aikarajan. Hitaasti mutta varmasti alkaa kroppa palautua sairasteluista 🙂

Burbees
Burbees

kuvia 002 kuvia 003

Thrustereita <3 <3 Yök.
Thrustereita

kuvia 005 kuvia 006 kuvia 007

Abmat.
Abmat.

kuvia 009Eilen mulla oli aikaa treenata vaikka koko päivä, koska kotona ei odottanut kuin kolme karvaista otusta. Tein open gymissä tämän viikon tuki liikkeet eli leukoja 5 x 10 ja good morning 5 x 12. Leuat oli tarkoitus vetää vastaotteella, mutta mulla ei edelleenkään oikea ranne kestä tehdä vastaoteleukoja niin tein sitten myötäotteella. Tukiliikkeiden jälkeen treenasin taas käsilläkävelyä ja pääsin jo pienen matkan eteen päin. Aika hakusessa on vielä koko käsilläkävely, mut kaitpa sekin sieltä treenaamalla alkaa sujua! Onkos siellä ruudun toisella puolella lahjakkaita käsilläkävelijöitä?

Good morning - tosi hyvä liike takareisille!
Good morning – tosi hyvä liike takareisille!

kuvia 010

Käsilläkävely yrityksiä...
Käsilläkävely yrityksiä…

kuvia 014 kuvia 012

Ei se aina lähe :D
Ei se aina lähe 😀

Ja koska mies ja tyttö on reissussa niin saatoin syödä treenin jälkeen tortilloja ja maistaa vähän Ben&Jerry´siä. Siis saatoin. Ei ole varmuutta teinkö niin 😀

IMG_20140611_191126 20140611_203850Noin. Siinä todistusaineisto. Busted.

6 kommenttia

 1. Maikki Turusta kirjoitti:

  Thrusterit on liikkeenä jo ihan, sanonko mistä? Painajaismaisia. 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Teen jopa mieluummin burbeita kuin thrustereita 😀 en käsitä kuka on voinut keksiä noin piinaavan liikkeen!

 2. Soile kirjoitti:

  Mitään Ben&Jerrysiin liittyvää ei kannata tunnustaa 😉

  Sinulle on haaste blogissani: http://hietikolla.blogspot.fi/2014/06/liebster-award-tunnustus-ja-haaste.html

  • Jonna kirjoitti:

   😀 Syötin eilen miehelle lopun siitä purkista johon siis itse en ollenkaan koskenut 😀 kiitti haasteesta! Yritän muistaa sen tehdä. Oon aika surkee noiden kans…

 3. arja kirjoitti:

  hei noista tortilloista, onko ne terveellistä ruokaa niinkuin u know? 😀 että sopiiko vaikka kerta-kaks viikkoon syötäväksi? itse käytän täysjyvätortilloja/salaatinlehtiä ja täytteenä tomaattia, kurkkua, salaattia, itse maustettua kanaa, jotain tulisuudentuojaa (yleensä chilijauhe), hiukan juustoa ja paprikaa. mietin vain kun monet täällä ovat silleen et ’… ja söin tortilloja. huomenna sitten taas kuri! :)’ että onko ne niin terveellistä ruokaa mitä olen olettanut 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Moi!

   Se terveellisyys riippuu täysin niistä täytteistä ja syödystä määrästä. Noilla sun mainitsemilla täytteillä söisin kyllä ihan hyvillä mielin. Tietysti jos on niin kuin minä, että syö sen 5 tortillaa kerralla niin kyllähän niistä kaloreita tulee 😀 Mulla itselläni tortillat kuuluu herkkupäivään ihan sen vuoksi että laitan niihin yleensä juustokastiketta, juustoraastetta ja muita kastikkeita. Tekis mieli kokeilla joskus tehdä vähähiilarisia tortilloja salaatinlehtiin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *