Hae
Palasia Arjestani

Tyhjin mielin

Tämän aamun kondis.

Tämän aamun kondis.

Viime viikkoiset ahdistukset treenien osalta ovat poissa. Oon tällä viikolla mennyt painonnostotreeneihin sillä mielellä, että lähdetään täysin puhtaalta pöydältä. Olen tyhjentänyt pääni täysin kaikesta ja tehnyt sen mitä on pyydetty. Yrittänyt keskittyä niihin mun heikkoihin kohtiin kuitenkaan niistä turhia stressaamatta. Tämä ajattelutapa on toiminut varsin hyvin, koska oon selvästi saanut parannettua tekniikkaa sekä tempauksissa että riveissä! Lisää parannettavaa on vielä molemmissa ja paljon, joten turha tuudittautua mihinkään tyytyväisyyden vaaleanpunaiseen pumpuliin 😉

Sunnuntaina hankasin tempauksen parissa 1,5 tuntia. Alkuun pelkästään hi-hangista, koska epäkkäiden ja lantion käyttö on se mun ongelma. Tuntui, että jotain naksahti taas pääkopassa ja ymmärsin jo pieniä juttuja. Sain painojakin nostettua 5kg ja vikoissa sarjoissa tein toistoja huimalla 30kg kuormalla! Näissä en sitten enää päässytkään alas eli siellä tulee seuraava ongelma vastaan. Mun kohdalla ei niinkään ole kyse siitä ettenkö pääsisi vaan siitä etten uskalla. En tiedä miten saan tuonne nuppiin asti perille, että homma olis huomattavasti helpompaa jos uskaltaisin pudottautua tangon alle. Mutta kun ei. Täytyy vaan hangata liikettä nyt paljon mahdollisimman raskailla painoilla ja pyrkiä sinne alle. Tempausten jälkeen maailman pelottavinta liikettä eli snatch balancea. Oon kerran saanut tässä tangon päähäni ja se riitti tuomaan kunnon kammon koko liikettä kohtaan. Yritän nyt pakottaa itseni tekemään tätäkin… Alla video liikkeestä.

Tempausten jälkeen oli höntsäilyn vuoro, jota mukatreenaamiseksikin kutsun. Vähän handstand pushuppeja levypainot käsien alla, voimapyörää vatsoille ja jotain voimistelukikkailua. Mä niin tykkäisin opetella noita voimisteluliikkeitäkin, mutta kaikkeen ei aika riitä 🙁

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt onkin sit toinen olkapää todella kipeänä, kun tiistaina kävin tekemässä rinnallevedot. Kuulemma tekniikka on parantunut huimasti eli jotain sieltä muistinsyövereistä mönkii koko ajan esiin! Ens kerralla voisin ottaa jotain videomatskua siitäkin 🙂 Tämän päivän urheilusuorituksena tulee olemaan 5 kilsan kävely töistä kotiin. Hyötyliikunta kunniaan!

Minä ja mun parhaat kamut: nostokengät, tanko ja liidulla lattiaan piirretty viiva..

Minä ja mun parhaat kamut: nostokengät, tanko ja liidulla lattiaan piirretty viiva..

Jos tulee jotain hyviä voimisteluliikkeitä mieleen mitä vois treenata ihan kotosalla niin saa heittää ideoita ilmoille! Haluatteko muuten jatkossakin nähdä videoita treeneistä vai onko ihan turhia?

11 kommenttia

 1. Ieppa kirjoitti:

  Näytätpäs erityisen kauniilta!

 2. LK kirjoitti:

  Teetkö aina myös wodin tekniikkatreenin päälle? Mulla on tekniikat vielä lapsen kengissä kun aloitin crosstrainingin vasta vajaa pari kuukautta sitten. Mutta intoa on ainakin!

  • Jonna kirjoitti:

   Open gymeissä aika harvoin teen wodeja, mut ohjatuilla tunneilla kyllä.

 3. Maria kirjoitti:

  Olet ollut mahtava inspiraationlähde:) Itselläni on usko meinannut kadota omaan treenaamiseen, mutta blogiasi lukiessa on taas buusti löytynyt, kiitos siitä! Treenivideot ja postaukset kiinnostaa aina..samoin ruoka-ohjeet ja päiväkirjat:)

  • Jonna kirjoitti:

   JEs, jotain olen siis tehnyt oikein! Motivaatio-ongelmia on itse kullakin aina välillä, mutta onneksi ne menee aina ohi 🙂 Jostain se kipinä aina vaan löytyy uudestaan!

 4. Annika kirjoitti:

  Olen jo pidempään seurannut blogiasi, mutta nyt pitää jo kommentoida viimein jotain

 5. Annika kirjoitti:

  Huippu blogi! Ja ehdottomasti lisää videoita! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Aivan mahtavaa, että kommentoit, iso kiitos siitä 🙂 Voisin taas jonkun höpöttelyvideonkin tehdä joku päivä!

 6. Annika kirjoitti:

  Tässä toinen Annika..;) ehdottomasti videoita ja muutenkin treeneistä 🙂 Tosi hyvä blogi!!

  • Jonna kirjoitti:

   Välillä mä mietin, et kannattaako ees ottaa videoita koska en todellakaan ole mikään pro mutta kyllä niistä ainakin omat virheet ja kehityksen näkee 🙂 Lisää siis tulee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.