Hae
Palasia Arjestani

Harvinaista herkkua.

Halloota! Ja oikein hyvää itsenäisyyspäivää itse kullekin 🙂 Ollaankos siellä katseltu ja ihasteltu (ehkä vähän kummasteltukin) iltapukuloistoa linnanjuhlissa? Siis kyllähän mutkin Linnaan kutsuttiin, mut sanoin sit Salelle, et tänä vuonna joudun passaamaan kun on kuitenkin toi vauva ja kaikkee, treenitkin ja silleen. Ens vuonna sit paremmalla onnella? Tuleehan näitä kinkereitä.

Flunssa on selätetty tässä residenssissä ja saleiltu on jo kahteen otteeseen!

Flunssan jälkeen hyvillä fiiliksillä treenaamaan! Kalsarit jalassa 😀

Ei vaan, tässä mun treenikuteet.

Kalsarijalkapoussailua.

Sviippi palailee reisiin pikku hiljaa 🙂

Mitäs täällä on muuta puuhattu? Lähinnä syöty niin kuin pitääkin eli suunnitelman mukaan, vähän sisusteltu lisää ja käyty tänään anoppilassa. Niin ja treenattu, daa 🙂

Makkariin virittelin eilen tuollaiset sisustusvalot 🙂

Kivan tunnelmavalon saa niillä ja kissat tykkää kans noista. Vähän turhankin paljon..

Sama salaman kanssa kas näin, niin näette että pallot on eri värisiä.

 Eilen pääsin jo korkkaamaan saliviikon rinta-haba-olkapäät pumppitreenillä. Sain tälle viikolla erilaisen ohjelman ja ensi viikolla palataan taas puurtamaan vanhaa ohjelmaa. Jänskää poiketa tutusta ja turvallisesta!

1. Peckdeck 5x
2. Rintaprässi 4x
3. Penkki tangolla 3x
4. Hk scottkoneessa 5x
5. Hk kp vinopenkillä 4x
6. Sivuviparit kp 3x
7. Viparit ylös 4x

Toistot tällä viikolla on vähän pidempiä (12-25 toistoa) ja palautusajat lyhkäsiä, 30-60 sekkaa. Teen normaalistikin aika lyhyillä palautuksilla, mutta kyllä noilla 30 sekunnin palautuksilla saa kivan hapotuksen aikaiseksi! Rinta oli aika muhkea treenin jälkeen, samoin kätöset! Olisin halunnut pari poseerauskuvaa ottaa salilla, mutta paikalla ei ollut sopivaa kuvaajaa enkä saanut kameraa mihinkään viriteltyä. Pöh.

Penttiä tein.

Yli 20 toiston sarjoja!!

Salin jälkeen kävin kaupassa ostamassa vähän munasia, kanasia ja lihasia. Ihan kuin olis joku maailmanloppu tulossa, kun jengi hamstrasi niin paljon ruokaa mukaansa. Kaupat on yhden päivän kiinni!! Kaljaa ja siideriäkin tuntui aika monella olevan ostoslistalla, samoin kasa erinäisiä herkkuja. Eipä vaan tähän talouteen moiset omituisuudet päässeet  🙂 Minähän en dieetistäni lipsu. Piste. Itsekuri on tällä hetkellä aivan valtavan kova! Onneksi on ruokaa ohjelmassa vielä niin paljon ettei nälkä pääse yllättämään 🙂

Tänään meillä olikin varsinainen luksusaamu! Miehen sisko kävi hakemassa mimmin hoitoon jo yhdeksän aikaan ja päästiin isännän kanssa kahdestaan salille <3 Tämä olikin ensimmäinen kerta viimeiseen yhdeksään kuukauteen! Treenit miehen kanssa on yhtä tuskaa, ihanaa sellaista. Se kyllä osaa natsittaa oikein kunnolla ja saa musta irti sen viimeisenkin toiston. Kivasti sattui vielä etureisitreeni, joten osasin jo eilen illalla valmistautua henkisesti kunnon kyykytykseen!

Alkuun perinteinen ”otetaan peilinkautta kuva”- tilanne. Näistä en luovu ikinä!

Mä mahduin mun S-koon bettereihin!!!! Wihiiiiiiiiii!

1. Reidenojennus 100 toistoa painolla x
2. Smithkyykky kapealla 4x
3. Balettikyykky kp 3x
4. Askelkyykky smith, etujalka boksilla 3x
5. Hack väärin päin 2x
6. Hack oikein päin 1x kahdella pudotuksella
7a. Vatsat taljassa köydellä 3x
7b. Vartalonkiertokone 3x/puoli

Fiuuuuuu! Se olikin sit aikamoista menoa heti ensimmäisestä sarjasta! Otin kamerankin salille mukaan, että saadaan otettua paljon kuvia. Jep, tasan yhdestä liikkeestä sain kuvia. Eipä tuossa haipakassa paljon kuvaamista kerennyt ajattelemaan. Keskityin vaan tekemään kaikkeni ja selviämään kunnialla läpi treenin. Voin sanoa, että useammassakin sarjassa hyydyin kesken toiston ja mies sai avittaa ylös 😀 Jalkaset on jo nyt aivan törkeän kipeät, mitähän ne on huomenna!? Ei kai tässä nukkumaan uskalla mennä…

Askelkyykkyä etujalka boksilla.

Hiki näky tulevan (huomaa esteettiset läiskät kainaloissa 😀 )

PuristaaPuristaa! Hapotti aivan helvetisti..

Monethan sanoo, että yöt ovat tosi rikkinäisiä kun vauva alkaa kontata ja nousta ylös. Meillä on homma kääntynyt vähän toisin päin. Ennen mimmi nukkui 8-9h yössä ja lisäksi parit unet päivisin. Nyt mimmi vetää sikeitä 11-12h yhtä mittaa öisin ja nukkuu yhdet päiväunet. Saas nähdä kauanko tätä luksusnukkumista kestää! En valita, en 🙂 Nyt hän on vielä parina iltana nukahtanut saman tien kun ollaan hänet sänkyyn kannettu. Aikaisemmin nukuttamiseen saattoi mennä jopa tunti, kun mimmi kampesi koko ajan pystyyn.. Ja hei, tänään löytyi suusta kolmas hammas ja kaverikin sille on näköjään tulossa 🙂

Huomenna olis tarkoitus ulkoilla vähän enemmän, jos sää vain sen sallii. Aika huonosti ollaan tällä viikolla päästy ulos noiden kylmien ilmojen takia. Muutaman kilsan päähän avattiin uusi Fida ja siellä voisi matkalla vaikka pyörähtää. Matkahan vie sieltä Prismaan malton ostoon. Tyhjää näyttää purkin pohja ja huomenna olis taas tarvetta sillekin tavaralle! Kolmas treenipäivä putkeen siis tiedossa 😉

Pistetääs itsenäisyyspäivän kunniaksi käyntiin pieni lehtiarvonta! Arvottavana on kaksi viimeisintä numeroa MeNaiset Sport-lehdestä (kerran luettuja) ja paketti lähtee yhdelle voittajalle.

Sporttista kaksin kappalein.

 • Aikaa osallistumiseen sunnuntaihin 9.12 klo 20 saakka
 • Osallistua voit kommentoimalla tähän postaukseen.
 • Anonyymit keksivät itsellensä nimimerkin
 • Jokaiselle vain yksi arpa

Onnea arvontaan 🙂

21 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  osallistutaan nyt arvontaan.ikinä en mitään voita 😉 Terveisin Sini

 2. jonna musakka kirjoitti:

  Älähän sano! Aina voi iloisesti yllättyä 🙂

 3. Emilie kirjoitti:

  Sun blogi on kyllä ihan mahtava, ei näistä jutuista voi kuin tykätä!! 😀 Osallistun arvontaan 🙂

 4. Annie kirjoitti:

  Hyi, sata toistoa reiden ojennusta? U serious? 😀 Jos treeni alkaa noin hullulla sarjalla, niin silloin on tosi kyseessä. Onneks sulla oli lattianrajasta nostaja mukana. Hieno muuten toi BB:n sangrian värinen paita, mulla on samanlainen 😉 Mulle kans arpalipuska!

 5. Anonymous kirjoitti:

  meillä kans menee niin,että mitä enemmän neiti liikkuu(=riehuu)sen paremmin se yöt nukkuu.tosin on kyllä jo puol vuotta lähes poikkeuksetta nukkunukin täysiä öitä,just sen 11h..ainut ollu vaan,että illalla nukutukset on ollu yhtä väsytystaistelua viimeset 3kk,nyt parina iltana on luojan kiitos nukahtanu itekseen ilman sängystä ylös kampeemista..paljos teidän tyttö päivällä nukkuu?meillä kun unet tuntuu aina kestävän sen 1,5h nukkupa yhdet tai kahdet,usein vaa joutuu kesken iltapäivästä herättää jos ei halua koko iltaa käyttää nukuttamiseen…ja ihanan väriset kalsarit!ihan ois menny reenihousuista :Dpistäs mulleki arpalipuke,vaikka en kyllä edes muista milloin olisin ainuttakaan lehteä ehtinyt lukemaan 😀 -Riitta

 6. Höde kirjoitti:

  Meijän tyttö imuttaa vielä ainaki kolmesti yössä tissit tyhjiksi. sais jo lopettaa, kiitos! 😀 (ikää on kohta 8kk) no eiköhän se joskus lopu tuoki hommeli. oot kyllä reipas ja piä toi itsekuri!!! Mää mökkeilen kolmatta päivää ja lipsuu lipsuu. Släps!. (tuli oma avari poskeen) pallovalot on ihanat! Pitäis itseki ostaa..tai sitten tehdä!! 🙂

 7. Anonymous kirjoitti:

  Aktiivinen blogisi seuraaja olen, vaikkani nimetön sellainen..Itsellä kaksi valvottajaa kotona; 3.5v. tyttö ja 1.2v. poika. Molemmat vähän ”nihkeitä” nukkujia–> ehkä sit joskus nukutaan paremmin :/Toivotaan teille pitkiä unia hamaan tulevaisuuteen :DTykkään blogistasi, koska treenien lisäksi kirjoitat myös tavallisesta arjesta. Sitähän se elämä pääasiassa kuitenkin on.- Salla-

 8. Jonna1983 kirjoitti:

  Emilie: Kiitos 😀 Jatketaan siis samaan malliin!Annie: sano muuta! Ihan hyvä välillä antaa treenin suunnitellu kokonaan toisen käsiin niin tulee tehtyä jotain aivan uutta! Treenikaveri on kyllä parhautta 🙂 Gazozilla on muuten tota ”samanlaista” toppia tanktopmallina! Taispa olla vielä alessa, olisko ollut 14,90e…Riitta: nyt kun ollaan siirrytty vain yksiin päiväuniin niin neiti nukkuu 1-3h. Viime yö oli vähän levoton niin nyt hän on jo päivän toisilla unilla :)Legginsithän noi oikeastaan on niin voispa joskus vaikka niillä treenatakin! Kunhan on muhkurat sulateltu jaloista pois 😀 Hah, mulla on about 30 lehteä luettavana tuolla pinossa, joten tiedän tunteen.Höde; mä lopetin yösyötöt sillon 6kk iässä eikä ole sen jälkeen tarvinnut mitään öisin antaa. Toiset kuulemma vaatii yli vuodenkin ikäiseksi yösapuskat. Siskon muksu söi vielä 11kk iässä 4-5 krt yössä! Mökillä on kyllä vaikea pysyä ruodussa. Isännän vanhemmat ostaa sinne aina vaikka mitä herkkuja niin vaikeahan niistä on näppinsä erossa pitää! Onneks mökkeillään seuraavan kerran ens kesänä 😀 Noi pallot olis kyllä helppo tehdä itsekin sokerivedellä, ilmapalloilla ja erivärisillä langoilla. Täytyypä pistää korvan taakse! Kiitos ideasta :)Salla: kyllä ne sit viimestään omassa kämpässä nukkuu paremmin tai ei ainakaan valvota teitä 😀 Mä toivon kans, että tää hyväunisuus jatkuisi meillä. Jos on yhtään vanhempiinsa tullut niin jatkuu!Mä tykkään kans itse sellaisista blogeista jossa on treenaamisen lisäksi myös sitä normaaliarkea. Arjen jutut tekee blogista ja kirjoittajasta paljon mielenkiintoisemman ja saahan sieltä hyviä vinkkejä myös itselleen 🙂

 9. Sanna kirjoitti:

  Sie luet MeNaiset Sportia…? En ois uskonu. 🙂

 10. Jonna1983 kirjoitti:

  Sanna: juu juu, tuliko puskista 😀 kuin et olis uskonut? Mä luen lähes kaikkea mikä urheiluun ja sporttiseen elämäntapaan liittyy 🙂 hyviä juttujahan tuossa on eri lajeista, ihmisistä, ruuasta ja yleisestä hyvinvoinnista! Ton lisäks mulle tulee kasa sisustuslehtiä, Anna, MeNaiset, vauva-lehti… Siks en varmaan kerkeekkään kaikkia lukemaan ajallaan 😀

 11. Sanna kirjoitti:

  Juu, tuli puskista. 🙂 Jotenkin vaan ajattelin, että se ei ole siunlainen lehti, en osaa tarkemmin selittää. 🙂

 12. Jonna1983 kirjoitti:

  Hih, se on aina kiva jos pystyy yllättämään 🙂

 13. hanna v kirjoitti:

  Hih ihanat noi sun pinkit pökät 😉 ja uulalaa mitkä reidet :).Onko sun toukka/toukat minkäikäsiä jos saa udella?? on varmaan kuitenki ihana saada nukkua vähän jopa enemmän kuin kuvittelis?kävin munki blogissa sulle vastailee 🙂 :Dt hannapainoprojekti2013.blogspot.fi

 14. Jonna1983 kirjoitti:

  Toukka täyttää ensi viikolla 9kk ja on melkoinen energiapakkaus jo nyt :)Meitä on tosiaan hemmoteltu suht hyvillä ja pitkillä yöunilla siitä lähtien kun lopetin yösyötöt eli viimeiset 3kk. Menin eilen täällä kehumaan miten hyvin tyttö nukkuu niin eikös se kostautunut viime yönä 😀 No, semmosta se on välillä noiden kanssa.Mäpä tuun sun luokse sit taas vierailulle katsomaan mitä oot vastannut 😀

 15. Anonymous kirjoitti:

  Voi, kun oli taas ihana ”eksyä” blogiisi 🙂 Toivottavasti arpaonni suosiiTerkuin,-A

 16. Jonna1983 kirjoitti:

  Kiva kun eksyit 🙂 pidetään sormet ristissä!

 17. Laura kirjoitti:

  Aehanat noi pinkit kalsarit, niin mun väriset :)Ihania öitä teillä 🙂 en olis jokuaika sitten vielä uskonut, että olisin joskus kade siitä, miten paljon joku toinen saa nukkua yössä.. Aina oppii jotain uutta :)Lehdet kelpais, jos arpa osuu kohdalle :)(No tulipa nyt hymiöitä!!)

 18. Jonna1983 kirjoitti:

  Näitähän löytyy kaapista myös turkoosit, joten jatkoa seuraa 😀 Vieläkö Laura syötät öisin? Sulla on vielä mammahormoneja niin paljon kropassa että pärjäät vähemmiläkin unilla :DMulla on joku aamuyöuniongelma menossa. Herään joka yö neljän aikaan enkä millään meinaa saada enää unta.. Siinä ehtiikin asian jos toisen käymään mielessään.

 19. kohtipienempaaa kirjoitti:

  Millaset oli jalat aamulla? Kuulostaa niin hurjalta joku 100 reidenojennusta tämmöselle joka on vasta pari kuukautta salilla käyny pyörimässä 😀 Liityin lukijaksi kanssa, mukava lueskella sellasten blogeja jotka tietää mitä tekee salillaki ku ite ei oo muita ku noita Fitarmin juttuja tehny nyt. Jos sais sit itelleki jotain vinkkejä jatkoon :)Mulla on ipanat molemmat menny unien kans ihan sekasi uusien taitojen kans mutta onneksi se on vaan ohimenevä vaihe. Muuten nukkuvat yleensä tosi hyvin. Välillä on vaan näitä kausia niinku nytki että pitää mun perään huudella mutta eiköhän seki tosta :)Ja arvonnassa mukana kans, en oo tuota lehteä vielä kertaakaan lukenu mutta oishan tuo kiva nähdä mitä siinä on 🙂

 20. Jonna1983 kirjoitti:

  Seuraavana aamuna olivat jo tosi kipeet! Tänään alkavat selkeästi palautua 🙂 mulle käy aina näin kun poikkeaa normaalista ohjelmasta mut hyvä vaan! Saavat jalatkin vähän uutta ärsykettä ja kasvua ei voi estää :)Fitfarmilta saatkin hyvät eväät alkuun! Kannattaa tosiaan lueskella treeniblogeja. Niistä saa tosi paljon ideoita omaan treeniin 🙂

 21. 3ija kirjoitti:

  Osallistun arvontaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.