Hae
Palasia Arjestani

Buzzadoriksi!

Heiiii, en olekaan pitkään aikaan muistanut muistuttaa blogin lukijoita Buzzadoriksi liittymisestä. Eli jos kiinnostaa päästä testaamaan uusia tuotteita ilmaiseksi ja kertomaan oman mielipiteensä tuotteista Buzzadoriin niin ehdottomasti kannattaa liittyä mukaan! Kampanjoihin ei ole pakko osallistua jos ne eivät tunnu omilta 🙂 Mitään roskapostia Buzzadorilta ei lähetetä, eikä kampanjakutsujakaan satele ihan joka viikko.

Mun buzzauksesta voi lukea esim. täältä (Doven kampanja). Tähän mennessä oon päässyt testailemaan Fuctolaxia (hedelmäkuituvalmiste), Dr.Oetkerin uutuuspizzoja ja Doven uutta hoitoainetta. Kaikkia tuotteita olen siis testannut aivan ilmaiseksi ja kirjoittanut oman arvioini niistä Buzzadoriin. Ainakin mun mielestä varsin mukavaa puuhaa!

”Oletko luonteeltasi utelias ja pidät uusien tuotteiden ja palveluiden kokeilemisesta? Oletko säännöllisesti yhteydessä ystäviesi kanssa sekä kasvotusten että verkossa blogien ja sosiaalisten verkostojen välityksellä? Hienoa, Buzzador voi olla juuri sinua varten!

Osallistumalla kampanjoihimme luot hauskoja ja jännittäviä kohtaamisia sinun ja ystäviesi sekä eri tuotteiden ja palveluiden välillä. Buzzadorina sinulla on mahdollisuus yhdessä ystäviesi kanssa päästä kokeilemaan ja vaikuttamaan tuotteisiin sekä palveluihin ennenkuin ne ovat tulleet markkinoille..

Buzzadorina levität sanaa tuotteista ystävillesi ja tuttavillesi kasvotusten, blogien, Facebookin ja Twitterin välityksellä tai muilla keskustelupalstoilla ja kanavilla, joissa olet mukana. Tämän jälkeen raportoit kampanjakokemuksistasi ja kokeillusta tuotteesta tai palvelusta kotisivuillamme. Voit myös lähettää buzzauksistasi kuvia ja videoita, jotka julkaistaan Buzzadorin kampanjasivulla. Kuvat, videot ja muut tekstiraportit näkyvät vain samaan kampanjaan osallistuville Buzzadoreille.”

Mukaan voi liittyä täältä ja suosittelijaksi saa lisätä mun nimimerkin eli Mandi1983. Lisää buzzaamisesta voi opiskella täältä

Mä en ole vähään aikaan päässyt mukaan mihinkään kampanjaan (kaikkiin ei siis välttämättä pääse mukaan vaikka haluaisi), mutta nyt oli sähköpostissa pitkästä aikaa mielenkiintoinen kampanja johon toivoisin pääseväni. Kerron sit miten kävi 🙂 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.