Hae
Palasia Arjestani

Kooma, mis oot!?

Ensimmäisenä päivän narina. Miks mun blogissa ei toi blogilista toimi, häh? Se ei näytä kaikkia blogeja vaik klikkaa tuolta ”näytä kaikki” namiskasta. Kuka tietää missä vika ja miten korjataan???? Suunnattoman ärsyttävää 🙂

Eilinen lepi meni vallan mukavissa merkeissä. Päätin taas töiden jälkeen tehdä pelkästään asioita, joita haluan tehdä. Halusin ottaa tunnin päikkärit, laittaa perjantaiksi kaikki kamat valmiiks, tehdä hyvää ruokaa, paistaa ison lastin seitä kera uusein mausteiden ja katsoa useamman jakson CSI:ta. Mukava päivä kaiken kaikkiaan! Näitä lisää. Ravintojuttuja tuli pohdittua myös aika lailla Maaritin postauksen innostamana. Loistavaa tekstiä! Mä tartten noiden ravintojuttujen suhteen aina jonkin inspiraation ja Maaritin tekstistä sitä tosiaan löytyi. Ihanaa, että toiset on noin viisaita ravitsemuksen suhteen, kun itse olen sillä saralla vasta alkutaipaleella 🙂 Niin kuiten treenirintamallakin. Jospa Maarit jaksais tämmöstä pallopäätäkin välillä valistaa asioista. Kyselen ainakin kovasti ja kun mä kysymystulvan alotan niin siitä ei ihan heti tule loppua 😀

Aamulenkeille oon löytänyt uuden vaihteen silmään ja lenkin päälle tahkotaan vielä posejakin. Nekin alkaa sujua jo kohtuullisen hyvin, mut ei niitä voi koskaan harjotella liikaa.. Lavalla saattaa olla kevyt jännityskakka biksuissa ja pää humista muutenkin tyhjää niin posejen pitäis tulla automaattisesta ilman sen suurempaa hakemista. Mites se menikään, 10 000 toistoa ja ihminen osaa liikkeen automaattisesti. Ei siis oo enää paljon jälellä harjottelua 😀 Toi muuten on ihan totta. Karatea harrastaessani tietyt asennot ja lyönnit tuli tahkottua vuosien aikana varmasti yli 10 000 kertaa ja osaan ne muuten vieläkin! Ollappa vieläkin yhtä notkea…

Aamuisin on virtaa riittänyt vaikka kuinka, töissä oon touhunnut koko päivän hiki selkää pitkin valuea ja salilla on väännetty huippu hyviä treenejä. Missä viime viikkoinen väsy ja kooma!? Kroppa tais taas kerran hyväksyä muutokset sen kummemmin vastaan panematta ja tässä sitä taas mennään. Unen tarve on alkanut selkeäsi vähentyä enkä tiedä onko se hyvä vai huono juttu? Aikaisemmin olin jo kasin aikaan aivan valmista kautaa unten maille ja uni tuli saman tien kun pään sai tyynyyn. Nyt saan helposti kukkua kymmeneen asti ja lukea ihan rauhassa kirjaa eikä uni meinaa tulla siitä huolimatta. Silti oon aamuisin tosi virkeä! Omituista…

Tänään salilla takajalkoja ja vähän vatsaa. Ihan samanlaista pumppia ei saa lihaksiin aikaiseksi kuin alkuviikosta tankkauksen jäliltä, mut ei se auta. On vaan reenattava kahta kovempaa!

1. Takareidet maaten 3x, jokaisessa sarjassa yksi pudotus
2a. Lähentäjät 3x
2b. Loitontajat 3x lyhyillä palautuksilla ja kunnolla puristellen
3a. Takajalat istuen 3x
3b. Suorinjaloin mave leveällä jalka-asennolla 3x, vika sarjaan kaksi rest-pausea
4. Takajalat seisten 3x, eka sarjassa pudotus
Päälle vatsaa: jalannostoja telineessä ja masuja pallolla superina 3 sarjaa.

Sitten olikin edessä mielenkiintoisin osuus päivästä eli kauppareissu. Olin jo etukäteen päättänyt, että nyt alkaa luomuruokaan panostaminen, mut olin kauhean pettynyt, kun just tällä kertaa ei ollut parsakaalia luomuna. Ostin sit tavallista. Koriin eksyi sen lisäksi tomaattia, sipulia ja porkkanoita luomuna, tammenlehtisalaattia, paprikaa, kurkkua, tuoreita herkkusieniä, wok-vihanneksia ja marjoja pakasteena. Mä oon aivan hulluna marjoihin. Voisin syödä pelkästään marjoja joka päivä. Mitään muuta en kaipais 😀 Eilen sainkin työkaverilta karviaisia suoraan pensaasta kerättynä. Ne ne vasta herkkua onkin!! Slurps..

Huomenna töiden jälkeen köröttelen junalla Kuopioon ja siellä vedetäänkin sit parit treenit ja tankkaus! Wohoo!

3 kommenttia

  1. Riinu kirjoitti:

    Välillä se toimii ja välillä ei, eilen ei ja nyt taas toimiikin… siis tuo blogilista :)On se jännä

  2. AnZu kirjoitti:

    Jännätorttu biksuissa kuten Tyrni sanos! Ja valkeat viinimarjat on kans herkullisia 😛 Sain iskältä niitä muutaman pussin. Marjat on kyllä namia ja niin terveellisiä.

  3. Anonymous kirjoitti:

    Ältsisti semppiä, mukana ollaan ja katsomaan tullaan ainakin Lappeenrantaan!Tiina Heinäharava

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *