Hae
Palasia Arjestani

Yksi unelma toteutuu yllättäen

yksi unelma toteutuuLähitulevaisuudessa tapahtuu ikäviä asioita, mutta myös yksi unelma toteutuu yllättäen. Niinhän sitä sanotaan, että kun lausuu jonkun unelman ääneen, se voi hyvinkin toteutua. Tämän voin itse allekirjoittaa täysin!  Nyt viedään viimeistä työviikkoa ja sen jälkeen en tiedä yhtään, koska työt taas alkavat. Tilanne eskaloitui tähän hieman yllättäen, mutta sellaista elämä on. Aina ei voi suunnitella kaikkea etukäteen, vaan asioita tapahtuu täysin meistä riippumatta ja se on vain hyväksyttävä. Joskus asiat ovat ikäviä ja joskus positiivisia. Minun tapauksessani molempia, joten balanssi elämässä ainakin säilyy!

Muutama kuukausi sitten taisin viimeksi sanoa, että meillä on miehen kanssa haaveena olla mökillä toukokuusta elo-syyskuulle saakka. Olisi mahtavaa, jos pystyisi järjestämään työ -ja raha-asiat niin, että se olisi mahdollista. Nythän tämä asia mahdollistuu ainakin minulle, koska näillä näkymin töitä ei ole ennen elokuuta! Miehellä tilanne toki ei ole sama, mutta minun puoli unelmaa näyttäisi toteutuvan hieman yllättäen. Mökillä tuskin tullaan olemaan tytön kanssa koko tuota aikaa, mutta ”lomalla” kyllä. Eipä tarvitse miettiä lapselle hoitopaikkaa koko kesänä! Positiivista tämäkin 🙂 Aika lapsen kanssa on todella kallisarvoista ja otan tämän ajanjakson hyvänä keinona lisätä yhdessäoloa.

Rahaa tulee olemaan seuraavina kuukausina vähänlaisesti, mutta kyllä me pärjätään, kun vaan katsotaan tarkasti mihin rahaa kulutetaan. Pihistelyn, jos jonkin, minä osaan! Ostolakkoa on harjoiteltu jo koko huhtikuu ja se  jatkunee näillä näkymin koko kesän. Lähdetään perjantaina mökille kahdeksi viikoksi ja siellä ei rahaa kulu mihinkään. Ruokaostokset hoidetaan kotopuolessa ja niillä on sitten pärjättävä se pari viikkoa. Mökillä ollessa ollaan paljon ulkona, tehdään puuhommia, värkätään kaikenlaista, pelaillaan ja vain ollaan. Itse aion tehdä paljon käsitöitä, kun aikaa kerta on. Täytyy vain ottaa kunnon lankavarastot mukaan! Toki tämä kesä tulee mökilläkin olemaan täysin erilainen, koska ei voi tavata ketään saati käydä kaupoilla. Siellähän sitten olla nakotetaan omalla porukalla, kaukana koronasta. Niin, onhan sekin varsin positiivinen asia, että ollaan tosiaan siellä metsän keskellä eikä suinkaan kaupungissa ja työssä, jossa voi altistua koronalle joka päivä. Pikku hiljaa positiivisia asioita alkaa löytymään enemmän ja enemmän ja hommahan on jo plussan puolella!

Nyt on aika panostaa omaan ja perheen hyvinvointiin!

Edellinen postaus: Banoffeetorttu täytekakun sijasta

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

5 kommenttia

 1. Piia kirjoitti:

  Vitsit miten siistiä! ? Eihän tällaista mahdollisuutta tule kovin usein vastaan, ja vaikka tietty taloudelliseen tilanteeseen varmasti vaikuttaa, niin onhan tuo nyt ihan sairaan upea mahdollisuus päästä viettämään noin rento kesä. Oh!

  Kaikkea kun ei muutenkaan rahalla saa, ja jos selviää hetken pienemmällä, niin vitsit mikä kesä tulossa. ??

  • Jonna kirjoitti:

   No sepä se! Jos mua ei ”pakotettais” jäämään kotiin, niin en varmasti uskaltaisi jäädä. Tämä pitää ehdottomasti ottaa mahdollisuutena ?❤

 2. Anu kirjoitti:

  Ai, että. Ihanaa mökkeilyä ja minä ainakin uskon aina siihen, että asioilla on tarkoituksensa, syynsä tapahtua ja tapana järjestyä! <3

  • Jonna kirjoitti:

   Samaa uskon minäkin! Uskon myös, että jokaisesta ns. vastoinkäymisestä oppii jotain ja nekin tuo elämään jotain uutta tullessaan 🙂

 3. Roosa kirjoitti:

  Ihan mahtava asenne :). ”Vastoinkäymiset” ei tunnu ”vastoinkäymisiltä”, jos ne on sellaisia, että ne on mahdollista kääntää voitoksi. Tämä ehdottomasti vaikuttaa sellaiselta. Mikä tosiaan vois olla sen parempaa kuin saada olla koko kesän lapsensa kanssa lomaillen :). Olisi ihanteellista voida reissata kodin ja mökin väliä, siten miten parhaalta tuntuu :). Tämä koronakin huomioon ottaen on ehdottamasti hyvä juttu, että on noita paikkoja, missä voi olla ja ulkoilla rauhassa, ilman, että tarvii turvaväleistä murehtia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.