Hae
Palasia Arjestani

Tukki muussia.

Jep jep. Jaloille oon nyt vetäny kansnoita kiertoharjottelusysteemejä. Eilen etureidet ja tänään sit takareidet ja pohkeet. On muuten kontit kipeet!!!! Huh huh. Tän pitäis vielä olla se mun ”kevyt” viikkoa. Morjens, sanon minä. Ei oo ihan äskettäin ollu jalat näin muussina. Seiniä pitkin sai viimekin yönä ryömiä vessaan.

No mites ne kontit saa tähän kuntoon? Seuraavalla tavalla 🙂

Vain painot taas merkattuna. Toistot ~15. Palautukset noin 2 minsaa yhden kierroksen jälkeen. Mulle luvattiin Scandinavian Hankseja samaan aikaan treenaamaan, mut ei sielä näkyny kuin Scandiancian Drunks eli Mr.M 😀

1a. Reidenojennus
40kg, 35kg, 30kg, 25kg

1b. Askelkyykky kävely kp
8,5kg/käsi, 8,5kg, 7kg, 7kg

1c. Hack kapealla ass to the grass
10kg, 15kg, 15kg, 10kg Ekassa sarjassa kevyet 25 toistoa..

1d. Prässi
100kg, 100kg, 100kg

Ja niin tuli 15 sarjaa etureisille täyteen. Kävin vielä veivaamassa pari sarjaa lähentäjiä ja loitontajia superina. En muista millon olisin niihin laitteisiin viimeks istahtanut. Ehkä kaks vuotta sitten? Juu ja leukoja otin kans kolme sarjaa vetokumin kanssa. Eikä tässä vielä kaikki 😀 Kerta isännällä kesti treeni paljon pidempään kuin mulla niin tein vielä muutaman sarjan pohkeita semmosessa 45 asteen kulmassa olevassa laitteessa. En tiiä mikä se on nimeltään.

Tänään tönkkötukeille ensin 10 minsaa crossaria ja normaalia enemmän lämmittelysarjoja. Takareidet ja pohkeet siis käsittelyssä.

1a. Takareidet maaten
30kg, 30kg, 25kg, 20kg


1b. Prässi takareisille
155kg, 155kg, 155kg, 155kg

1c. Suorinjaloin mave tangolla
60kg, 55kg, 50kg

1d. Takareidet istuen
30kg, 25kg, 25kg, 25kg

Sanonpahan vaan, että jos on jonkin liikkeen ja tekniikan havainnut hyväksi niin sitä on ihan turha lähteä muuksi muuttumaan, sano kuka muu mitä tahansa. Mulle on kitisty siitä, et teen suorinjaloin maven niin lyhkäsellä liikeradalla. No, tänään sit testasin pitempää liikerataa ja eihän siitä tullut hevon helvettiä. Alaselkä veti ittensä niin tukkoon ja kipeeks, et oksat pois. Tulee vaan tästäkin mieleen eräs blogiini saama palaute suorinjaloin mave tekniikastani, et ” turha mussuttaa et toi sun tekniikkas tuntuu missään, kun ei se voi mennä takareisille..” Jep jep. Tänään taas todistin itselleni, et turha kuunnella kenenkään semmosen neuvoja, joka on nähnyt jonkun mun videon tai kuvan blogissa ja sen perusteella alkaa neuvomaan tekniikoita. Että tällainen purkaus taas tähän paikkaan. Tekniikka palaa entiselleen, oli se kuinka lyhyt tahansa jonkun muun mielestä. Mulla se toimii. Nih.

Takajalkojen päälle vielä pohkeita prässissä, istuen ja seisten omalla painolla yhteensä 8 sarjaa ja luonnollisesti niin, että aina kolme liikettä putkeen ja sit huili.

Keräsen Annen näin pitkästä aikaa tänään salilla ja pyysinkin häntä poseeraamaan pariin kuvaan. Veivailin siinä vielä parit hauisliikkeet Annea odotellessa. Annekin pitää nyt välivuotta ja kerää lisää lihasta seuraavia kisoja varten. Naisella on jo nyt melekosen muskle fysiikka ja voimaa niin perkeleesti! Vai mitä sanotte?

 
Annelta oonkin jo kysellyt vähän apuja mun vaparia varten ja ainakin alustavasti hän lupautui. Ehkä me saadaan aikasiks hyvä pätkä 😀
Meille tuli isännän kans tänään täyteen 4-vuotta. Melko pitkä aika ompi se. Tekstarina tuli pyyntö, et pitäis herralle tehdä jotain hyvää. Väänsinpä sit valkusuklaa-mustikka-muffinseja. Ohje löytyy edellisestä postauksesta. Oon parin päivän aikana myös tehnyt jokusen pirtelön ja niidenkin ohjeet löytyy parin postauksen takaa sekä tuolta oikealta alakulmasta ihan omasta valikostaan. Mulla onkin siellä tosi laaja reseptiarkisto 😀 En vaan muista sitä ikinä päivitellä, vaikka syöty kyllä on.
Huomenna vimonen kuntopiiritreeni. Olkapäitä ja ojentajia vuorossa.. Tosi ihkuu.

6 kommenttia

 1. Riinu kirjoitti:

  Aaaaah… ihana avautuminen ”mikä tekniikka toimii mulla”-osiossa :)Kyllä mä luulen et jokanen tietää ja tuntee sen miten se treeni ottaa kiinni milläkin tyylillä, ja jokaisella lupa treenata niin kuin parhaaksi näkee, kysyy tietenkin jos ei tiiä mitä on tekemässä (jos fiksu on)… Sitä mäkin edelleen ihmettelen et miks siit tarvii alkaa mussuttamaan jos tekee eritavalla kuin oppikirjat sanoo… toisella viikolla takareiskat ottaa vastaan (eli tulee kippeiks) ja toisella ei…tyyli on vapaa ja meit on moneen lähtöön :)Aaahtele ny, ilman nettiä moni takakiree pimu treenais iha päin helvettiä jos blogias ei olis ;)Onnee nussunaamoille vuosipäivästä!!! <3

 2. Paula kirjoitti:

  Täältä kans onnittelut vuosipäivästä 🙂 Melkoinen treeni taas!!!

 3. "Mr.M" kirjoitti:

  Joo, mutta mullapa on fläsää enemmän ku jollain vitun hunkseilla yhteensä! Hmph!

 4. nuheila kirjoitti:

  Nämä sun treenijutut on aivan mahtavia,nauran melkein joka kerta lukiessani blogiasi!Siksipä siis…käy kurkistamssa blogiini-siellä on sinulle jotain:)

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Riinu; joo, eihän siinä mitään, kyllä mä aika usein kokeilen muiden neuvoja ja ehdotuksia ja aika usein oon niillä saanutkin parannettua tekniikkaa. Mut toi neuvo minkä sain suorinjaloin mavea varten ilmeisestikin joltakin kaikki tietävältä gurulta oli kyl aivan hanurista. Saatana selkä on vieläkin kipee 😀 Noo, tulipahan reenattua alaselkääkin siinä samalla!Nussunaamat 😀 voi lollero sun kanssas.Paula: täääänks! Toivottavasti noita vuosipäiviä tulee vielä paaaaljon lisää 🙂 Noi kiertoharjottelutsydeemit on kyl melekosia. Tietää tehneensä niiden jälkeen 😀 Onneks niitä ei oo kuin kerran 4 viikkoon…Mr.M: no kyllä mä sen tiesin 😀 Säkin voisit jo lopettaa ton iänikuisen ittes dissaamisen. Voisit lainata mulle ens syksynä olkapääs ja kätes, jookoskookos?Nuheila:hui, kun alkoi jänskättää! Mitäs siel oikein on…

 6. "Mr.M" kirjoitti:

  Uittu senku viet vaa, lisää naruja mä saan keskustan ompeluliikkeistä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *