Hae
Palasia Arjestani

Kotirouva.

Käsittämätöntä miten voi ihmisen voimavarat ja energiavarastot vaihdella viikon aikana. Alkuviikon olin tarmoa täynnä, touhusin joka päivä kotona vaikka mitä ja jaksoin jumpata hyvin salillakin. Loppuviikosta taas oon ollut tosi väsynyt, nukkunut huonosti enkä muutenkaan ole jaksanut tehdä oikein mitään. Kroppa ilmottaa selkeesti nyt levon tarpeesta ja sitä sille kyllä annetaankin.

Oon aina ennen ajatellut, että kotirouvan rooli on helppo. Saa vaan olla kotona ja tehdä mitä huvittaa. Ei se ihan niin taida mennäkään 😀 Jo meidän reilu 60 neliöisessä kämpässä riittää puuhaa joka päivälle vaikka kuinka niin mitä se sitten on naisilla, joilla jaloissa pyörii pari kolme pientä mukulaa ja neliöitäkin on kolme kertaa enemmän. Täytyy nostaa suuresti hattua kaikille kotirouville. Ei olis musta siihen hommaan. Mieli toki saattaa muuttua kunhan pieni ihminen on saatu työstettyä maailmaan ja arki sen kanssa alkaa luistamaan.

Pukki toi mulle himoitsemani dimangikellon, mistähän ties?

Kotosalla mä olen kovasti siivoillut millon mitäkin nurkkia, hoitanut ja siirrellyt kukkia ees taas, leiponut, laittanut ruokaa, silittänyt, puunannut ja putsannut.

Itse duunattu lasagnette, ei siis mistään paketista 🙂

Ensimmäistä kertaa oon saanu avocadon kasvatettua näin isoksi! Odottaa syöjäänsä…

Sämpylöitäkin leipasin aikani kuluksi. Söinkin vissiin ite melkein kaikki 😀

Hirveesti mulla oli taas kerrottavaa mut en muista enää puoliakaan. Pitäis aina kirjotella ylös viikon aikana kaikki mitä tulee mieleen. Ööh, tärkeimpänä nyt ehkä se, että akvaariosta on päätetty luopua. Ei riitä aika eikä mielenkiinto enää siihen touhuun. Kalat on kasvaneet vähän turhan suureksi meidän akvaarioon ja luovuttaisinkin ne mielelläni suurempaan altaaseen. Haussa olisi siis koti neljälle papukaija kirjoahvenelle ja kahdelle lehtikalalle. Yksi täpläimumonnikin akvaariossa vielä porskuttaa 🙂 Yksi vaihtoehto olis tietysti hommata isompi akvaario, mut oon jo aika pitkään sitä etsinyt enkä ole mieluisaa ja inhmillisen hintaista vielä löytänyt. Myynnissä olis siis 100l akvaario tarvikkeineen (lamppu, suodatin, veden lämmitin…) + alusta. Hp. 100e/tarjous. Jos kiinnostaa niin viestiä vaan tulemaan sähköpostiin jonna.musakka@gmail.com 🙂

Hmm, muistasinkohan mä mun treenejä? Yritetään….

Viime tiistaina taisin jumpata vähän jalkoja. Jätin kaikki kyykyt kokeilematta ja veivasin vaan kaikki tyttöliikkeitä 😀

1. Pohkeet seisten koneessa 4x
2. Takareiskat istuen jalka kerrallaan 5x
3. Reidenojennus 5x, oli vissiin joku pudotuskin jossakin välissä..
4. Lähentäjät 2x, ei tykänny selkä tästä yhtään..

Ja venyttelyä päälle sen minkä pystyin. Ei noilla liikkeillä mitään paikkoja kipeeks saa, mut ainakin takareisiin sain suht hyvän tuntuman, samoin pohkeisiin. Näillä liikkeillä ei ainakaan selkä kipeytynyt entisestään, lähentäjäliikkeestä se ei tosin tykkää ollenkaan. Ehkä ens kerralla vois jättää lähentäjät pois ja kokeilla kevyesti hackia?

Keskiviikkona vuorossa rintaa ja olkapäitä. Hjuva jumppa oli tämä!

1a. Pena tangolla 4x, painoa ehkä 40 kiloa..
1b. Ristitalja ylhäältä 4x
2a. Pystysoutu taljassa leveällä 3x
2b. Sivuviparit koneessa 3x
3a. Niskan takaa punnerrus smith 2x
3b. Sivuviparit kp2x

Penkin tein sotilaspena tyylillä eli jalat ilmassa. Normaalisti tällä tyylillä en saa rintaan mitään tuntumaa vaan kaikki menee olkapäille. Tällä kertaa toisin päin 🙂 Ristitaljassa kokeilin aivan uutta tekniikkaa, jonka bongasin yhdestä Ben Pakulskin videosta. Tais olla Flexin sivuilla… Olkapäät otti kans hyvin treeniä vastaan, vaikka aika kevyttä pumppailuahan tää on. Ehkä ne alkaa hermottua pikku hiljaa?

Torstaina sit selkää, takaolkapäitä ja vähän pohkeita.

1. Vipuvarsiveto 3x
2. Pohkeet istuen 5x, vikassa yksi pudotus.
3. Kulmasoutu kp 3x
4a. Alatalja kapealla 3x
4b. Köysiveto taljassa  3x
5. Ylätaljaa hammerkahvalla 2x
6. Facepull istuen tangolla 6x

Semmonen perustreeni. Pitkästä aikaa uskaltauduin kokeilemaan kulmasoutuakin kässäreillä ja sitä vois tehdä jatkossakin kun ei käynyt alaselkään ollenkaan.  Eilinen menikin sit anoppilassa herkullisten lihapatojen ääressä 😀 Tän päivän käsitreeniä ei voi ees kunnolliseksi treeniksi sanoa, tein vissiin 5 sarjaa hauiksia ja 5 sarjaa ojentajia. Sit riitti. Ei vaan jaksanu ja painelin kirpparille. Vauvallehan sieltä löyty taas uusia vaatteita. Ei ainakaan siltä muksulta tulee vaatteet loppumaan!

FätFässön.

Sali fätfässöniä.

Nyt otetaankin sit lepiä niin pitkään kuin tarve vaatii. Huomenna voisin yrittää vääntäytyä Valtteri-kirppikselle, kun en sinne tänään jaksanut lähtee. Katsotaan mikä on väsymyksen määrä huomenna.. Appiukon varastojakin pitäis käydä tonkasemassa, siel on kuulemma kaikkea kivaa 🙂 Sain pukilta uuden Retroaarteet-kirjan ja oon entistä enemmän innostunut kaikesta vanhasta ja etenkin retrosta. Innolla siis taas kirppiksiä tonkimaan! Ai niin, pukki toi meille tai oikeestaan isännälle myös…

Xboxiin kinectikin eli pääsen keväällä zumbaamaan 😀 Lisäks mun elämää helpottamaan tuli noi töllöön kiinnitettävät kuulokkeet, ei tartte kuunnella änärin ja fifan pelaamista. Kiroilu tosin kuuluu joka paikkaan.. Takana näkyy myös kotiteatterin yks kajareista. Ihan kivat on tommoset pitkät pötkylät. Vielä jos olisivat langattomat….

 Muutamia reseptejä laitoin muuten tonne ruokablogin puolelle ja pari odottaa vielä väsääjää. Yritän vääntää nyt jotain uutta sinnekin viikottain, vinkkejä ja ehdotuksia?

Nyt putouksen pariin!

2 kommenttia

  1. Johanna kirjoitti:

    Ihanat noi sun kulmasoutukuvat! Mami siinä ihan tosissaan vielä vääntää :DTsemppiä kotirouvailuun!

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Tosissaan vääntää vajaita sarjoja 17,5 kilon painolla 😀 Rankkaa touhua toi reenaaminen..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.