Hae
Palasia Arjestani

Karu totuus julki.

Päivitystä puskee taas, olenpa mä nykyään ahkera. Tytön tyrkkäsin just päiväunille ja nyt nautin harvinaisesta hiljaisuudesta 🙂

Kävin eilen jalkajumpalla. Etureisiä ja pohkeita tällä erää. Alavatsojakin oli tarkoitus tehdä mut unohdin (en jaksanut). Aika laiska olen noiden vatsojen kanssa, edelleen. Turhapa on sitten myöhemmin valittaa, kun vatsat ei näy…

1. Etukyykky tangolla 3*5*50kg/ 2*5*52,5kg
2. Hack korokkeelta 11, 9*30kg/ 10*25kg+7*20kg
3. Prässi leveällä 18, 16*110kg
4. Pohkeet seisten 6x
korokeviritys hackissa.

Etukyykyssä viimeinen sarja oli jo tosi tiukka eli nyt alkaa olla oikeat painot kehissä. Näin sen kuuluu ollakin! Hirveät nirhaumat sain taas solisluuhun, just kun viime viikkoiset alkoivat parantua. Hackia tein pitkästä aikaa koroke kantapäiden alla. Ai että se ottaa muikeasti just tuohon reiden ”päälle”. Siihen mulle lihaa tarvitaankin, sivuasennoissa reidet on ihan tikut 🙁 Prässiä taas leveällä jalka-asennolla ja jalat alhaalla levyllä. Käy kivasti sisäreisiin ja pagaroihin. Saadaan vähän tavaraa niihinkin! Dieetin jälkeen hanuri saakin sit ihan kunnolla huomiota ellei jopa ihan oman treenikertansa! Raskauden aikana mun bärssi hävis johonkin, ihan lattana alkaa mokoma olla. Siitä kun rasvaa vielä kuoritaan päältä niin kuopan päällä istun. Se on kiva sillon. Pohkeiden treenaamisesta nautin ihan yhtä paljon kuin vatsojenkin eli en yhtään. Nyt oon parilla kerralla saanut juntattua ne kunnolla kipeiksi! Ainakin on treeni mennyt perille. Salainen ainesosa on hyvä venytys ja vielä parempi supistus. Kovin yksinkertaista 🙂

Prässiä. Jalat niin syvään kuin pystyy!

Yläasennossa ei lukita polvia.

Salin jälkeen oltiin kotosalla ihan tyttöjen kesken, oransseissa mekoissa 🙂 Kovin usein ei tässä taloudessa mekkoloita nähdä. Tai joku tunikahan toi mun viritys on ja tytölläkin mekko on noussut niin korviin, että näyttää paidalta 😀

Mamselli itse.

Mamselli ja sen jälkikasvu.

Niin kuin tää dieettikin alkoi maanantaina. Jotain aloituskuviakin lienee hyvä laittaa, että on mihin verrata. Olettaen että tuloksia tulee 😀 Paino maanantaiaamuna kahden porsastelupäivän jälkeen oli muhkeat 75,8 kg. Nam. Kilon verran on paino tupsahtanut alas päin tähän päivään mennessä, mutta vieläkään ei olla viime viikon alimmassa painossa (74,5 kg). Jännityksellä odotan päästäänkö edes sen alle..

Mitä *ittua täällä tapahtuu? Bloggeri alkaa vaatia multa rahaa, että saisin kuvia ladattua! Oon kirjottanut tätä blogia montako hiton vuotta eikä kertaakaan ole mitään rahaa vaadittu? No, en nyt sit saa niitä dieetin aloituskuvia laitettua tänne kun en halua laittaa niitä ton Google+:an kautta. Menisivät vissiin julkiseen jakoon ihan kaikille? Mitähän tässä tilanteessa pitää tehdä? En mä mitään kuukausimaksuja ala makselemaan! Onko muille tullut tämmöstä vaatimusta?

Nyt en ala kyllä yhtään..

7 kommenttia

 1. LauraR. kirjoitti:

  Mulle ei oo vielä tullut sellasta, mutta se tulee vissiin sitten kun kuva kapasiteetti on käytetty. Sen voi kiertää vissiin sillä, että luo uuden tunnuksen blogin kirjottajaksi, vaikka ite oot se sama ihminen.Mä mietin kanssa omaan blogiin alotus kuvien laittamista, mutta mies otti ne niin läheltä että en taida kehdata. Eli joko hieman kauempaa pitää kokeilla ottaa tai sitten ei ollenkaan 😀

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Aa, täytyypä sit tehdä toiset tunnukset! Kiitos neuvosta ja ota ihmeessä kuvia, kiität itseäsi myöhemmin 🙂 ei noi munkaan dieetin aloituskuvat mitään karkkia ole silmille mut mitä siitä!

 3. Pinkki Pingviini kirjoitti:

  Ei vitsi, toi teidän yhteiskuva on tosi ihana! Jotenkin hyväntuulisuutta pullollaan!!

 4. Laura kirjoitti:

  Mamselli :)onpas pitkän näköinen teidän tyttö!

 5. Annie kirjoitti:

  Mamselli 😀 Muistan, kun meidän mutsi puhuu pahanhajuisesta hajuvedestä mamsellinpissana…On toi pirpana kyllä niin mainion näköinen, hänestä tulee varmasti tomera kaksijalkainen kunhan kävelemään oppii! Tavaroiden heittelykin kertoo vaan räjähtävästä voimasta käpälissä. Pirpanalla on kohta kauhee haba! <3

 6. mami12 kirjoitti:

  Täälläkin takapuoli lössähtänyt raskauden jälkeen…pitää varmaan jossain välissä alkaa tekee pakaralihas treeniä että ois leveyttä muualle kuin sivusuuntaan 🙂 tsemppiä diettiin, itse en ikinä pystyis tohon

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  Pinkki Pingviini: meinas hyväntuulisuus kadot hyvin nopeasti kun neiti sätki joka ilman suuntaan ja venkuroi itseään koko ajan mutkalle 😀 Onneksi toi järkkäri napsii kuvia aika hyvällä tahdilla!Laura: tytskä oli 8kk neuvolassa 75cm pitkä! Aika hujoppi on, isäänsä tullut :)Annie: eikös mamselli ole tämmöinen kuin mä: pönäkkä, tönäkkä ja tanakka 😀 Toivottavasti neitokainen ei vielä ihan hetkeen nouse jaloilleen! Ihan tarpeeksi on tälläkin hetkellä vahtimista.Mami12: kyllä sä pystyisit ja pystytkin jos vain niin haluat!Kun nyt vaan sais painon putoamisen aluilleen niin sittenhän se menis omalla painollaan. Ainakin vähän aikaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.