Hae
Palasia Arjestani

Ankeat arkiaskareet

Mulle perjantai on yksi viikon parhaista päivistä, kuten varmasti monelle muullekin pelkästään arkipäivinä työskenteleville. Yleensä duunipäivät on perjantaisin vähän leppoisempia ja ehdin tehdä kaikki viikon hommat valmiiksi. Töiden jälkeen käyn ehkä kaupassa ja haen tytön tarhasta. Kotona vähän välipalaa, leikkiä tytön kanssa ja illaksi treeneihin. Illalla hyvä ruokaa ja rentoilua. Siivotakaan ei tarvitse, koska olen pitänyt kodin siistinä…. Eilinen ei mennyt ihan näin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Töissä oli koko päivän helvetinmoinen kiire ja asioita jäi roikkumaan. Hengenahdistus paheni päivän mittaan siinä määrin ettei treeneihin menosta ollut toivoakaan. Otti niin paljon päähän kotiin tullessa, että lagasin vaan sohvalle tabletin kanssa ja makasin samassa asennossa pari tuntia. Ärsytti ja ahdisti. Kivasta päivästä olikin tullut maailman ankein. Ei mitään kivaa, pelkkiä velvollisuuksia vain. Koti oli kaaoksessa, kissa oksensi matolle,  tyttö valitti mahaansa ja ruokakin pitäisi laittaa kauheasta pyykkiurakasta puhumattakaan. Samaa ankeutta koko viikko.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain itseäni niskasta kiinni ja mietin mikä mua piristäisi: ruuanlaitto, leipominen ja pieni touhuaminen. Arkisia juttuja nekin, mutta kuitenkin mukavia juttuja. Asioita, joita tykkään tehdä. Huomasin, että omasta päästähän koko juttu on taas kiinni. Jos haluaa vain maata ja negistellä niin asiat ei varmasti paremmaksi muutu. Täytyy itse tehdä asialle jotain! Päättää, että täähän on ihan kivaa. Ei normaalia perjantain hauskuutta, mutta kivaa kuitenkin. Tehtiin tytön kanssa ruokaa ja leivottiin jauhottomia muffinsseja. Syötiin hyvin ja vähän herkuteltiinkin 🙂

Posti toi kivan yllätyksen: voitin arvonnassa Scandicin ravintolalahjakortin!

Posti toi kivan yllätyksen: voitin arvonnassa Scandicin ravintolalahjakortin!

Tähän aamuun heräsin ihan eri fiiliksellä! Tiedossa pieni shoppailureissu ja illalla treenikaverin järjestämä Winby – wod on my backyard! Treeniä, saunomista, hyvää ruokaa ja juomaa luvassa. Saatanpa korkata kuoharinkin 😉 Jos jaksuja on niin suuntaan vielä tapaamaan bloggaajakollegoita tyttöjen kesäkarkeloihin. Kiva ilta tiedossa! Yksi ongelma tosin on: mitä laitan päälle!?

*Tytön päällä oleva sadetakki saatu Reimalta testattavaksi.

2 kommenttia

  1. Outi Karita kirjoitti:

    Asenne ratkaisee! Usein tuo jää vaan huomaamatta, että voisi itse itseään piristää…
    Kiva voitto 🙂

    http://outikarita.fitfashion.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *