Hae
Palasia Arjestani

Päivän treeniasu

Processed with VSCOcam with c1 presetHoly moly mikä treeni tänään! Alkuun kyykkyjä ja sen jälkeen pelkkiä burpeita ja squat cleaneja. Usko meinas loppua jossain vaiheessa (koska liikaa burpeita), mutta sain upotettua itseni johonkin ihmeellisen kuplaan, jossa vaan jatkoin ja jatkoin loppuun saakka. Oon sikahidas tekemään burpeita, mutta sain pidettyä melko tasaisen tahdin koko 15 minuuttisen ajan, joten siltä osin olen tyytyväinen! Kestävyyttä pitäis saada pirusti vielä lisää.. Tuli niin hyvä flow päälle tosta treenistä, että tällä hetkellä mulla on viljattomat mustikkaskonssit uunissa ja huomiseksi raakajätskin aineksetkin muhimassa, whoppaa!

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetPäivän treeniasu
Toppi: Adidas (vanaha ku taivas)
Leggarit: Adidas (Turkista addun liikkeestä)
Lenkkarit: Asics (Stadiumin alesta)
Kuulokkeet*: Defshop ja arskat: treenikaverin ostamat (istui mun lasien päälle :d)

*kuulokkeet saatu/gifted

2 kommenttia

  1. Hanna H kirjoitti:

    Onpa nätit noi Addun leggarit! 🙂

    • Jonna kirjoitti:

      Noi oli pakko saada heti kun ne näin! Samaa kuviointia olis ollut myös pitkähihainen paita, takki ja tennarit, mut kukkaro ei antanut enää myöten ostaa niitä. Täytyy toivoa, että nämä tulis myös Suomen markkinoille 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *