Hae
Palasia Arjestani

Joka paikka kippeenä.

Huh, mitä jumppia on tullut vedettyä! Ei sinänsä mitään kummempaa, ei oikeastaan uusia liikkeitä eikä varsinkaan mittään painoennätyksiä tms, mutta se tuntuma ja pumppi!! En muista koska olis viimeks ollut paikat näin kipeinä treeneistä. En ymmärrä mitä nyt oikein tapahtuu… Vielä kun saadaan vähän rasvaa tiristeltyä pois (vatsasta kiitos kaikki) niin olen varsin tyytyväinen 🙂 Ekalla viikolla lähti reilu kilo (nesteitä) ja tällä viikolla en olekaan vaakalla käynyt enkä käy ennen sunnuntaita. Viikolla tulee nukuttua pikkusen liian vähän niin vaakan lukema tuskin näyttää mitään mairittelevia saati oikeita lukuja. Pitkä matka tässä on vielä hyvään kuntoon, mut tyytyväinen olen kyllä tälläkin hetkellä. Pieni kisakärpänenkin alkaa nostella päätään tuolla takaraivossa, mut katsotaan mitä tuolta alta taas paljastuu ja saanko kehitystä aikaiseksi syksyn mittaan. Käsiin ainakin pitää saada lisää massaa ennen kun ilkeen mistään lavoista ees haaveilla..

Maanantaina pidin salilta välipäivän punttijumpista, mut kävin tekemässä intervallin, rullailemassa reisiä ja venyttelemässä. Niin ja tein muuten vatsatkin: jalannostoja roikkuen superina rutistusten kanssa, lankkua ja vähän vinoja mahoja. Jutta G oli Gymillä vetämässä treenejä parille naiselle. Sen verran kovia jumppia rouva G vetää, että tekis joskus mieli itsekin päästä hänen ohjaukseen 😉 Se nainen ei muuten armoa anna! That´s what I like.

Tiistaina rintaa ja selkää. Supersarjoja aion tahkota tän viikon 🙂

1a. Pena 5*9-14*40-50kg
1b. Vipunostot semivinopenkillä kp 5*10-15*8,5kg
2. Leuat leveä vastaote 3*8-12*bw
3a. ylätalja lapiokahvalla 3*10-13*40-50kg
3b. Alatalja kapealla 3*10-14*35-45kg
4a. vipuvarsi pulldown 3*10-13*40-50kg
4b. Latsiveto taljassa köydellä 3*12-15*25kg

Öö, teinköhän muuta. En muista 🙂 Varovasti roikottelin itseäni tangosta ja venytin selkää. En ihan koko painolla uskaltanut pitkään roikotella ettei toi alaselkä vaan ota itseensä.

Eilen jalkareeni pitkästä aikaa yksin. Paljon mukavempi on tehdä jalkoja kera isännän, koska sillon saa vedettyä jalat ihan finaaliin asti. Yksin jumpatessa ei pysty sarjoja tekemään ihan loppuun, mutta tänään on jalat ollu niiiiiiin kipeet ettei tainnu paljon haitata sekään eilistä vauhtia 🙂 Kiduttava jalkajumppa sujui tähän malliin:

1a. Takajalat maaten 5*10-13*20-35kg
1b. Takajalat istuen 5*11-15*20-30kg
2a. Etukyykky p.smith 3*10-12*50kg
2b. Hack kapealla 3*9-11*20-40kg
3a. Reidenojennus 2*13-14*25-30kg
3b. Sissykyykky 2*13-15*bw
4a. Suorinjaloin mave 2*10-12*50-60kg
4b. Pakarakone 2*9-10*10kg
5. Lähentäjät 2*pudotussarja

Kovin pienet rimpulat ovat vielä he..

Loppuun reisien rullailua ja venyttelyä. Mitenkähän kauan foam rollerilla pitää rullata jalkoja ennen kuin se alkaa tuntua edes vähän miellyttävältä. Nyt kipu on helvetinmoinen ja jos ei muuten tule hiki niin tuskan hiki tuolla vekottimella on taattua. Taitaa olla Jonnan jalkaset aika jumissa… Salille tuli sissykyykky-kone! Huippuhyvä vekotin. Ensimmäisessä sarjassa ei ollut kyllä minkäänlaista luottoa et se vehje pysyis paikallaan, kun siinä joutuu kuitenkin nojaamaan koko ajan taakse päin ilman mitään tukia. Sit kun sain tekniikan kulkemaan ja uskalsin tehdä kunnolla niin jalat hyyty aika nopeesti. Teinkin sit pari rest pause sarjaa kun en vaan yksinkertaisesti kyennyt siltä jumalattomalta poltolta tekemään sarjoja yhtä jaksoisesta. Ton sissykyykyn takia jalat on varmaan tämmösen kun ne nyt on 🙂 Ens viikolla uudestaan!

Tässä vaiheessa viikkoa alkaa jo väsy painamaan jonkin verran. Unta en kerkee ottamaan öisin kuin vajaat 7h ja sehän ei riitä yhtään mihinkään. En vaan jostain syystä malta mennä riittävän ajoissa nukkumaan, mut otetaan univelat takaisin sit viikonloppuna. Sillon on aikaa nukkua vaikka kellon ympäri.

Tänään töiden jälkeen salille tekemään olkapäitä ja pohkeita. Niin ja vähän aerobista.

1a. Sivuviparit kp 5*12-18*6-8,5kg
1b. Pystypunnerrus koneessa 5*11-14*10-30kg
2a. Niskantakaa punnerrus p.smith 3*10-13*20-25kg
2b. Pystysoutua kahvakuulilla 3*15-18*8kg
2c. Sivuviparit levyp. 3*16-20*2,5kg
3a. Pohkeet koneessa 3x
3b. Pohkulat istuen 3x

Ja sit kiireellä ostamaan apsilta rahkaa ja raejuustoa. Mä oon nyt syönyt jonkin verran maitotuotteita sekä myös viljatuotteitakin (lähinnä puuroa) enkä ole kyllä huomannut mitään negatiivista olooni tai hyvinvointiin. Kovasti noita molempia on parjattu millon missäkin, mutta en mä jätä hyviä ruoka-aineita käyttämättä vaan sen takia, että jossain kirjassa tms niin sanotaan. Pääasia kuitenkin on, että syö hyvin ja monipuolisesti. Näillä mennään kerta hyvältä tuntuu ja jumppa kulkee.

Adios amigos, nyt tää siirtyy suihkun puolelle ja sitten hetki pötkötystä soffalla kera muutaman uuden lehden ennen nukkumaan menoa.

Pääasiahan on, että duuniruuat on helppo valmistaa: paistijauhelihaa+katkarapuja (+vihanneslasti ei kuvassa), kaurahiutaleita, raejuustoa ja vadelmia. Noilla pärjään nykyään aika hyvin työpäivän. Kahvia menee lisäks pari kuppia. Hyi kun oon senkin huonon tavan oppinut…

Siellä ne mun pienet kultaset kasvaa! Chiat ja tomaatit kasvaa kauheella vauhdilla. Samoin kurpitsa.

Tuli taas hankittua lisää purkkeja ja purnukoita 😀 Hiuksille kuivashampoota -aivan loistava keksintö!- ja puuterivahaa. Dermosililtä tilasin parit bodybutterit (suklaa ja vanilja) sekä kuorinta-aineen, suklaata hänkin 🙂

4 kommenttia

  1. Riinu kirjoitti:

    Puuterivaha?

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Juu, se on semmoista vahaa puuterimuodossa 😀 Hyvää staffia! Kannattaa testata, saa kätevästi tupsautettua hiusten juureen eikä tee tukkaa semmoseks liimasen näköseks.

  3. Saara kirjoitti:

    Pitää ostaa kokeiluun kans tuo puuterivaha! Ehdottomasti 🙂 Mitäs nuo vartalovoit, ootko tykännyt? Tarvin itse tosi paksuja voiteita, ei mitkään dovet jeesaa. Body shopin juttuja en oo malttanut ostaa, enkä osta, niin kalliita kun sitä rasvaa meneekin niin paljon. Oliko nuo minkähintaisia?

  4. Jonna1983 kirjoitti:

    Kyllä mä oon noista vartalovoista tykännyt tosi paljon. Levittyvät hyvin, tuoksuvat taivaalliselta ja kuivuvat suhteellisen nopeasti. Toimivat jopa mun änkyräkuivalle iholle 🙂 Bodyshopin buttereita mullakin on joskus ollut, mut ovat aika suolasen hintasia.. Noi mun voit makso n.7e/kpl! Ei ole hinnalla pilattuja.Mä oon kans aika kova lotraamaan rasvojen kanssa niin ei viitsi mitään tonnin rasvoja ostella 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *